Skocz do zawartości

GTA IV FAQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem.Wczesniej normalnie jak dawalem przyblizenie przy celowaniu mialem postac po prawej stronie.Teraz cos sie zrabalo i nagle jest po lewej i nie da rady tego zmienic probowalem naciskac wszystkie mozliwe przyciski na padzie(wersja PS3 jakby co).Zna ktos rozwiazanie z tej sytuacji bo wkurza mnie to..

Opublikowano

Jak jest w GTA4 (nie mam i nie moge sprawdzić), można strzelać daleko ze snajperek? W VC czy SA, po prostu był mały zoom, a i tak ludzie z tej odległości jeszcze się nie "doczytywali". Załóżmy z odległości 100~150m można zobaczyć człowieka lub samochód?

Gość konstant
Opublikowano

Czy misje Policyjne "Vigilante" sa w nieskonczonej ilosci?

Dzis gralem i przez chwile zobaczylem napis "You have become Vigilante" , tzn ze nie musze robic wiecej tych misji zeby miec 100% ??

Opublikowano

Przeczytałem w neo albo w PSX że można chować się w większych kontenerach na śmieci . Sprawdzał może ktoś to , bo ja nie mogę wejżdż do żadnego.Chodzi mi o wersje na PS 3

Opublikowano
Przeczytałem w neo albo w PSX że można chować się w większych kontenerach na śmieci . Sprawdzał może ktoś to , bo ja nie mogę wejżdż do żadnego.Chodzi mi o wersje na PS 3

Wchodzenie do koszy na śmieci jest w drugim dodatku, pewnie go nie ściągnąłeś :)

Opublikowano
jaki dodatek ??. Jeżeli jest jakiś konsola sama go pobiera , i mi takowy pobrała . Dobra , a jak wchodzisz trójkątem ??

Nie ma żadnego dodatku, jest jeden poprawiający kilka rzeczy w multi, EOT.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zna ktoś może czasy pojawiania się randomowych przechodniów? Bo prawdopodobnie do ukończenia na 100% zostały mi 2 postacie Mel i Hossan ale szykałem ich wieczór, rano, po południu i jak nie było tak nie ma :(

Opublikowano

Mam pytanie,czy w pojeździe może nam zgasnąć silnik?Czy można odpalać silnik po wejściu do auta(jak w Mafii na PC,fajny patent,sam decydowałeś czy włączyć silnik,musiałeś kręcić rozrusznikiem aby odpalić auto)lub go gasić?Wątpię w to ale zapytać można.

Opublikowano (edytowane)

A kiedy podobna opcja pojawi sie np. u LJ(Little Jacoba. O ile mi wiadomo np. u LJ bede mógł brac bronie?) i innych ? Musze osiągnąc " Respect" czy " like" na 100%??Czy to od czegos innego zależy ?

Colin84 - Dziękuje ;)

Edytowane przez Dawid-kun