Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Dokladnie tak chociaz po razie musiszz kazdym isc np. kregle itp czyli Idziesz z romanem na wszystko co masz w phonie kregle,drinking,eating itd.. no dobra nie zrobiłem tego wszystkiego z jednym gościem : i jeśli już jestem po misji gdzie roman został zastrzelony, to nie zrobię gry na 100% ?? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Dokladnie tak chociaz po razie musiszz kazdym isc np. kregle itp czyli Idziesz z romanem na wszystko co masz w phonie kregle,drinking,eating itd.. Tego niestety nie robiłem. Dostaje się za to 5 % ? Edit: Ok. Dostałem te 5 %. Wielkie dzięki za pomoc. Edytowane 27 Maja 2008 przez jasiopatryk Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 2xj nie rób gościa w konia Cytuj Odnośnik do komentarza
owca 3 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Siema Mam pytanko co trzeba zrobic aby aktywować qest z dostarczaniem samochodów do garażu Text message cars ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Siema Mam pytanko co trzeba zrobic aby aktywować qest z dostarczaniem samochodów do garażu Text message cars ? Dla Bruciego musisz najpierw jego fury odszukac i da ci cynk, ze jego ziom tez szuka furaczy i czy bys sie nie zajal w wolnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
owca 3 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Nom znalazłem i cos mi potem pisał SMSem że juz mi nie bedzie slal maili z zamówieniami na fury, ale po tym nie pamietam żeby cos mi takiego proponował, ten cynk był na tel cz mailem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Nom znalazłem i cos mi potem pisał SMSem że juz mi nie bedzie slal maili z zamówieniami na fury, ale po tym nie pamietam żeby cos mi takiego proponował, ten cynk był na tel cz mailem? On chyba dzwonil do ciebie wtej sprawie a pozniej w ktoryms momencie fabuly dostajesz smsa od steviego z fotka fury w smsie i jak znajdziesz obiekt, dostarczysz do garazu, w grze mija 10 h i masz nastepnego smsa z nowa fura. Ja po znalezieniu szedlem spac w safehousie i jak niko wstawal <tipipipipi> i mam w telefonie nowego smska. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
owca 3 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 OK dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
des3 1 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Gdzie można znaleźć jakąś lepszą broń? Shotgun albo coś automatycznego? W knajpie z pannami w klubie go-go na północy 1 wyspy jest Shotgun(znajdziesz go w kantorku ochrony). Sarge > dzięki. Czy można jakoś zwiększyć "życie" np. podczas misji nie jadąc do baru itp. W Saints Row można było wziąść jedzenie na zewnątrz. Na ulicy stoja goscie z hot-dogami wiec nie trzeba zasowac specjalnie do restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Przez miesiąc grania zagadnienia już raczej zostały rozwiązane Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Małe a cieszy Włączcie kamerę cinema podczas ucieczki przed policją. Jedna z kamer jest wtedy umiejscowiona na masce (teoretycznie) i fajnie się ogląda, zwłaszcza jak siejemy pożogę. Na mostach gdzie są bramki z płatnym przejazdem wystarczy przejechać między nimi (słupami podtrzymującymi daszek, pośrodku) a nie załapiemy żadnej gwiazdki (dotyczy tylko motoru, bo tylko on się tam zmieści). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 No to mam problem. Zrobilem juz niemal wszystko w miescie, fabula skonczona, postacie i ich specjalne umiejetnosci (Jacob i dostawa broni itp.) odkryte, no more strangers zalatwione, 9 misji z budki peklo, dostawa stuffu dla jacoba zrobiona, fury dla bruciego sa, wyscigi tez, fury dla steviego dostarczone... Zostaly mi stunt jumpy i golebie. Problem w tym, ze mam obecnie 91,5 % progressu a patrzac na ramke z PSX-E z tym co mam zrobic na 100 % zostaly mi tylko jumpy i golebie. Co moglem ominac? U przyjaciol mam 100 %, w kregle, bilard czy qubed achievmenty wskoczyly wiec tez w to wygralem. Nie mam pojecia co moglem ominac... 36 achievow odblokowanych, dojda mi jeszcze 2 za golebie i stunty. Pozniej bede jeszcze raz przechodzil zeby przejsc ponizej 30 h ale to sie do 100 % nie liczy bo online achievow nie bede robil. Jakies sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 A wygrałeś chociaż raz w Kręgle, Bilarda i Rzutki? Bo achievment za 3 strike'i niekoniecznie oznacza wygraną... Tak samo achievement No More Strangers - do niego musisz spotkać ludzi tylko raz, a niektórych spotykasz nawet 2-3 razy. No i jeszcze odblokowałeś możliwość wsparcia u Dwayne'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 A wygrałeś chociaż raz w Kręgle, Bilarda i Rzutki? Bo achievment za 3 strike'i niekoniecznie oznacza wygraną... Tak samo achievement No More Strangers - do niego musisz spotkać ludzi tylko raz, a niektórych spotykasz nawet 2-3 razy. No i jeszcze odblokowałeś możliwość wsparcia u Dwayne'a ? - We wszystko wygralem przynajmniej raz, w bilarda dokladnie raz - w kregle to latwizna, w rzutki zawsze wygrywam; - Mam wsparcie dwayne'a, mam wszystkich "specjalne bonusy" odblokowane; Zobacze jak znajde te golebie i stunty do ilu % mi nabije. Wszystko robilem wedlug poradnikow z sieci, nic nie moglem ominac. Na liczniku mam prawie 80 h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dostaniesz 5 % za gołębie i skoki. Ze wszystkimi przyjaciółmi wybrałeś się we wszystkie możliwe miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dostaniesz 5 % za gołębie i skoki. Ze wszystkimi przyjaciółmi wybrałeś się we wszystkie możliwe miejsca ? Co to znaczy we wszystkie mozliwe miejsca? Do kazdej knajpy, kawiarni, fast foodu? O_O To kazdego trzeba przynajmniej raz wszedzie zabrac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Otas 1 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 - We wszystko wygralem przynajmniej raz, w bilarda dokladnie raz - w kregle to latwizna, w rzutki zawsze wygrywam; - Mam wsparcie dwayne'a, mam wszystkich "specjalne bonusy" odblokowane; Zobacze jak znajde te golebie i stunty do ilu % mi nabije. Wszystko robilem wedlug poradnikow z sieci, nic nie moglem ominac. Na liczniku mam prawie 80 h. 1. achiev No more strangers jest dawany za spotkanie wszystkich 12 nieznajomych natomiast misji od nich jest chyba w sumie 19 i dopiero zaliczenie wszystkich daje % 2. z Brucie, LJ, Packie musisz zaliczyc WSZYSTKIE mozliwe rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dostaniesz 5 % za gołębie i skoki. Ze wszystkimi przyjaciółmi wybrałeś się we wszystkie możliwe miejsca ? Co to znaczy we wszystkie mozliwe miejsca? Do kazdej knajpy, kawiarni, fast foodu? O_O To kazdego trzeba przynajmniej raz wszedzie zabrac? Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Otas 1 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dostaniesz 5 % za gołębie i skoki. Ze wszystkimi przyjaciółmi wybrałeś się we wszystkie możliwe miejsca ? Co to znaczy we wszystkie mozliwe miejsca? Do kazdej knajpy, kawiarni, fast foodu? O_O To kazdego trzeba przynajmniej raz wszedzie zabrac? Dokładnie. nie do kazdej ... przez ciebie chłopak gotow kazdego zabierał do kazdego znaczka na mapie Co z kim trzeba "zaliczyc" http://spreadsheets.google.com/pub?key=pBW...344ECZNITozWmLw Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dostaniesz 5 % za gołębie i skoki. Ze wszystkimi przyjaciółmi wybrałeś się we wszystkie możliwe miejsca ? Co to znaczy we wszystkie mozliwe miejsca? Do kazdej knajpy, kawiarni, fast foodu? O_O To kazdego trzeba przynajmniej raz wszedzie zabrac? Dokładnie. nie do kazdej ... przez ciebie chłopak gotow kazdego zabierał do kazdego znaczka na mapie Co z kim trzeba "zaliczyc" http://spreadsheets.google.com/pub?key=pBW...344ECZNITozWmLw Thx. Nie wiedzialem, ze to o to kaman, myslalem, ze to o te 100 % w lubieniu Niko przez przyjaciol biega. Z tymi no more strangers musze dalej ich na mapie szukac? Ok, poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Tylko tych, z którymi się nie spotkałeś. Nie musisz spotykać się z Jeffem, Cherisem, Clarencem, Ivanem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Albo tych, z którymi spotkałeś się tylko raz (np Eddiego spotykasz 2 razy). Cytuj Odnośnik do komentarza
artex 28 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ja mam może i błahe pytanie ale je zadam. Jak przeładowuje się broń na PS3 na ustawieniach sterowania classic , bo na standard wiem że kółkiem wiec wydaje mi się że głupio by było gdyby w tej opcji nie było przeładowania broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Dostaniesz 5 % za gołębie i skoki. Ze wszystkimi przyjaciółmi wybrałeś się we wszystkie możliwe miejsca ? Co to znaczy we wszystkie mozliwe miejsca? Do kazdej knajpy, kawiarni, fast foodu? O_O To kazdego trzeba przynajmniej raz wszedzie zabrac? Dokładnie. nie do kazdej ... przez ciebie chłopak gotow kazdego zabierał do kazdego znaczka na mapie Co z kim trzeba "zaliczyc" http://spreadsheets.google.com/pub?key=pBW...344ECZNITozWmLw W tej tabeli tona czarno to jest to co musze zaliczyc czy nie jechac tam z nimi? O_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Może wejdziesz do kontaktów, najedziesz np. na Jacoba i zobaczysz, że nie ma u niego możliwości Heli Ride ani Powerboating, a potem wywnioskujesz, że te czarne to te, których nie możesz wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi