Skocz do zawartości

GTA IV FAQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jestem jakieś 3 misje po odblokowaniu 3 wysypy mam na koncie 23h grania jest szansa aby wyrobić się i przejść wszystkie misje fabularne przed upływem 30h i zdobyć osiągniecie jeśli nie będę teraz wykonywał żadnych misji pobocznych ?? i jeździł taksówkami ??

W podobnej sytuacji sie obudziłem :P Miałem 3 godziny i 18 misji do zrobienia O_o czyli na jedna misje (i dojazdy do nich i czasem czekanie na nie) mam 10 minut. A same misje czasami trwają 20 min z głupim jeżdżeniem po całym mieście. Pędziłem jak cholera, ale udało się w 2h i 30 min ;]

Opublikowano

a jak zrobić żeby carmen Cie uzrowiła. dzownię do niej i daje HEALTH BOOST ona cos tam pogada żebym sie uspokoił i nic sie nie dzieje :/ ja dzwonie 2gi raz to mnie opieprza :D

Opublikowano

Nie zawsze te telefony działają ;/ ja też kiedyś dzwoniłem chyba do Kiki ( enyłej ta która jest odpowiedzialna za zmniejszenie poziomu wanted) no i dopiero po paru telefonach w końcu się udało:) generalnie nie ma na to reguły, wiesz kobieta ma swoje humory :)

Opublikowano

Witam, mam może takie trochę głupie pytanie, jak można zapoznać się z dziewczynami w grze a min. Carmen i Kiki, za nic nie mogę dojść co i jak, a jak wpisuje w neta. ,,www.crap-list.net,, to nic nie znajduje a jak wpisze www.craplist.net coś znajdzie ale to nie to chyba, pomóżcie!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
A ja mam pewien problem bo mam już 96,67% gołebie mam jumpy i wszystkie misje poboczne też.i kurde nie wiem mozna jakos sprawdzić czy sa zaliczone wypady z kumplami?? ale nawet jezeli nie to chyba by tyle nie brakowało co?

W statystykach masz jedynie zapisaną ostatnią aktywność i ogólną ich liczbę. A wygrałeś we wszystkich grach typu bilard rzutki 11000 punktów w Qbedzie? to też się wlicza do 100%. Ja na razie nie mam problemu ale zdaje mi się że mam trochę za mało %, mam zaliczone wszystkie wypady z kumplami, wszystkie gry gołębie misje poboczne jedyne co zostało to stunt jumpy, a procent mam 95,83. Stunt jumpy dają 2,5% więc nadal mi będzie brakować... coś ominąłem, czy zawsze tak jest i po zrobieniu stunt jumpów zapełni mi się % gry?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Current Crimes musisz zrobić 20 gdziekolwiek, natomiast Most Wanted masz 10 na każdej wyspie.

Opublikowano
Current Crimes musisz zrobić 20 gdziekolwiek, natomiast Most Wanted masz 10 na każdej wyspie.

Dzięki Grigori, w takim razie mam już to z głowy. Zostało 90 gołębi i 15 dla Stiviego i wkońcu 100% :)

Opublikowano

Musisz znaleźć schodki prowadzące w górę, na początku niedokończonej trasy kolejowej (parę przecznic w dół mapy od miejsca oznaczonego na mapie), potem przeskakujesz przez barierki i jesteś na torach. Jedź/idź dalej, gołębia znajdziesz pomiędzy filarami.

Opublikowano

Ekhem... jeszcze nie moge znaleźć tego 131# gołąbeczka... :rolleyes:

Wychodze na ta budowle podtrzymujaca zachodnia część Broker Bridge, nawet słysze jego gruchanie ale nie wiem gdzie on tam siedzi