Opublikowano 17 czerwca 200915 l Cholera. Wyszła nowa płyta Brotha Lynch Hunga, ale chu.jowa to nie wklejam nawet c'nie. Za miesiąć za to nowy Esham, jest na jutubie klip gdzie biega naćpany z balonikami po osiedlu i rapuje w pomalowanym ryju. Zresztą nowa płyta Natas lata po łączach od dobrego miesiąca - taka se, "Vatican" sie nazywa. Ten numer Sick Jacken & Necro to jest na Soul Assasins III, które wkleiłem do "Nowości". Edytowane 17 czerwca 200915 l przez tk
Opublikowano 23 czerwca 200915 l sebaxfan, dasz tutaj jeszcze jeden taki link to będe to kasował. Bez kitu. P.S. Potwierdziło się to co myślałem. Necro na Soul Assassins był na kacu i chciał jeszcze raz dograć zwrotkę, ale Muggsowi się podobało.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l hmh tak chciałem zapytać - polećcie mi wszystko co dobre:P KLASYGI OWE ZNACZY SIEM. Chyba tylko Ill BIll znam (hour of reprisal) a jak sporadycznie oglądam teledyski stąd to dają radę ;]
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Gravediggaz - 6 Feet Deep Brotha Lynch Hung - Season of da Siccness Natas - KKKill The Fetus Necro - Gory Days Insane Clown Posse - Great Milenko / Amazing Jackel Brothers Twiztid - Freakshow / Green Book Gangsta NIP - The South Park Psyko K-Rino - K-Rino Three Six Mafia - Mystic Stylez i coś od Tech N9ne, ale to pytaj Dantego http://www.megaupload.com/?d=CM2Y0EEK Pare konkretnych remixów i wszelkiej maści mash-upów od czołowego producenta Psychopathic Records. Głównie starsze rzeczy, o kilka klas lepsze od mixtape'ów Clay'a.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l tech n9ne nie ma jakichs masakrycznie hardcorowych klasykow. ima playa, einstein, dorzucilbym jeszcze ima tell moze. psychodeli to nie ma u tech n9ne. wiekszosc tego co zrobil 9 to opisy z roznych imprez, cpania, trippy, kac, zjazdy, stany niewazkosci na caribou lou i reszcie oraz jakies pojedyncze odskocznie od tematu, typu hate'owanie, kobiety, wydawcy, itp. do bardziej psychodelicznych kawalkow zaliczam tylko: cursed, hellevator (skitt), psycho bitch, suicide letters, be warned, celcius, my world, the beast, sleeping beauty, itp. wiekszosc psychodeli tech nagral goscinnie lub z jakims feat'em. ale tematyke ma troche inna, niz psychodele i nie powinien sie tu nawet znajdowac. ;p edit: specjalnie pominalem takie kawalki, jak serial killers z twiztidem lub thug pit z icp, bo on to jedynie tylko presja drugiej strony. Edytowane 23 czerwca 200915 l przez Gość
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Ku.rwa drzyjcie majka jak się jaracie old-school psy (jest nowy remix "Fuck Off" Shaggy'eg). Rozpier.dala ten mix. A od Techa co wziąć z pełnych albumów na począte. Bo "Sickology" się jaram prawie w całości, a to same odrzuty i featuringi .
Opublikowano 24 czerwca 200915 l hmh tak chciałem zapytać - polećcie mi wszystko co dobre:P KLASYGI OWE ZNACZY SIEM. Chyba tylko Ill BIll znam (hour of reprisal) a jak sporadycznie oglądam teledyski stąd to dają radę ;] Necro: 2000: I Need Drugs 2001: Gory Days 2004: The Pre-Fix for Death 2005: The Sexorcist 2007: Death Rap Brutality Part 1
Opublikowano 24 czerwca 200915 l http://www.megaupload.com/?d=CM2Y0EEK Pare konkretnych remixów i wszelkiej maści mash-upów od czołowego producenta Psychopathic Records. Głównie starsze rzeczy, o kilka klas lepsze od mixtape'ów Clay'a. Wyje,bane!!! Masz cos podobnego?
Opublikowano 25 czerwca 200915 l Ku.rwa drzyjcie majka jak się jaracie old-school psy (jest nowy remix "Fuck Off" Shaggy'eg). Rozpier.dala ten mix. A od Techa co wziąć z pełnych albumów na począte. Bo "Sickology" się jaram prawie w całości, a to same odrzuty i featuringi . przeciez sickology101 to jeden z jego gorszych albumow. ;p trzy albumy sa wymogiem u tech n9ne: absolute power (ima playa, imma tell), anghelic (einstein tech n9ne) i everready (caribou lou, the beast, in my head, whip it).
Opublikowano 25 czerwca 200915 l Odpusc Serge sobie The Sexorcist od necrownika, bo troche kaszana, aczkolwiek moze spodobac ci sie parenascie kawalkow o tym samym. Najlepsza jego plytka ? IMO gory days, pozniej death rap, a na koncu the pre-fix for death. Sprawdz sobie jeszcze ...A Jezusowi Kazali Spać... a.k.a A.J.K.S Dobry szit, z Polski, polecam. Wplywy metalu i tak dalej, czysto mizantropijny przekaz, rozpier,dol chlopcow.
Opublikowano 25 czerwca 200915 l Odpusc Serge sobie The Sexorcist od necrownika, bo troche kaszana, aczkolwiek moze spodobac ci sie parenascie kawalkow o tym samym. Najlepsza jego plytka ? IMO gory days, pozniej death rap, a na koncu the pre-fix for death. Sprawdz sobie jeszcze ...A Jezusowi Kazali Spać... a.k.a A.J.K.S Dobry szit, z Polski, polecam. Wplywy metalu i tak dalej, czysto mizantropijny przekaz, rozpier,dol chlopcow. Gory Days Brutality Pre-fix for death I need drugs TO PODSTAWA Death Rap czy Sexorcist już mniej.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Dobra,dobra sorrki za tego linka,ale nadal twierdze że kilka ciekawych kawałków HU posiada pomimo ogólnego emo klimatu kolesi. a teraz zwracam się z prośbą do kogoś, wcięło mi gdzieś dyskografię Necro,szukałem na torrentach ale znalazłem w strasznie słabej jakości jak by ktoś posiadał w wyższej niż 128kb/s to będę bardzo wdzięczny pzdr Edytowane 26 czerwca 200915 l przez sebaxfan
Opublikowano 26 czerwca 200915 l No ja na przyklad wysoko stawiam Death rap. Wyzej niz Pre-Fix. Death Rap nagrana była już chyba w KOCHu. Za komercyjna. Za to takie kawałki jak insaneology z Pre-Fix som klasykom onom.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Przesadzasz lukasz, jakbyś nie wiedział gdzie wydane nie odczułbyś różnicy. Z resztą gdzie tam "komercja"? "As Deadly As Can Be" z Billem do MTV po prostu między "Billy Jean" i "Save The World".
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Przesadzasz lukasz, jakbyś nie wiedział gdzie wydane nie odczułbyś różnicy. Z resztą gdzie tam "komercja"? "As Deadly As Can Be" z Billem do MTV po prostu między "Billy Jean" i "Save The World". Różnice zauważyli wszyscy psychofani necro. Polecam foruming jego. Drugiej takiej płyty raczej nie nagra.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Wyje,bane!!! Masz cos podobnego? Nie, ale mam 320 kb/s. http://rapidshare.com/files/248249053/Mike_E._Clark.zip.html
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Jak psychopaci mi średnio podchodzili tak ten materiał pokochałam. Dobra produkcja, choć trochę krótka. Edytowane 26 czerwca 200915 l przez Reiko
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Nie wiem czy to jeszcze tu pasuje ale (pipi). http://wyslijto.pl/files/pre_download/3z490fi0j0 Sampler nowej plyty A.J.K.S. z nowymi numerami niepublikowanymi (nie wszystkimi) sam go jeszcze nie sluchalem ale zaraz to zrobie ;P Nawija nas 2, album mysle w przeciagu miesiaca pozdro
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l ICP - Bang! Pow! Boom! ICP, Twiztid, Three Six Mafia - I Shot A Hater 30 sekundowe snippety z całego albumu ---> http://www.mediafire.com/download.php?lydwjoz22jg W related jest też "Juggalo Island".