Skocz do zawartości

GTA IV FAQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no w koncu i ja dostalem swoj egzemplarz ale nie wiem czy ja mam jakas inna wersje czy jak ?

Po 1 jak dzownie na 911 to nikt ani nic nie przyjezdza, po 2 jak stoje przy taksowce i naciskam LB to Niko wcale nie gwizdze probowalem roznymi sposobami i nic, po 3 stojac przy taxi nie moge wziasc do niej jako pasazaer mimo ze przytrymuje Y to Niko od razu wsiada za kierownicę i po 4 jak zrobic w numerach ta kreseczke no wiecie 555-3333 bo jak wpisuje bez to sygnal typu "nie ma takiego numeru"

Opublikowano (edytowane)

- kreseczki są zbędne, klepiesz numer i tyle. A jak jest że nie ma takiego numeru to najwidoczniej nie ma :D

- sprawdź ustawienia kontrolera, LB na taxe działa na "classic", na tym drugim nie pamietam

- żeby wsiąść jako pasażer musisz załować taxi, Niko coś tam odpowiedniego krzyknie, podchodzisz i wtedy przytrzymujesz Y

- z karetką to nie wiem, raz tylko dla jaj po nią zadzwoniłem i przyjechała, lepiej jest coś zjeść albo wypić żeby się zregenerować

Edytowane przez Colin84
Opublikowano

@Colin84 - Zeby wsiasc do taxi jako pasazer nie trzeba gwizdac/wolac. Gwizdanie sluzy tylko do tego aby taxi sie zatrzymala.

Wie ktos czemu jak biore statsy online to pokazuje ze mnie nie ma O.o?

Opublikowano (edytowane)

Wykonałem [chyba] wszystkie misje dla Francisa McReary - ostatnia była to 'Lure'. Jednak w statsach przy progresach misji dla Francisa mam 66,67 %. Przeglądałem poradniki i chyba nie ma już więcej misji dla tego typa. Wie ktoś w czym tkwi problem ?

Edytowane przez wolek92
Opublikowano

Spokojnie, jeszcze będą misje. Lure to była ostatnia misja z pierwszej części waszej znajomości. Z biegiem fabuły jeszcze się spotkacie.

;)

@Colin84 - Zeby wsiasc do taxi jako pasazer nie trzeba gwizdac/wolac. Gwizdanie sluzy tylko do tego aby taxi sie zatrzymala.

Ehmm, wątpie, chyba że na pleyu nie trza :P Jak stała taxa na światłach to próba wsiadania kończyła się latającym kierowcą :) Gwizdasz owszem, żeby sie zatrzymała, i pewnie żeby załączyć pasażer mode :)

Lookne później jeszcze. Zresztą, co to za większa różnica czy trzeba jeden guzik więcej wcisnąć czy nie.

Opublikowano

Na PS3 nie trzeba gwizdać żeby wsiaść. I jestem wielce przekonany, że na X360 nie ma w tym aspekcie różnicy. Sprawdźcie jeszcze raz dokładnie ;)

No i co z tymi statami online?? :huh:

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście, że nie trzeba gwizdać, często wsiadałem do taksówki stojącej na światłach, lub po zatarasowaniu jej drogi innym autem.

Nie myli ci się ranked z player?

Edytowane przez Wampis
Opublikowano
Emet my bad :) Nie trzeba. Jak się zawoła taxi i podejdzie to jest komunikat bla bla bla. Bez tego po prostu musiałem ciut dłużej przytrzymać Y :)
Opublikowano (edytowane)
Oczywiście, że nie trzeba gwizdać, często wsiadałem do taksówki stojącej na światłach, lub po zatarasowaniu jej drogi innym autem.

Nie myli ci się ranked z player?

Tzn?

Jak biorę żeby pokazało tylko mnie na liście (lub znalazło mnie na liście) to wywala, ze nie znaleziono mnie (czy cos takiego).

Edytowane przez Emet
Opublikowano
Dzięki, a

w którym momencie będę dostawał zlecenia na auta od Steve'iego ?

no i dodatkowo musisz mieć zrobiony

u B. pierwszy wyścig (bierzecie auto od Steve'go). Misje na sms pojawią się potem po jakimś czasie

Opublikowano (edytowane)

Chyba też raczej nie bo mam zrobione wszystkie zamówienia e-mailowe o Bruciego i również brałem udział w wyścigu (podczas misji 'No 1' czy jakoś tak. Może trzeba wybrać wyścig normalnie, a nie podczas fabuły (misji) ?

Edit:

Wszystko wiadomo -

After completing the missions "No. 1" and "Smackdown.," you will receive a text message from Stevie asking you to get a car for him.

Edytowane przez wolek92