Skocz do zawartości

Horror/Death Rap

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Odyn do paru nowych numerów wrzucał, kiedyś było kilka na Myspace, do tytułowego z "...A Mówili, Że Nie Dożyję Zimy" jest w linku na wrzucie, do pierwszej płyty nie istnieją. Btw teraz jak zamawiasz płyte to tłoczona jest z ta okładką:

ajksokladksvNB7V0.jpg

Ale można się spytać A.J.K.S'a czy nie spisze wszystkiego, on się regularnie udziela u nas na forumie (psychopathic). Tam też są linki do nowego kawałka z jego industrialo/synth-popowo/dyskotekow-wiksiarskiego projektu Energy Level Low.

Edytowane przez tk
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wcover.jpg

1. WICKED

2. Kill With Us

3. Buckets Of Blood

4. Ha Ha Ha Ha Ha Ha

5. Death Note

6. Krossroads Inn

7. All Of The Above

8. Killing Season

9. Whoop-Whoop

10. That's Wicked

11. They Told Me

12. My Enemies

13. Bella Morte

14. When I Get To Hell

15. Woe Woe

http://www.megaupload.com/?d=BQZ3B20W

Jakosc 320 ;p

Opublikowano

WSRH bylo takie sobie, ale jak nowy album samego Slonia bedzie taki jak ten kawalek stylowo to kupie go, co mi sie nigdy nie zdarza, trza pomagac rodakom!

Opublikowano

promomix nie robi na mnie takiego wrazenia, ale krwawy aperitif mocno daje mi icp (bit).

Opublikowano (edytowane)

Teledysk od HA HA HA HA HA mocarny, za to ten drugi jest totalnie do bani. Dopiero po ktoryms razie ogladania tego pierwszego zczailem, ze ci 'mordercy' z tego klipu to monoxide i madrox, hah ;]

Edytowane przez FARMEROS
Opublikowano

Twiztid.jpg

Imo oba dają radę na swój sposób, ale "Ha, Ha..." to już mistrzostwo.

Opublikowano

Jezus boje sie tego sluchać. Jak ICP trawie, reszta horroru idzie do klopa.

Opublikowano (edytowane)

Obecnie tak. Bezdyskusyjnie. Tempest - średniawka, solówka J'a - (pipi), Shaggz ledwo trafia w bit. Musieliby się mocno wysilić, żeby nowa płyta odbudowała moje zaufania. Twiztid trzyma poziom od Independent's Day przez Psychopathic Rydas i Dark Lotus przy okazji rozpier.dalając każdy bit na którym zagoszczą (szczególnie Madrox, który jest lepszym MC od J'a swoją drogą), a teraz wydając najsurowszą i najkrwawszą płytę w PSY od chu.j wie kiedy.

Prawda boli, ale ICP się spier.doliło okrutnie.

Edytowane przez tk
Opublikowano

To masz racje ja po The Amazing Jeckel Brothers nie ruszałem ICP.

Opublikowano

Skad mozna zassac Pier.dole Savoir Vivre, Gdy Z Kurestwem Cisne Formacji Holocaust. Nigdzie tego nie ma, poratuje ktos?

Gość lukasz
Opublikowano

Pi.erdole savoir vivre, gdy z ku.restwem cisnę, w czołówce polskiego rapu nigdy nie zabłysnę'.

KLASYG

ale nie wiem skąd to wziąć oO

Opublikowano (edytowane)

A jest jakaś szansa na koncert A.J.K.S w Gdyni? :twisted:

na stronie www.grogra.com powinien znajdować się ten kawałek Formacji Holocaust ale nie dam za to głowy, na pewno znajduje się tam kilkanaście utworów Formacji Cmentarz :twisted:

Edytowane przez sebaxfan