Opublikowano 5 czerwca 200816 l Hej. Gdzie i w co trzeba się ubrać aby ruszyć z miejsca misję w której to trzeba się spotkać z Goldbergiem. Przyjeżdżam na miejsce spotkania i dostaję komunikat "You need to wear a suit and tie to the interview". Co robić???
Opublikowano 7 czerwca 200816 l Gdzie dokładnie jest śmigłowiec? Podpowiedź na pierwszej stronie dużo nie mówi.
Opublikowano 7 czerwca 200816 l To jest chyba mapa samochodów. Edytowane 7 czerwca 200816 l przez Hubi.
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Mam mały problem z GTA4 jestem w drugim mieście i niemam dla kogo wykonywać misji żadnych punktów na mapce jednynie jest dostępny packie i ide do jego punktu i wyskakuje mi informacja ,że mam coś zrobić z ubraniem o co chodzi?
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Udaj sie do Perseusa (sklep z ciuchami) i zakup sobie garnitur oraz buciki.
Opublikowano 8 czerwca 200816 l I pamietaj, ze te misje mozesz wykonywac tylko w okreslonych godzinach.
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Oficjalna strona jest niezłym uzupełnieniem gry. Warto zajrzeć. Szkoda, że Social Club nie akceptuje mojego e-maila. Nie będę specjalnie zakładał nowego konta.
Opublikowano 12 czerwca 200816 l Za pozbycie się 200 gołębi dostaje się helikopter. Gdzie się on pojawia i czy dostaje się go jednorazowo czy może się respawnuje?
Opublikowano 16 czerwca 200816 l Za pozbycie się 200 gołębi dostaje się helikopter. Gdzie się on pojawia i czy dostaje się go jednorazowo czy może się respawnuje? pojawia się (spawnuje co jakiś czas) na dachu komisariatu w Alqonquin, na północ od safehouse'u (tego kupionego przez Romana)
Opublikowano 16 czerwca 200816 l Na "cywilnych" dachach też się pojawia. Koło Comedy Club jest wieżowiec gdzie na dach możemy sie dostać zewnętrzną windą. Śmigłowiec też tam bywa (czasami zbugowany).
Opublikowano 16 czerwca 200816 l Czy jazda na motorze w kasku nam coś daje? Jakieś mniejsze obrażenia czy cuś?
Opublikowano 16 czerwca 200816 l z tego co mi wiadomo to przy czołówce np. ze ścianą masz mniejsze obrażenia. tak?
Opublikowano 17 czerwca 200816 l ile jest strip clubów? ja mam 2.... a wydaje mi się jakby mi jakiegoś brakowało.... gdzieś z któregoś z trailerów ...
Opublikowano 17 czerwca 200816 l Są 2. W trailerach w ogóle sporo było rzeczy których nie ma w grze, Trzeba czekać na dodatki, pewnie w nich będzie.
Opublikowano 18 czerwca 200816 l Za pozbycie się 200 gołębi dostaje się helikopter. Gdzie się on pojawia i czy dostaje się go jednorazowo czy może się respawnuje? pojawia się (spawnuje co jakiś czas) na dachu komisariatu w Alqonquin, na północ od safehouse'u (tego kupionego przez Romana) Tego helikoptera używałem gdy nie pozbyłem się jeszcze gołębi. Od początku gry on tam jest. Tak więc jak to jest z tymi gołębiami - coś się dostaje za to?
Opublikowano 19 czerwca 200816 l Za pozbycie się 200 gołębi dostaje się helikopter. Gdzie się on pojawia i czy dostaje się go jednorazowo czy może się respawnuje? pojawia się (spawnuje co jakiś czas) na dachu komisariatu w Alqonquin, na północ od safehouse'u (tego kupionego przez Romana) Tego helikoptera używałem gdy nie pozbyłem się jeszcze gołębi. Od początku gry on tam jest. Tak więc jak to jest z tymi gołębiami - coś się dostaje za to? Achievmenta, tak jak za 50 jumpow. Myslalem, ze na wzor pozostalych czesci jakas motywacja bedzie, nowa bron na przyklad albo giwery z nieskonczona iloscia amunicji - nic. Zawiodlem sie, jumpy mi z 15 h z mapa zajely a golebie blisko 50, a robilem z mapa, lol!
Opublikowano 19 czerwca 200816 l Achievmenta, tak jak za 50 jumpow. Myslalem, ze na wzor pozostalych czesci jakas motywacja bedzie, nowa bron na przyklad albo giwery z nieskonczona iloscia amunicji - nic. Zawiodlem sie, jumpy mi z 15 h z mapa zajely a golebie blisko 50, a robilem z mapa, lol! Ile? Pewnie w międzyczasie zamiast skupić się np. na jumpach robiłeś masę innych rzeczy. Wychodzi wg. tego co podałeś 18 min na jumpa i 15 na gołębia. Mi to zajeło duuuuużo mniej czasu.
Opublikowano 19 czerwca 200816 l Achievmenta, tak jak za 50 jumpow. Myslalem, ze na wzor pozostalych czesci jakas motywacja bedzie, nowa bron na przyklad albo giwery z nieskonczona iloscia amunicji - nic. Zawiodlem sie, jumpy mi z 15 h z mapa zajely a golebie blisko 50, a robilem z mapa, lol! Ile? Pewnie w międzyczasie zamiast skupić się np. na jumpach robiłeś masę innych rzeczy. Wychodzi wg. tego co podałeś 18 min na jumpa i 15 na gołębia. Mi to zajeło duuuuużo mniej czasu. Podczas jumpow trzeba bylo zorganizowac nowa fure/motor; czasem ginalem, nie moglem jumpa zaliczyc. A z golebiami byla sroga zmota, czasem byly tak ukryte, ze bania mala a fotki byly malo pomocne. Generalnie nie spieszylem sie. ;]
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Co do 50h z gołebiami to się nazywa zacięcie ja zabiłem 30 w 2 godz (z filmikiem O07Crafta z youtube) i dałem sobie spokój, bo to za długo. Jakie są najszybsze samochody (motory itd.) w poszczególnych klasach w online? Czym Mastah27 wykręciłeś te 1.31 na Road to Bohan? I czym kręcą te czasy najszybsi? No to sam sobie odpowiem Najszybsi robią to motorem NRG 900, a różnice są różne, w niektórych klasach żadne w innych gigantyczne. Dalej: O co chodzi z tymi cheaterskimi motorkami? Jakiś glitch? Wkurza mnie jak mnie tłuką online, samochodami zwykle jestem 1szy-4ty, a motorkami 5-7. Nic dziwnego, bo są oni szybsi o 3sek na minutę (ci sami co są mi równi samochodami) i to są szybsi nie w zakrętach, ale na łagodnych łukach np.Exahust Fumes. Wiem o jeździe na jednym kole, ale online działa to inaczej niż offline (gdzie jest łatwo), ponadto oni wcale na tym jednym kole nie pędzą.
Opublikowano 24 czerwca 200816 l Przez Lovemeet poznalem Carmen, ale strasznie glupia doda z niej byla, wiec ja zostawilem. Siadlem znowu przy piecu w poszukiwaniu milosci mego zycia uderzylem do lawchick i nie tylko, ale zadnej odpowiedzi z serwisu na maila nie dostalem, co dziwne jest bo w stats'ach mam Carmen i Kiki, dodam ze Carmen byla moja pierwsza laska z lovemeet. Pomozcie mi poradzic sobie z tym problemem