asd12033 0 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Witam przeszedłem gre a nadal po ulicy nie jeżdżą żadne fajne wozy :| gdzie można spotkać Infernusa,Comet itp ? macie jakaś mapke lub coś jakieś ukryte samochody ? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Jeżdżą, może zobacz na lotnisku, ale czasem się je spotyka. Najwięcej kiedy startujesz w wyścigu i jedziesz na miejsce. Sultan RS: http://pl.youtube.com/watch?v=fwSVsOkr9vU Cytuj
Baton_Forever 0 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 (edytowane) JA MAM PYTANIE JAKI WPŁYW NA FABUŁĘ MAJĄ MISJE WYBORU z tego co kojarze jest ich chyba 5 ? 1. U Vlada gdzie dycydujemy czy kogoś zrzucić z balkonu czy pomóc 2. Czy zabić dziewczyne Dywane czy nie 3. Czy zabić Playboya czy Dywane 4. Czy zabić Dimitriego czy zrobić misję za 250.000$ 5. Jak agenci przywożą na lotnisko kolesia i mamy go zostawić wolno albo kropnąć Czy coś przeoczyłem ? Ale ogólnie jaki maja wpływ na dalszą fabułę Edytowane 25 maja 2008 przez Baton_Forever Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t=0&start=0 <--- miłej lektury. Ten temat też nie zaszkodzi poczytać. Cytuj
hanry 0 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 (edytowane) Za żadne skarby nie mogę spotkać Gracie w tym miejscu gdzie powinna stać (jak wskazują mapy na necie). Czy trzeba coś najpierw wykonać np. mieć ukończoną fabułę itp,żeby móc ją spotkać. Jestem na etapie misji Phil'a i Bernie'go. Z góry dzięki za podpowiedź. Colin84 dzięki za post poniżej Edytowane 24 maja 2008 przez hanry Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 (edytowane) Gracie najpierw poznasz podczas paru konkretnych misji dla Gerry'ego . Dopiero poźniej spotkasz ją na ulicy. Edytowane 24 maja 2008 przez Colin84 Cytuj
b3ny 0 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 gdzie zdobyc rekawiczki ? o co chodzi z tym screenem w psx z baba na wyrku ? a co do buffalo gdzies jest bilbord z jego reklama i jest tam jakis nr telefonu podany sprobujcie zadzwonic moze cos to da ja sam jeszcze nie sprawdzalem Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 W jaki sposob obczajacie gdzie sa te wszystkie gołębie i skocznie ?! Dajcie jakiś sposób Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Za żadne skarby nie mogę spotkać Gracie w tym miejscu gdzie powinna stać (jak wskazują mapy na necie). Czy trzeba coś najpierw wykonać np. mieć ukończoną fabułę itp,żeby móc ją spotkać. Jestem na etapie misji Phil'a i Bernie'go. Z góry dzięki za podpowiedź. Colin84 dzięki za post poniżej Po zakonczeniu fabuly wez sie za tego achieva, wpada latwo. Wczoraj go zrobilem, jezdzilem po miescie taxi wedlug punktow z mapki z netu i wszystko wpadlo. W ogole achievy sa dziecinne proste. Najgorsze bylo zrobienie tego z kontratakami ale znam dobra miejscowe - kolo statuy szczescia, sa tam murzyni w srebrnych kurtkach, zawsze robia zamach i wtedy mozna robic kontry. Wpadlo bez problemu. Wkurzalo mnie rowniez to wysadzenie 10 fur pod rzad ale jakos dalem rade, ukradlem 10 wozow, postawilem kolo siebie i bum, szmaciarze tez podjezdzali i ich tez kasowalem. :] Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 co to za misja gdzie gościu mówi my son is fucking some prick behind my back z tego filmiku http://www.gametrailers.com/player/33336.html Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 (edytowane) Trzecia "misja" od Jeffa (randomowy ziomek). edyta: Swoją drogą, oglądam sobie ten radosny filmik i naprawdę, szczerze i filozoficznie zastanawiam się, skąd biorą się fjutki narzekające na tę grę :] Edytowane 26 maja 2008 przez Sasori Cytuj
wisza 5 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Pewnie z Matrix'a Sasori A co do GTA to czy ktos moze mnie uswiadomic od jakiego Kolesia mozemy dostac rekawice? Gdzie on sie znajduje? Dzieki z gory za pomoc Cytuj
Gość Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 (edytowane) Mam 95 % gry a wszystko już zrobiłem. Co może być powodem ? Mam: - wszystkie skoki - gołębie - wygrane w grach - 100 % like u wszystkich przyjaciół - samochody dla Bruciego i Stiva - komputer policyjny (czyli MW i Vigilante) - misje AG - miesje dla Little Jacoba Co jeszcze musze zrobić ? Edytowane 27 maja 2008 przez jasiopatryk Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Zabójstwa przyjmowane z budki ? Roboty do LJ ? Cytuj
Gość Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 (edytowane) Tak mam je. Chyba problem jest tutaj w tych przypadkowych osobach. Miałem 13. Przeszukałem jeszcze raz znalazłem jedego kolesia i musiałem go zabić i nadal mam 13. Tak ma być ? Mam dalej szukać, czy jakiś błąd w grze, że mi nie zalicza ? Edytowane 26 maja 2008 przez jasiopatryk Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Wszystkie activities z każdym przyjacielem? Cytuj
Gość Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Czyli z każdym przyjacielem do baru, dart, kręgli itd. ? Cytuj
dx36 2 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Dokladnie tak chociaz po razie musiszz kazdym isc np. kregle itp czyli Idziesz z romanem na wszystko co masz w phonie kregle,drinking,eating itd.. Cytuj
mario87 2 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Trzecia "misja" od Jeffa (randomowy ziomek). edyta: Swoją drogą, oglądam sobie ten radosny filmik i naprawdę, szczerze i filozoficznie zastanawiam się, skąd biorą się fjutki narzekające na tę grę :] hmmm za którymś razem jak podjechałem do tego gościa i dał mi jakąś misję to zaraz po prostu potrącił go samochód(wydawało mi się, że to był kochanej jego drugiej żony czy coś), gosć wysiadł z samochodu, zadzwonił po karetkę i uciekł. Trochę zbyt złożono to wyglądało, więc myślałem, że tak ma być, ale po tym nic mi się nie pojawiło. Wiec tak miało być, czy po prostu Jeff zszedł? Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Tak ma być :] A nagrodą w tej "misji" jest piękne sportowe auto, które zostawia po sobie sprawca. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Mam 95 % gry a wszystko już zrobiłem. Co może być powodem ? Mam: - wszystkie skoki - gołębie - wygrane w grach - 100 % like u wszystkich przyjaciół - samochody dla Bruciego i Stiva - komputer policyjny (czyli MW i Vigilante) Co jeszcze musze zrobić ? Dla Little Jacoba zrobiles "dilerke"? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Tak ma być :] A nagrodą w tej "misji" jest piękne sportowe auto, które zostawia po sobie sprawca. Zostawia jeżeli go sprzątniesz albo sam sobie weźmiesz. Inaczej wsiada i tyle go widzieliśmy. Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Dzięki za sprostowanie :] Ja mu wmontowałem ołów w potylicę, więc nie miałem okazji sprawdzić, czy odjeżdża z miejsca zda(/e)rzenia. Cytuj
paulb 0 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Dokladnie tak chociaz po razie musiszz kazdym isc np. kregle itp czyli Idziesz z romanem na wszystko co masz w phonie kregle,drinking,eating itd.. no dobra nie zrobiłem tego wszystkiego z jednym gościem : i jeśli już jestem po misji gdzie roman został zastrzelony, to nie zrobię gry na 100% ?? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 (edytowane) Według sciągawki liczy się tylko LJ, Brucie i Packie Edytowane 27 maja 2008 przez Colin84 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi