wojnar 1 892 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 W singlu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Czy w tej czesci jest gdzies czolg ??. Mam na mysli single player, nie multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Emet - Dziwne, ze nie widzisz swojego rankingu bo mi sie twoj pokazuje... Aj juz widzę.. z początku nie wiedziałem, że mozna przestawiać tam kategorie rankingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ja dostałem tego esa dłuuuugo po zrobieniu tej misji - bodajże jak miałem w Alderney Misje od Pegorino... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 No właśnie. Wczoraj dostałem eskę a jestem już daaaaawno na 3ciej wyspie. Ważne że doszedł, bo może sieć padła Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Trzeba gwizdać, żeby wsiąść do taxi. Nawet jak stoi, na światłach, przynajmniej na XO. nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Gwizdze sie tylko by ja zatrzymac (jak ma pasazera to olewa - przynajmniej zazwyczaj). Nawet jak jest pasazer wystarczy przytrzymac Y, a Niko wysadzi goscia i sam wsiadze - "Twoj kurs sie juz skonczyl!" hehe . Cytuj Odnośnik do komentarza
8800 GTS 0 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 chodzi o to, zeby nas kierowca woził Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 chodzi o to, zeby nas kierowca woził no i? przeciez chyba o tym toczy sie dyskusja c'nie? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Diobeu 0 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 chodzi o to, zeby nas kierowca woził Oczywiście, że o to chodzi. Jak zatarasujesz przejazd taksówce i PRZYTRZYMASZ Y to wsiądziesz za pasażera a taksiarz bez szemrania zawiezie cię na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) chodzi o to, zeby nas kierowca woził Nie wiedzialem, ze do tego faq trzeba pisac. :closedeyes: Wsiadanie do taxowek i podrozowanie w GTA IV "zlotowami" by. 2razyjot 1. Gwizdniecie na taryfe owocuje: a. zatrzymaniem sie pojazdu gdy kierowca nie wiezie pasazera b. brakiem reakcji gdy taryfa jest zajeta c. samochod mozna zatrzymac: stajac na ulicy, zajezdzajac droge innym pojazdem, dorwac taxi gdy stoii na swiatlach 2. Zeby wsiasc do taxi jako pasazer nalezy przytrzymac dlugo klawisz (Y) badz /\ w zaleznosci od konsoli 2a. zbyt krotkie przytrzymanie zaowocuje "przejeciem" taxi 2b. najlepiej wsiadac do taryfy stojac z tylu wozu i caly czas trzymac (Y) badz /\; gdyby jednak Niko podbiegl do przednich drzwi i chcial wsiasc od przodu sprobujcie skierowac analog w dol, by cofnal sie do tylnych drzwi, mi pomaga. Konsola roznie interpretuje czas wcisniecia klawisza odpowiedzialnego za "podrozowanie taxi" i to powoduje kolizje 3. Gdzie i jak dojechac taxi: 3a. W taryfie gdy siedzimy z tylu mamy do wyboru standardowe punkty docelowe, mozemy sie miedzy nimi przelaczac celem wybrania celu naszej podrozy 3b. Mozemy przed zajeciem miejsca z tylu, zaznaczyc na mapie gdzie chcemy dojechac i z miejsc dostepnych w taxi wybierami waypoint 3c. dziala to rowniez podczas misji, wtedy wybieramy stosowne miejsce jak w wypadku powyzszych podpunktow, intuicyjna sprawa 4. W wypadku wozow od Romana jest tak samo i nalezy przytrzymac dlugo klawisz (Y) badz /\ Pominalem cos? Edytowane 20 Maja 2008 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 3b. Mozemy przed zajeciem miejsca z tylu, zaznaczyc na mapie gdzie chcemy dojechac i z miejsc dostepnych w taxi wybierami waypoint Możemy to zrobić także już siedząc z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza
GnOOsny 1 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) A jak sie nazywa ten wozek ala Porsche 911 co go dostajemy od Brucie'go po 1wszym wyscigu ?? a i jeszcze jak sie nazywa lamborghini oraz bmw tylko nie to zwykle ale takie jak mieli gangsterzy ?pegorino? w jednej z ostatnich misji (to ze spojlerem i szyba z zebrami) Edytowane 21 Maja 2008 przez GnOOsny Cytuj Odnośnik do komentarza
Samuro 0 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Porsche 911 - Uranus lamborghini - Turismo bmw - Sentinel (pisze z glowy) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Porszak to raczej Comet, a turismo Ferrarka. Tamta bawarka to Sentinel Ubermacht, czasem daje się natrafić na ta ze spoilerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Lambo to Infernus Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Lambo to Infernus infernus to polaczenie lambo i zondy w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Zna ktoś nazwę utworu z TEGO filmiku co leci na początku albo radio w którym on leci ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Radio Broker - The Boggs - Arm In Arm (Shy Child Mix) Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Malinovsky 0 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 w najnowszym psx extreme na stronie 63 u gory widze obrazek, na ktorym niko wstaje z wyra (to chyba safehouse?), na ktorym rozciaga sie jakas panienka o co chodzi? o seksie w aucie i domach pan z randek wiem, ale sceny z tego screena nie widzialem ? ktos mnie oswieci ? z gory dzieki bo googlowalem w temacie gta4 sex/safehouse i nic nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 w najnowszym psx extreme na stronie 63 u gory widze obrazek, na ktorym niko wstaje z wyra (to chyba safehouse?), na ktorym rozciaga sie jakas panienka o co chodzi? o seksie w aucie i domach pan z randek wiem, ale sceny z tego screena nie widzialem ? ktos mnie oswieci ? tak właśnie też się zdziwiłem jak to zobaczyłem, ale się bałem spytać Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Urala trochę poniosło przy pisaniu opisu. Cytat: "11. Możesz się chować w większych kontenerach na śmieci." Jeśli komuś się to udało niech napisze jak to się robi. Po scenie, w której Roman chowa się w śmietniku nie wyskakuje żadne objaśnienie, komunikat jak to wykonać. Wydaje mi się, że Uralowi chodziło o te bydlackie kontenery na gruz, które znajdują się na budowach. Jeśli tak to wielkie mi odkrycie. Przed policją można się schować za każdym rogiem wystarczy ich zgubić i dać gdzieś nura. Będą myśleli, że pobiegliśmy prosto i podążą inną drogą. Można tym sposobem uciec przed helikopterem. Wystarczy jakiś zaułek między dwoma wysokimi budynkami i mamy spokój. Wjechanie samochodem do wody zmniejsza obszar poszukiwań. Zmiana samochodu również. Edytowane 22 Maja 2008 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Heh wczoraj też stawałem przy jakiś kontenerach i naciskałem po kolei przyciski zeby sie do niego wbic. Komus sie udalo ? Prosimy o sprostowanie ! Edit: Właśnie przeszedłem za(pipi)i.tą misje dla Phil'a Bell'ego 'Truck Hustle' w której musimy się wgramolic na cięzarówke i ją przejać. Można robić tak z innym cięzarowkami nie podczas misji ? Edytowane 22 Maja 2008 przez wolek92 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi