Tosh 1 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 ostatnio przechadzajac sie po ciemmych uliczkach napotaklem zewnetrzna winde którą mozna wyjechać na dach wysokiego budynku ;P. Ta winda przyda się do jednej z ciekawszych misji w całym GTA IV, pierwsze zlecenie od Playboya X Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 ostatnio przechadzajac sie po ciemmych uliczkach napotaklem zewnetrzna winde którą mozna wyjechać na dach wysokiego budynku ;P. Ta winda przyda się do jednej z ciekawszych misji w całym GTA IV, pierwsze zlecenie od Playboya X I jeszcze ostatnia misja Francisa Cytuj
Halcos 1 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 Wczoraj podczas gry zauważyłem jedną ciekawą rzecz. Misja, w której gonimy nadziemny pociąg jest bezpośrednio wzorowana na filmie "The French Connection" i to również się tyczy tytułu misji, która nazywa się "The Puerto Rican Connection" . Bardzo podobna misja była również w Driverze 2. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 Wczoraj podczas gry zauważyłem jedną ciekawą rzecz. Misja, w której gonimy nadziemny pociąg jest bezpośrednio wzorowana na filmie "The French Connection" i to również się tyczy tytułu misji, która nazywa się "The Puerto Rican Connection" . Bardzo podobna misja była również w Driverze 2. W Driver: Parallel Lines, również. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 znajdz samochod z kolesiem siedzącym na tylnej kanapie, daj mu kulke w łeb i ukradnij ten samochód. Przy wchodzeniu w zakrety drzwi sie otworzą a nieszczęśnik zaliczy ładną glebę Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 ostatnio przechadzajac sie po ciemmych uliczkach napotaklem zewnetrzna winde którą mozna wyjechać na dach wysokiego budynku ;P. Ta winda przyda się do jednej z ciekawszych misji w całym GTA IV, pierwsze zlecenie od Playboya X I jeszcze ostatnia misja Francisa To ostatnia misja dla Francisa byla? A ja mam 80 pare % dopiero dla niego, jak to mozliwe? O_O Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 ostatnio przechadzajac sie po ciemmych uliczkach napotaklem zewnetrzna winde którą mozna wyjechać na dach wysokiego budynku ;P. Ta winda przyda się do jednej z ciekawszych misji w całym GTA IV, pierwsze zlecenie od Playboya X I jeszcze ostatnia misja Francisa To ostatnia misja dla Francisa byla? A ja mam 80 pare % dopiero dla niego, jak to mozliwe? O_O Jeśli zabiłeś Francisa to będzie to ostatnia (i na 100% nie będzie). Jeśli chcesz mieć 100% u niego musisz zabić Derrick'a. Cytuj
Nekrokatolik 0 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 bardzo dużo ciekawych rzeczy to i ja coś napiszę: mnie to osobiście rozwalił tekst w misji dla Vlada : -" You as (cośtam) are really funny guy" -"Yeah, and you as annoying dick, you are really an annoying dick" takie brehty puźniej miałem xDDDD Cytuj
mario87 2 Opublikowano 13 maja 2008 Opublikowano 13 maja 2008 (edytowane) Po misji dla Francis McReary z prawnikiem Goldbergiem(?) ukazuje się w internecie artykuł o jego osobie, jego zasługach i dokonaniach, między innymi to, że pozwał Boga, niestety bezskutecznie, i że wygrał proces z producentami zapałek o napis na pudełkach, że "użyte właście mogą spowodować zapłon/pożar" Ktoś pisał o wchodzeniu do śmietników, to było na serio czy kogoś poniosał wyobraźnia? Edytowane 13 maja 2008 przez mario87 Cytuj
Pingwin_93 0 Opublikowano 13 maja 2008 Opublikowano 13 maja 2008 Ktoś pisał o wchodzeniu do śmietników, to było na serio czy kogoś poniosła wyobraźnia? Chyba jednak poniosła. Próbowałem na wszelkie sposoby i nic sie nie działo. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 podobno Sultan RS jest ukrytym autem. Dzis czesto go spotykalem na poboczu jak rowniez w wersji z kierowca Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 podobno Sultan RS jest ukrytym autem. Dzis czesto go spotykalem na poboczu jak rowniez w wersji z kierowca Mi sie wydaje, za dopoki nie znajdziemy tego sultana rs, to nie spotykamy go na drogach. A pozniej juz smigaja normalnie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 ja go wlasnie nie znalazlem grajac (widzialem filmiki jedynie) dzisiaj mialem to zrobic ale jadac po save czy na race spotkalem go na ulicy Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 (edytowane) A bo widzisz.. gra się domyśliła, że po niego jedziesz i ułatwiła ci zadanie EDIT: Nie mam zdjęcia z gry ale możecie sprawdzić sami helikopterem wzosząc się wysoko nad Happiness Island, że została ona niemal idealnie skopiowana w porównainu do prawdziwej Liberty Island. Piszę o tym tutaj, bo jest to najbliższy oryginałowi element w grze Edytowane 15 maja 2008 przez Emet Cytuj
bomberman 0 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 kozacko ze jadac po miscie widzi sie prace cope2:Dmasakra!!!! Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Tak w ogole to statua szczescia w gta4 trzyma kubek Sprunka Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Nie wiem, czy było, ale chyba nie. Jak macie Helitour to wystarczy zastrzelić pilota i możecie ukraść helikopter i latać nim do woli. Polecam, najłatwiejsza metoda na zwiedzanie niebios w LC. Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Nie wiem, czy było, ale chyba nie. Jak macie Helitour to wystarczy zastrzelić pilota i możecie ukraść helikopter i latać nim do woli. Polecam, najłatwiejsza metoda na zwiedzanie niebios w LC. Nie koniecznie trzeba zabijać Aha, wejdzcie do Burger Shot, i jeśli za kasą stoi ten gruby murzyn, posłuchajcie co on mówi Welcome to Burger Shot, Motherfuckeeeeer; Bon Apetite, Motherfuckeeeeer Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Nie wiem, czy było, ale chyba nie. Jak macie Helitour to wystarczy zastrzelić pilota i możecie ukraść helikopter i latać nim do woli. Polecam, najłatwiejsza metoda na zwiedzanie niebios w LC. Stoi gdzieś jakiś heli który można bez problemu zwinąć, tak żeby polatać samemu ? Bo nie mogę nic znaleźć. I gdzie jest to Helitour ? :] Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 W pewnym momencie misji tę opcję zaznaczyli mi na mapie, jest na samym dole po prawej na Manhattanie. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Stoi gdzieś jakiś heli który można bez problemu zwinąć, tak żeby polatać samemu ? Bo nie mogę nic znaleźć. Na polnocy 3 wyspy w dzielnicy wielkich willi ( tam gdzie misje dla Pegorino ) w najwiekszej willi z basenem stoi heli na helipadzie. Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 Przeczytałem to na innym forum - gdy włączycie kamerę w telefonie podczas jazdy, pojazd natychmiast się zatrzyma. Cytuj
Veron 9 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 Na srodkowej wyspie jest bar, ktory nazywa sie "Jerkov" - dziwnie podobnie wymawia sie te nazwe do angielskiego "jerk off" (po naszemu "czochranie dzidy");]]]]]] Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 Podczas pierwszej misji u Pegorine, można usłyszeć od bandziorów "We'll get you out, Polack!" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi