spider242526 0 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Hej. Gdzie i w co trzeba się ubrać aby ruszyć z miejsca misję w której to trzeba się spotkać z Goldbergiem. Przyjeżdżam na miejsce spotkania i dostaję komunikat "You need to wear a suit and tie to the interview". Co robić??? Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Idz do perseusa i kup garniak i buty do garniaka Oo Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 I nie zapomnij o zdjęciu czapki i okularów Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Gdzie dokładnie jest śmigłowiec? Podpowiedź na pierwszej stronie dużo nie mówi. Cytuj
Gość Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 (edytowane) Edytowane 7 czerwca 2008 przez jasiopatryk Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 (edytowane) To jest chyba mapa samochodów. Edytowane 7 czerwca 2008 przez Hubi. Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Ale zaznaczyl ci kwadrat na czerwono i taka duuuzaaaa strzalke -_- Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 To jest chyba mapa samochodów. Cytuj
suli 0 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Mam mały problem z GTA4 jestem w drugim mieście i niemam dla kogo wykonywać misji żadnych punktów na mapce jednynie jest dostępny packie i ide do jego punktu i wyskakuje mi informacja ,że mam coś zrobić z ubraniem o co chodzi? Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Udaj sie do Perseusa (sklep z ciuchami) i zakup sobie garnitur oraz buciki. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 I pamietaj, ze te misje mozesz wykonywac tylko w okreslonych godzinach. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Oficjalna strona jest niezłym uzupełnieniem gry. Warto zajrzeć. Szkoda, że Social Club nie akceptuje mojego e-maila. Nie będę specjalnie zakładał nowego konta. Cytuj
Groosiek 0 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 Za pozbycie się 200 gołębi dostaje się helikopter. Gdzie się on pojawia i czy dostaje się go jednorazowo czy może się respawnuje? Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Za pozbycie się 200 gołębi dostaje się helikopter. Gdzie się on pojawia i czy dostaje się go jednorazowo czy może się respawnuje? pojawia się (spawnuje co jakiś czas) na dachu komisariatu w Alqonquin, na północ od safehouse'u (tego kupionego przez Romana) Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Na "cywilnych" dachach też się pojawia. Koło Comedy Club jest wieżowiec gdzie na dach możemy sie dostać zewnętrzną windą. Śmigłowiec też tam bywa (czasami zbugowany). Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Czy jazda na motorze w kasku nam coś daje? Jakieś mniejsze obrażenia czy cuś? Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 z tego co mi wiadomo to przy czołówce np. ze ścianą masz mniejsze obrażenia. tak? Cytuj
MeL 34 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 ile jest strip clubów? ja mam 2.... a wydaje mi się jakby mi jakiegoś brakowało.... gdzieś z któregoś z trailerów ... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Są 2. W trailerach w ogóle sporo było rzeczy których nie ma w grze, Trzeba czekać na dodatki, pewnie w nich będzie. Cytuj
Groosiek 0 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Za pozbycie się 200 gołębi dostaje się helikopter. Gdzie się on pojawia i czy dostaje się go jednorazowo czy może się respawnuje? pojawia się (spawnuje co jakiś czas) na dachu komisariatu w Alqonquin, na północ od safehouse'u (tego kupionego przez Romana) Tego helikoptera używałem gdy nie pozbyłem się jeszcze gołębi. Od początku gry on tam jest. Tak więc jak to jest z tymi gołębiami - coś się dostaje za to? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Za pozbycie się 200 gołębi dostaje się helikopter. Gdzie się on pojawia i czy dostaje się go jednorazowo czy może się respawnuje? pojawia się (spawnuje co jakiś czas) na dachu komisariatu w Alqonquin, na północ od safehouse'u (tego kupionego przez Romana) Tego helikoptera używałem gdy nie pozbyłem się jeszcze gołębi. Od początku gry on tam jest. Tak więc jak to jest z tymi gołębiami - coś się dostaje za to? Achievmenta, tak jak za 50 jumpow. Myslalem, ze na wzor pozostalych czesci jakas motywacja bedzie, nowa bron na przyklad albo giwery z nieskonczona iloscia amunicji - nic. Zawiodlem sie, jumpy mi z 15 h z mapa zajely a golebie blisko 50, a robilem z mapa, lol! Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Achievmenta, tak jak za 50 jumpow. Myslalem, ze na wzor pozostalych czesci jakas motywacja bedzie, nowa bron na przyklad albo giwery z nieskonczona iloscia amunicji - nic. Zawiodlem sie, jumpy mi z 15 h z mapa zajely a golebie blisko 50, a robilem z mapa, lol! Ile? Pewnie w międzyczasie zamiast skupić się np. na jumpach robiłeś masę innych rzeczy. Wychodzi wg. tego co podałeś 18 min na jumpa i 15 na gołębia. Mi to zajeło duuuuużo mniej czasu. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Achievmenta, tak jak za 50 jumpow. Myslalem, ze na wzor pozostalych czesci jakas motywacja bedzie, nowa bron na przyklad albo giwery z nieskonczona iloscia amunicji - nic. Zawiodlem sie, jumpy mi z 15 h z mapa zajely a golebie blisko 50, a robilem z mapa, lol! Ile? Pewnie w międzyczasie zamiast skupić się np. na jumpach robiłeś masę innych rzeczy. Wychodzi wg. tego co podałeś 18 min na jumpa i 15 na gołębia. Mi to zajeło duuuuużo mniej czasu. Podczas jumpow trzeba bylo zorganizowac nowa fure/motor; czasem ginalem, nie moglem jumpa zaliczyc. A z golebiami byla sroga zmota, czasem byly tak ukryte, ze bania mala a fotki byly malo pomocne. Generalnie nie spieszylem sie. ;] Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 Co do 50h z gołebiami to się nazywa zacięcie ja zabiłem 30 w 2 godz (z filmikiem O07Crafta z youtube) i dałem sobie spokój, bo to za długo. Jakie są najszybsze samochody (motory itd.) w poszczególnych klasach w online? Czym Mastah27 wykręciłeś te 1.31 na Road to Bohan? I czym kręcą te czasy najszybsi? No to sam sobie odpowiem Najszybsi robią to motorem NRG 900, a różnice są różne, w niektórych klasach żadne w innych gigantyczne. Dalej: O co chodzi z tymi cheaterskimi motorkami? Jakiś glitch? Wkurza mnie jak mnie tłuką online, samochodami zwykle jestem 1szy-4ty, a motorkami 5-7. Nic dziwnego, bo są oni szybsi o 3sek na minutę (ci sami co są mi równi samochodami) i to są szybsi nie w zakrętach, ale na łagodnych łukach np.Exahust Fumes. Wiem o jeździe na jednym kole, ale online działa to inaczej niż offline (gdzie jest łatwo), ponadto oni wcale na tym jednym kole nie pędzą. Cytuj
GnOOsny 1 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Przez Lovemeet poznalem Carmen, ale strasznie glupia doda z niej byla, wiec ja zostawilem. Siadlem znowu przy piecu w poszukiwaniu milosci mego zycia uderzylem do lawchick i nie tylko, ale zadnej odpowiedzi z serwisu na maila nie dostalem, co dziwne jest bo w stats'ach mam Carmen i Kiki, dodam ze Carmen byla moja pierwsza laska z lovemeet. Pomozcie mi poradzic sobie z tym problemem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi