Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Może wejdziesz do kontaktów, najedziesz np. na Jacoba i zobaczysz, że nie ma u niego możliwości Heli Ride ani Powerboating, a potem wywnioskujesz, że te czarne to te, których nie możesz wykonać czepiasz sie a ja mam kaca. A niewazne gdzie ich zabiore, brucie cos marudzil ze pic pod parasolkami kolo knajpy z dartami to on nie chce, ale i tak sie na.j.e.b.al wiec chyba chillout? Dobra, wracam do konsoli... ;] Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Mam problem, otoz bawie sie teraz w misje dla randomowych postaci i czesci z nich nie spotkalem w miejscach, w ktorych powinni byc . Korzystam z mapki umieszczonej w grze. Bylem kilka razy we wszystkich punktach o roznych porach dnia, achievementa jednak do tej pory nie dostalem (co oznacza, ze ktos mi jeszcze zostal). W misjach fabularnych zabijalem kazdego, nikomu nie darowalem zycia :twisted2: . Co proponujecie w zaistnialej sytuacji? Cytuj
Krzysiek_SC 1 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Widziałem to na gameplay'ach i wogóle i pytam : jak do cho**** użyc lornetki ??? (ps3 version) Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 (edytowane) Lornetki takiej widokowej umieszczonej w ciekawszych miejscach? Normalnie, podchodzisz do niej i gra sama Ci mówi co masz wcisnąć. Mam problem, otoz bawie sie teraz w misje dla randomowych postaci i czesci z nich nie spotkalem w miejscach, w ktorych powinni byc . Korzystam z mapki umieszczonej w grze. Bylem kilka razy we wszystkich punktach o roznych porach dnia, achievementa jednak do tej pory nie dostalem (co oznacza, ze ktos mi jeszcze zostal). W misjach fabularnych zabijalem kazdego, nikomu nie darowalem zycia :twisted2: . Co proponujecie w zaistnialej sytuacji? Tylko pamietaj że mapka randomów w grze zaznacza punkty gdzie są te postacie i kolejne misje dla nich, wszystko na raz. Kropka na mapie może oznaczać osobę albo kolejną misję dla kogoś więc tym sie za bardzo nie kieruj. http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ed=1#post836447 Mapka plus legenda co i jak (post #5 dla dokładności ). Sprawdź z tym. Edytowane 31 maja 2008 przez Colin84 Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Mam problem, otoz bawie sie teraz w misje dla randomowych postaci i czesci z nich nie spotkalem w miejscach...nikomu nie darowalem zycia :twisted2: . Co proponujecie w zaistnialej sytuacji?Powieś się Znajdź mapę na forums.xbox.com (przypięte) i tam jest którzy nie są potrzebni do tego. Mimo to ostatniego barana szukałem godzinę (!), po tym jak achievement wpadł dałem sobie siana z kończeniem reszty. Owszem można stanąć w każdym miejscu i poczekać max.24h (czyli 48min, co da 24min średnio), ale mi szkoda na to czasu, a nigdzie na necie nie znalazłem konkretnych godzin w jakich oni tam są. Cytuj
Sanset 0 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 przeleciałem chyba wszystkie strony i za cholere nie moge znalezc odpowiedzi na nurtujące mnie pytania: -gdz\ie można kupić/dostać te bandyckie rękawiczki??? -o co chodzi z tym screenem w psxsie co Niko siedzi na łózku z jakąs lasią?(nie przypominam sobie tej sceny) -można poznać jakoś tą laske z okładki gry? lizakowa lala pracuje w dokach pisze w psxsie, WTF? z góry dzięki za dopowiedz Cytuj
Otas 1 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 przeleciałem chyba wszystkie strony i za cholere nie moge znalezc odpowiedzi na nurtujące mnie pytania: -gdz\ie można kupić/dostać te bandyckie rękawiczki??? -o co chodzi z tym screenem w psxsie co Niko siedzi na łózku z jakąs lasią?(nie przypominam sobie tej sceny) -można poznać jakoś tą laske z okładki gry? lizakowa lala pracuje w dokach pisze w psxsie, WTF? z góry dzięki za dopowiedz - nigdzie się z takimi rękawiczkami nie spotkałem - próbowałem brać prostytutki i dziewczyny na randce do domu ale nic się nie działo ;( - hmm.... jakoś identycznej lasi jak ta z okładki nie zauważyłem ... choć akurat nie przyglądałem się zbytnio czy trzymają lizaki Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 W sumie nie wiem czemu ale czuję że te rzeczy będą w planowanym dodatku jaki wyjdzie za jakiś czas. Rękawiczki, panna na wyrze, lekkie sado-maso, Niko z ho' na tylnej kanapie limuzyny itd. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 -można poznać jakoś tą laske z okładki gry? lizakowa lala pracuje w dokach pisze w psxsie, WTF? - hmm.... jakoś identycznej lasi jak ta z okładki nie zauważyłem ... choć akurat nie przyglądałem się zbytnio czy trzymają lizaki Ruslana prowadzi radio Vladivostok FM, a wspomniana prostytutka była wzorowana na jej osobie. W grze jednak się nie ukazała więc nie warto co szukać. Widnieje jednak z kartotece policyjnej. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Przechodze jeszcze raz od nowa wybierajac inne opcje niz poprzednio - moze teraz uda mi sie 100 % wyhaczyc. Zrobilem wszystko jak wyzej pisano o tych postaciach i nic mi % nie dodalo. Zobaczymy teraz. Maratonu z przejsciem ponizej 30 h nie chce mi sie robic, hehe. Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 (edytowane) Szukam, szukam i nigdzie nie znajduję. Jakie są najszybsze samochody (motory itd.) w poszczególnych klasach w online? Czym Mastah27 wykręciłeś te 1.31 na Road to Bohan? I czym kręcą te czasy najszybsi (dużo szybsi)? I na ile duże są różnice między brykami z jednej klasy? Edytowane 1 czerwca 2008 przez Arek_ Cytuj
Wallerot2 0 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Miałem 82.5 % gry no i spotkałem jedną z randomowych postaci. Zrobiłem u niej misję i patrze ,że mam 83%. Mam w związku z tym pytanie czy to znaczy,że spotkałem i zrobiłem wszystkie misje u każdego czy może jeszcze coś mi zostało? Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Witam!Pisze ponieważ mam mały problem z zarejestrowaniem się do tego całego Socila Clubu...Nie moge połączyć mojego Windows Live ID z Social Clubem jak robie wszystko zgodnie ze wskazówkami wypunktowanymi w pomocy na stronie Socila Clubu i jak wciskam na link do połączenia mojego Live ID z Clubem to wyskakuje mi komunikat ''Request could not be authenticated''...O co chodzi?Miał może ktoś jakieś problemy z zarejestrowaniem się do SC??? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 (edytowane) Jesli chodzi o rozwalenie gry na 100% to policyjna fure trzeba zrobic z policyjnego komputera misje: most wanted i vigilante. Most wanted wiem, ze jest 30 a vigilante misji ile jest? Koncza sie one kiedys? I te vigilante to jest to na czas co trzeba dojechac do danego przestepcy i go zalatwic, tak? Edytowane 4 czerwca 2008 przez 2razyjot Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Misje Vigilante sie nie koncza. Tak, trzeba w nich dojechac na miejsce przestepstwa na czas . Cytuj
Gość Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Czas upływa tylko do dojechania do konkretnego miejsca. 20 musisz zabić. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Czas upływa tylko do dojechania do konkretnego miejsca. 20 musisz zabić. Poprzednim razem jak przechodzilem nie mialem zadnego komunikatu po 20 misiach ze ''vigilante completed'' ale achieva zrobilem i mi zaliczylo. Pytanie - czy te 20 vigilante napewno wliczaja sie do zaliczenia fabuly na 100%? A jesli tak czy jest jakis komunikat gdy zrobie ich 20 ze wystarczy i dalej nie robic?? Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Nie ma komunikatu, ale możesz zobaczyć w statsach. Zawsze się liczyło Vigilante do 100% Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Nie ma komunikatu, ale możesz zobaczyć w statsach. Zawsze się liczyło Vigilante do 100% Czyli mam ich 20 zaliczyc i mam progres do przodu, tak? Musi mi sie teraz 100 % nabic. Na kartce juz zapisuje co robie z bruciem, jacobem i romanem. Dla pewnosci z kazdym mozliwym wszedzie wychodze na imprezki itp. O_o Cytuj
shinian 629 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Nie ma komunikatu, ale możesz zobaczyć w statsach. Zawsze się liczyło Vigilante do 100% Czyli mam ich 20 zaliczyc i mam progres do przodu, tak? Musi mi sie teraz 100 % nabic. Na kartce juz zapisuje co robie z bruciem, jacobem i romanem. Dla pewnosci z kazdym mozliwym wszedzie wychodze na imprezki itp. O_o Po co zapistywać na kartce? Wydrukuj sobie checkliste http://www.gta4.tv/100percent.php wystarczy tylko odhaczać. Dzięki niej nie miałem żadnych kłopotów z postępem procentowym. Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 rozumiem, ze w grze nie ma zapowiadanego odtwarzacza mp3 co by sobie moc sluchac muzyki przemierzajac miasto na nogach? Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Tez tak macie, ze w miare bogacenia sie za wizyty w szpitalu odciagaja nam coraz wiecej? Gdzies czytalem, ze mozna sie schowac w smietniku przed policja. Czy to prawda? Cytuj
Otas 1 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Tez tak macie, ze w miare bogacenia sie za wizyty w szpitalu odciagaja nam coraz wiecej? Gdzies czytalem, ze mozna sie schowac w smietniku przed policja. Czy to prawda? szpital kosztuje 10% kasy jaką posiadasz.. czyli im więcej masz kasy tym więcej zabulisz za szpital ... temu do szpitala się nie chodzi, przynajmniej do osiągnięcia 500.000$ (do achieva) ... później o obojętne bo i tak kasa się do niczego nie przydaje prawdopodobnie chodziło o te duże śmietniki (np. z gruzem) Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 szpital kosztuje 10% kasy jaką posiadasz.. czyli im więcej masz kasy tym więcej zabulisz za szpital ... temu do szpitala się nie chodzi, przynajmniej do osiągnięcia 500.000$ (do achieva) ... później o obojętne bo i tak kasa się do niczego nie przydaje bullshit. Osiągnąłem 500k$ z około 22ma pobytami w szpitalu, i to nie robiąc deala z Dimitrim. Do tego nie 10%, tylko jest tam jakaś zależność inna (powyżej 500.000$ kasowali mnie na 20.000) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi