Opublikowano 15 września 201014 l Takie klipy jak ten z Juggalo Island właśnie pokazują jak ICP skurwiło się przez te lata, czasy Halls of Illusions już nie wrócą [*].
Opublikowano 15 września 201014 l no sku.rwili się strasznie, ku.rwią się co chwila na każdym rogu za dwa złote. weź typie odbij bo nadal są dobrzy i inne rapery moga im pięty lizać. kawałek jest mega pozytywny, w klimatach jak mega hicior homies i reprezentuje to za czym stoją od początku, ale jak ci nie pasi to na pierwszej z nowej serii kart, jeśli wierzyć słowom brutalnego dżeja, "they're bringing anger back" niczym justin timberlejk choć nie do końca. Edytowane 15 września 201014 l przez tk___tk
Opublikowano 15 września 201014 l Pozytywne hip hopolo. ICP bez makijażu zostało zdemaskowane! Shaggy po lewej, Violent J po prawej.
Opublikowano 15 września 201014 l Ale do czego przekonać? Wyrażam tylko swoją opinię, a juggalo island nie wiem jak można w ogóle porównywać z juggalo homies.
Opublikowano 15 września 201014 l widać, że nie jesteś prawdziwym psycho-fanem łykającym wszytko jak młody pelikan, nie mamy o czym gadać
Opublikowano 15 września 201014 l No spoko, a teraz czekam na nowy album Twiztid, ostatni jakoś średnio mi przypadł do gustu. The Green Book, Freek Show, czy Mostasteless były bardzo dobre.
Opublikowano 18 września 201014 l spoko od takich rzeczy mam inne forum, ale dla plebsu był wrzucił w 128 kb/s
Opublikowano 19 września 201014 l Dzięki za info, właśnie kradnę. Oby było lepiej niż na W.I.C.K.E.D.
Opublikowano 19 września 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=QHVZAHiiK_Y to wyciekło przed premiera więc chyba można traktować jako singiel
Opublikowano 22 września 201014 l edit- preorder na slonia zlozony Edytowane 22 września 201014 l przez _nes
Opublikowano 22 września 201014 l 23 mi wysyłąją pre-ordera, 24 jest podpisywanie w unhumanie, a 27 podobno normalnie do kupienia
Opublikowano 25 września 201014 l Nie obsłuchałem się jeszcze do końca z płytą, ale ten kawałek daje radę ze swoimi storytellingiem http://www.youtube.com/watch?v=qTp_dXu80Zs Skit z restauracją to totalny hardcore.
Opublikowano 25 września 201014 l Czarne slonce na mnie dzila, Czuje sie niczym w systemie, z checia przywdzialbym kominiare i kalacha by zbawic system. Jestem z deka pijany, choc calosc nie jest wymyskem moich pijackich mar. Wystarczy znalezc odpowiednich ludzi, by caly kraj zdechl w chosie, potem cala europa... Obecna rzeczywistosc to syf. Jeszcze zobaczycie mnie w telewizji tryiumfujacego po wysadzeniu sejmu...
Opublikowano 27 września 201014 l No ja na pewno nie będę stał bezczynnie, gdy zacznie płonąć świat chłopaki <bunt>.
Opublikowano 27 września 201014 l tak więc czas dorzucić do ognia - niech skur.wysyny płoną!!! Love Forever to miazga.