Skocz do zawartości

Horror/Death Rap

Featured Replies

Opublikowano

Takie klipy jak ten z Juggalo Island właśnie pokazują jak ICP skurwiło się przez te lata, czasy Halls of Illusions już nie wrócą [*].

• Odpowiedzi 429
  • Wyświetleń 25,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ^miazga kawałek, nawet już gdzieś na forum wrzucałem       a necro może wy,pierdalać

• słon - necro wannabe. p.ierdolic xero   just hatin dude   http://www.myspace.com/wybuch ale to jest... WYBUCH... ODE MNIE Z MIASTA zayebisty sh1tzl

• Juz jest nowy brotha? Jaranko, ten posse cut co byl singlem byl zayebysty, niedlugo sprawdze. Poprzedni album tez trzymal wysoki poziom, lynch mega progres :]   // http://www.youtube.com/watch?v=NJ

Opublikowano

no sku.rwili się strasznie, ku.rwią się co chwila na każdym rogu za dwa złote. weź typie odbij bo nadal są dobrzy i inne rapery moga im pięty lizać. kawałek jest mega pozytywny, w klimatach jak mega hicior homies i reprezentuje to za czym stoją od początku, ale jak ci nie pasi to na pierwszej z nowej serii kart, jeśli wierzyć słowom brutalnego dżeja, "they're bringing anger back" niczym justin timberlejk choć nie do końca.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Pozytywne hip hopolo. ICP bez makijażu zostało zdemaskowane!

verba.jpg

Shaggy po lewej, Violent J po prawej.

Opublikowano

no dawaj, dawaj więcej na pewno mnie przekonasz

Opublikowano

Ale do czego przekonać? Wyrażam tylko swoją opinię, a juggalo island nie wiem jak można w ogóle porównywać z juggalo homies. :)

Opublikowano

widać, że nie jesteś prawdziwym psycho-fanem łykającym wszytko jak młody pelikan, nie mamy o czym gadać

Opublikowano

No spoko, a teraz czekam na nowy album Twiztid, ostatni jakoś średnio mi przypadł do gustu. The Green Book, Freek Show, czy Mostasteless były bardzo dobre.

Opublikowano

spoko od takich rzeczy mam inne forum, ale dla plebsu był wrzucił w 128 kb/s

Opublikowano

Dzięki za info, właśnie kradnę. Oby było lepiej niż na W.I.C.K.E.D.

Opublikowano

nie jest. płyta jest o miłości i w ogóle komercja. sku.rwili się.

Opublikowano

A słuchacie ziomy Słonia?

Opublikowano

edit- preorder na slonia zlozony

Edytowane przez _nes

Opublikowano

23 mi wysyłąją pre-ordera, 24 jest podpisywanie w unhumanie, a 27 podobno normalnie do kupienia

Opublikowano

Ja pewnie sprawdzę na RapidShopie :turned:.

Opublikowano

właśnie mi z unhumana piszą, że wysłane <yay!>

Opublikowano

Czarne slonce na mnie dzila, Czuje sie niczym w systemie, z checia przywdzialbym kominiare i kalacha by zbawic system. Jestem z deka pijany, choc calosc nie jest wymyskem moich pijackich mar. Wystarczy znalezc odpowiednich ludzi, by caly kraj zdechl w chosie, potem cala europa... Obecna rzeczywistosc to syf. Jeszcze zobaczycie mnie w telewizji tryiumfujacego po wysadzeniu sejmu...

Opublikowano

jestem z tobą w tej kwestii psyko!