Canaris 304 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Jest jakiś sposób żeby śmigać z torbą na ramieniu taką jak mamy z jednej z misji dla Elizabety ?? Bo centralnie zakochałem sie w tym ( combo garniak + torba + M4 = wypisz wymaluj De Niro z "HEAT" tylko rekawiczek i okularów brakuje ) Mody widziałem tylko na plecak -_____- Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 na ps3 nie da sie, z torba smiga sie chyba 3 razy w grze. na pc masz mody Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 W Balladzie można częściej pośmigać, robiąc Drug Wars. Cytuj
benfredo 3 Opublikowano 8 stycznia 2012 Opublikowano 8 stycznia 2012 Siema! Mam problem właśnie skończyłem ostatnia misje dla Menny'ego i dostałem sms'a od "nieznajomego" żeby się z nim spotkać na Castle Garden (takie molo i budynkiem jak w infamous), ale kiedy wchodzę na strzale-miejsce rozpoczęcia misji ona się nie odpala identyczna sytuacja jest kiedy wchodzę na miejsce rozpoczęcia misji od Playboy X. Ktoś wie dla czego tak się dzieje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi