Skocz do zawartości

Ciekawostki i sekrety w Liberty City

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

I chyba w którejś misji dla Michaiła(czy Vlada) w scence ktoś bierze Niko za Polaka(Polack).

Kolejne pytanie. Da się jakoś używać specjalności danych pojazdów? Np. w wózku widłowym podnoszenie i opuszczanie wideł? .

Edytowane przez mario87
Opublikowano
I chyba w którejś misji dla Michaiła(czy Vlada) w scence ktoś bierze Niko za Polaka(Polack).

dla Bruciego

Nie jest to spoiler, że czasami nasi przeciwnicy rzucą mięsem typu: "Kill this fxxx polack!"

Opublikowano

dla Bruciego

Nie jest to spoiler, że czasami nasi przeciwnicy rzucą mięsem typu: "Kill this fxxx polack!"

zaslonilem bo zaraz by ktos podniosl wrzawe ze mu popsulem zabawe piszac kto nam zleca misje w scence przed ktora ktos nazywa Niko Polakiem ;]

Opublikowano

Polacy sa tam gdzie mieszkaja w Nowym Jorku - okolice Green Pointu. Ciekawie ubrane blondyneczki w tej okolicy to zwykle Polki. Powoli mozna poznac dokladnie, ktora osoba odezwie sie po Polsku. Ja zwykle slysze: jestes glupi?

Najfajniejszy tekst jaki slyszalem w grze to jak jakis koles do calkiem fajnej laski krzyknal "Nice titties"

Na co ona: I am too busy to ignore you, can I do it some other time?

Generalnie sporo fajnych dialogow wokol. Na przyklad gdy zajezdzam droge jakiemus wielkiemu napakowanemu Murzynowi a ten do mnie - don't make me to be late at school.

Opublikowano

Dla mnie rockstar to ziomy :D Tak przyłożyć się do tematu Polski:D:D:D Padłem jak zwinąłem taxi i pasażerka wrzasnęła "Co to k.ur.w.a jeeest? " Ciekaw jestem jak się czuje reszta świata, słuchając tych tekstów i czy wogóle czają:D A może teraz świat, będzie znał podstawowe obelgi po polsku:D

Opublikowano (edytowane)

Spokojnie, swiat juz je dawno zna...

Tak offtopujac byla taka anegdota jak jakis koles w ktoryms z afrykanskich krajow doszedl do pozycji w administracji rzadowej i na spotkaniu z przedstawicielami naszego kraju powiedzial, ze spotkal juz Polakow z jakiejs okazji i z nimi mial okazje popic i zna nawet jeden toast po polsku, po czym pochwalil sie tym "toastem" oszolomionym dyplomatom z Polski - mowiac - "pij (pipi)any czarnuchu"

Edytowane przez grzes_l
Opublikowano

Zakład Karny w Liberty City z przodu jest brama bierzesz ciężarówkę rozpędzasz się i przeleciałem przez przednią szybę i wleciałem do środka... przez zamkniętą bramę, ale sa inne sposoby wejścia do środka... ot co nic specjalnego ;]

Opublikowano

dzisiaj rano zapuscilem sobie ulubiona stacje San Juan stanalem na srodku skrzyzowania fureczka i zaczalem krecic baczki. na poczatku szedl tylko dym z kol ale w penym momencie zostalem bez opon znaczy sie nie wiem nawet jak to sie stalo bo jak ruszylem to szly tylko iskry i ten dzwiek szorowania kolem bo asfalcie:)

Opublikowano (edytowane)

Ciekawy sposób na policję:

Jeśli mamy duży poziom poszukiwania wystarczy znaleźć kontener na śmieci, wskakujemy do środka wtedy policja wyjdzie z samochodów i odejdzie kawałek poszukać nas. Szybko wyskakujemy z kontenera kradniemy policyjny wóz i spokojnie opuszczamy "okrąg poszukiwania". Jeśli mamy wóz policyjny to inni policjanci nie zwracają na nas uwagi, chyba że zbytnio do nich podjedziemy. ;)

A zapomniałem dodać, że działa gdy policjanci nas nie widzą.

Edytowane przez A.L.I
Opublikowano

przekozacki jest sultan rs :D tak w ogole sultan to skrzyzowanie tylu lancera Evo z przodem imprezy ;] A i taka ciekawostka ( nie wiem czy bylo ja dopiero teraz skumalem ) jak przytrzymamy X wlaczyc mozna swiatla w dzien a dlugie w nocy ;)

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio hasając na pagórkach nad wodą, zauważyłem na wodzie cień wielkiego stworzenia (rekina?) widzieliście już coś takiego?

Cień wyraźnie się przesuwał, natomiast ruch wskazywał na rybę.

Edytowane przez Cisław
Opublikowano (edytowane)

Przechadzając się po mieście autobusem zrobiłem małą stłuczkę. Wysiadam z pojazdu i kobieta która prowadziła pewien wóz wysiada z niego i zaprasza mnie do środka :D. Sorka jak było :).

Edytowane przez Gazi
Opublikowano

Dla rozrywki między misjami polecam wziąć furę i wjechac do tunelu metra. W północnej części miasta można na lajcie wjechać. A teraz do rzeczy, dojeżdżamy do jakieś stacji i tak kasujemy furę by stanęła w płomieniach. Jeżeli zacznie się jarać na peronie a nie na torach to tym lepiej. Stajemy obok, podziwiamy panikę i stada ludzi wbiegających na tory. Coś pięknego kiedy pociąg wbija w taką grupkę ludu, jak w mrowisko :D