nWo 1 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Stevie wyslal mi smsa, znalazelem pierwszy samochod ale nie mam na mapie literi S co jest dziwne, jak go znalezc? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Śmigaj gdzieś w okolice South Bohan. Szukaj ikonki z garażem. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Stevie wyslal mi smsa, znalazelem pierwszy samochod ale nie mam na mapie literi S co jest dziwne, jak go znalezc? to jest ten garaż w dzielnicy Bohan. Dokładnie na rogu ulicy Rocket St. i Guantanamo Ave. -> http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map http://img100.imageshack.us/my.php?image=gtaga8.jpg Cytuj
nWo 1 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 dzieki, tam jest ikonka garazu a ja szukalem literki S <_< Cytuj
MeL 34 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Panowie jak można się skutecznie dołączyć do normalnej gry w GTA4 na PS3? Nie ma jakiejś normalnej wyszukiwarki serwerów co (pipi)a? łączenie zajmuje mi ok 10 minut zanim jakaś banda pedałów raczy wcisnąć ready. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Jakie są bonusy za 100 % oprócz nielimitowanej amunicji? Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Hmm... niech pomyślę... No tak. Nic. Bonusów brak. Nielimitowane ammo to też pic bo znika po wczytaniu sejwa. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 No jak? Wczytałem save'a i biegałem z 9999 ammo do snajperki. Ogólnie brak bonusów oprócz achievementa i własnej satysfakcji to po prostu skandal. Zawsze były jakieś pojazdy, bronie, a teraz NIC. Za gołębie, skoki, 100 %, no je,bane nic. Fuck . Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Huh! U mnie tak nie ma! Napaliłem się na mayhem bazooką, całą kasę wydałem na rakiety i zapisałem. Po załadowaniu zostałem ze standardowym limitem i 30 tysiącami w kieszeni... Pewnie dlatego, że gram na ps3 ;P Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Ja też nie mam nielimitowanej amunicji. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Dlaczego bardzo często gra nie wczytuję się od ostatniego sejwa? Raz tego nie zauważyłem i straciłem 3 godziny gry... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Odłączasz Xboxa od prądu? Możliwe, że przez zamieszanie z godzinami w save'ach gra wczytuje nie ostatni naprawdę save, ale ostatni wg. godziny, który naprawdę jest np. 3 od tyłu. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Tak, myślałem że tak jest bezpieczniej Cytuj
gełko 0 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Słyszałem że, używanie kodów uniemożliwia zdobycie 100% gry i platyny. Czy jest to związane z tym że dany kod blokuje na przykład jakąś misję wątku fabularnego? Więc jeśli przeszedłem całom fabułę mogę sie wspierać np kodami na samochody przy zaliczaniu stunt jumpów, bez obawy o możliwość zdobycia 100% gry? Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Nie wiem, obaj przeczytajcie poradnik na onlinecenter.pl Co do stunt jumpów to robi się je łatwo NRG-900 (chodzi o lądowanie, z NRG jest łatwo, a samochodami trudno), które są w sklepie obok kościoła w Alderney (mapa ok.15% góra-lewo). Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 (edytowane) Ja mam takie pytanie mam 96,17 % gry już za sobą, ale gdzie te ostatnie procenty mogę dorwać. Mam pytanie czy po zaliczeniu wszystkich wypadów z trzema przyjaciółmi (Jacob, Brucie, Packie), dostane jakieś trofeum?? Bo z tego co kojarze wszystko zaliczyłem z nimi, wygranie co najmniej raz w każdej mini-grze i tu jest pytanie czy MAM wygrać w każdą grę z każdym przyjacielem czy wystarczy raz wygrać z byle kim?? Napewno jeszcze nie znalazłem wszystkich przyjaciół na mapie(dopiero 11), ale wydaje mi się że Jeszcze mi zabraknie z 1-2 % gry. Ps. Znalazłem 12 znajomych na mapie(dostałem też trofeum), mam 96.67% i co dalej?? mam już wszystkie trofea do offline. Gdzie te 3 % mogły mi zniknąć. ps2. Czy w telefonie jak dam na zakładkę z Romanem pokazuje się mam coś więcej niż (bowling, darts eating, pool, strip club). Bo gdzieś czytałem że roman podrzuca taksówkę, a ja takiej opcji nie mam i czy przez to moge niemieć 100%? EDIT - zaliczone wszystko na 100%. Edytowane 15 czerwca 2009 przez wirusek Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Głupie pytanie. Kiedy, a raczej po jakiej misji może będzie można zakupić M4 i MP5 w sklepie?? Oczywiście już je dawno mam, bo szukałem po dachach itp. ale chodzi mi o zwykły zakup. Cytuj
orzel 2 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Mam 2 pytania, Czy po zaliczeniu głównego wątku fabularnego będę mógł wykonac misje z przechodniami.I dwa czy będę mógl nabijac like u przyjaciól? Z góry dzięki . Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 (edytowane) Kiedy pojawia się sms/telefon/mail, który umożliwia zwożenie aut dla Steve'a(nie dla Bruciego, to już mam)? E: NVM, już wiem. Edytowane 18 lipca 2009 przez Khadgar Cytuj
TheKolumb 4 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Ilu Random Charakters może zginąć podczas wątku głównego gry? (4 Random Characters) Czy Przeloty pod mostami liczą się do 100%? ( Nie liczy się ) EDIT : Ok, już znam odpowiedzi. Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Miałem wczoraj misje w której miałem zabić jednego z dwóch braci McFerry [może być błąd w pisowni nazwiska] U wszystkich braci miałem misje wykonane na 100% oprócz wąsacza, gliniarza który zlecił mi tą misje [83.7%] Wlazłem na dach budynku i postanowiłem że sprzątne zleceniodawce [wąsacza] bo mnie w@!#iał. Po zabiciu go zrobił mi się save, a procent wykonanych misji dla niego pozostał na 83,7%. Czy to oznacza że nie zrobię już giery na 100%??? Czy gdybym zabił drugiego z braci, wtedy zaliczyłbym 100% u wąsacza gliniarza???? proszę o szybką odpowiedź. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Z logicznego punktu widzenia misja zabicia brata Francis'a jest ostatnią, którą zleca Ci on podczas gry. Chyb masz rację z tym, że zabijają jego samego a nie starszego brata siedzącego obok u którego wykonałeś wszystkie zadania to ostatniego zlecenia Francis'a możesz nie mieć zaliczonego bo nie wykonałeś go poprawnie. W sumie to dość dziwne, bo od tego, którego z nich zabijesz zmienia się później co nieco linia fabularna i w obydwu przypadkach powinno być 100% . Możliwe, że w tym tkwi haczyk, pytanie tylko czy był celowy ze strony twórców. Cytuj
Artai 1 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) P: Chciałbym polatać helikopterem, gdzie mogę go znaleźć? O: Można to zrobić dopiero po odblokowaniu Algonquin i udaniu się w miejsce oznaczone jako Helitours na południu tej dzielnicy. Helikoptery są rozmieszczone także w paru innych miejscach w mieście, musisz poszukać . P: Czy za zabicie wszystkich gołębi czeka na mnie jakaś nagroda? O: Tak. Annihilator pojawiający się na dachu komisariatu na północy Algonquin . No dobra... ale gdzie mogę znaleźć Annihilatora bez gołąbków? A przy okazji - w poradniku do GTA IV (tym sklepowym, z mapami, itd...), to było napisane, że Annihilator pojawia się po zabiciu 200 gołębi na dachu stacji MeTV w Algonquin, a nie na komisariacie! P: Chcę się nieco "zabawić", jak to zrobić? O: Podjeżdżamy jakimś dobrym autem pod pannę dobrych obyczajów, naciskamy LB/L1, jedziemy w jakieś ustronne miejsce i wybieramy jedną z 3 dostępnych opcji: 20$ - robótka ręczna, 50$ - lodzik, 70$ - ujeżdżanie konia. Takie "ćwiczenia" regenerują nam odpowiednią do wydanych pieniędzy ilość energii. A gdzie znajdę taką pannę? Przed klubem ze striptizem, czy gdzie? I jeszcze jedno - czy po "końcówce gry" , czyli zabiciu Nikolaia można dalej grać, jak to było np. w San Andreas? Edytowane 23 sierpnia 2009 przez Artai Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Takie panie są wszędzie . Szukaj w nocy. Gdy zauważysz bardzo skąpo ubraną dziewoję - L1. Można grać normalnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi