Skocz do zawartości

GTA IV FAQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1. To prawda, ze jest polskie radio? Jak sie nazywa?

2. Przy ilu % odblokowuje się druga wyspa?

1. bullshit

2. Jakieś 18% fabuły głównej (bodajże 3 misja

Elizabety, z Playboy'em

)

Opublikowano

Kurde ale spieprzyłem zrobiłem misjęRoman Sorrow a nie zrobiłem wcześniej misji pobocznych dla Roman`a czy póżniej będę mógł je zrobić ? Roman otworzy jakiśkolejny biznes ? :D

Opublikowano

Praca dla niego, taxi, to tylko taki dodatek żeby zarobić troche grosza na początku. Misje które liczą się w statsach to te związane z fabułą ;)

Opublikowano

Kurde ale spieprzyłem zrobiłem misjęRoman Sorrow a nie zrobiłem wcześniej misji pobocznych dla Roman`a czy póżniej będę mógł je zrobić ? Roman otworzy jakiśkolejny biznes ? :D

Nie musisz ani do achievów ani do 100%

Opublikowano

Panowie w rece z PSX E. przeczytałem ze prócz starego raszpla od Romana a później komórki od Playboya możemy mieć jakieś jeszcze inne telefony. Gdzie i kiedy będzie można je zdobyć, jesli w ogóle?

Opublikowano

1. W grze jest dostęp do 2 rodzajów tel. Cegły od Romana i troszkę bardziej kolorowej cegły od PayboyaX

2. Przed domem mamy prywatną strefę na której zostawia się fury. Garaże są, ale tylko na potrzeby misji.

Opublikowano

Gdzie można spotkać, oprócz misji, SuperGT? I czemu kurna przy 4* najczęściej gonią mnie Enforcery, zamiast takich wypasionych czarnych sedanów? Chcę go ukraść, ale okazji nie mam nigdy. Może gdzieś stoi?

Opublikowano

Dziwna sprawa, niby dodali sporo ciekawych rzeczy ale tez sporo zabrali. Brak roweru, brak samolotu...?

Brak traktorów , kombajnów, nie da sie przeczepy zaczepic,

Opublikowano
I czemu kurna przy 4* najczęściej gonią mnie Enforcery, zamiast takich wypasionych czarnych sedanów? Chcę go ukraść, ale okazji nie mam nigdy. Może gdzieś stoi?

ja FBI spotkalem tylko na 1 misji (ale bylo to wymuszone) oraz gdy robilem acziva Roll Over na lotnisku...

Opublikowano

Baqś - samolotów niet bo wiadomo z czym to się kojarzy. Traktorów też niet bo niby po czym miałby by jeżdzić w NY.

Qra - SuperGT najprędzej wychaczysz na drugiej wyspie. Weź coś sportowego i poluj. Czarne sedny to federalni, obstawiałbym 5*. Wjedź na lotnisko i dorób sie *, pewnie się pojawią.

Opublikowano (edytowane)

Właśnie poluje na 100% w GTA IV, ale coś jest nie tak. Mam 84,09 % i pozostałały mi tylko 3 osiągnięcia:

Gołębie: 2,5 %

Przyjaciele: 10 %

Przypadkowi ludzie; 2,5 %

Czyli zabraknie mi 1%. Wszystkie misje mam na 100%. Co zrobiłem nie tak ?

Edit: Jaki wypad na misto z przyjacielem najwięcej dodaje % like ?

Edytowane przez jasiopatryk
Opublikowano
Właśnie poluje na 100% w GTA IV, ale coś jest nie tak. Mam 84,09 % i pozostałały mi tylko 3 osiągnięcia:

Gołębie: 2,5 %

Przyjaciele: 10 %

Przypadkowi ludzie; 2,5 %

Czyli zabraknie mi 1%. Wszystkie misje mam na 100%. Co zrobiłem nie tak ?

Edit: Jaki wypad na misto z przyjacielem najwięcej dodaje % like ?

Każdy tyle samo o ile sięnie mylę

A zrobiłeś rekordy w Dart`sach, QUB3D itp... ??