Skocz do zawartości

Ciekawostki i sekrety w Liberty City

Featured Replies

Opublikowano
ostatnio przechadzajac sie po ciemmych uliczkach napotaklem zewnetrzna winde którą mozna wyjechać na dach wysokiego budynku ;P.

Ta winda przyda się do jednej z ciekawszych misji w całym GTA IV, pierwsze zlecenie od Playboya X

• Odpowiedzi 251
  • Wyświetleń 26,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kurcze, chyba sprzedam tą grę. Tyle "bugów". Kto to testował? Jak można w to w ogóle grać z tyloma "błędami". 1)szczegóły 2)kogo to obchodzi 3)normalna gra świateł. Trudno o to, żeby niebieskie

• Czytaliście Przewodnik po Liberty City dołączony do opakowania?Jest tam reklama ZIT z numerem telefonu(948-555-0100)....zadzwońcie na niego w grze...od teraz po każdym wykręceniu tego numeru po chwili

Opublikowano
ostatnio przechadzajac sie po ciemmych uliczkach napotaklem zewnetrzna winde którą mozna wyjechać na dach wysokiego budynku ;P.

Ta winda przyda się do jednej z ciekawszych misji w całym GTA IV, pierwsze zlecenie od Playboya X

I jeszcze ostatnia misja Francisa ;)

Opublikowano

Wczoraj podczas gry zauważyłem jedną ciekawą rzecz. Misja, w której

gonimy nadziemny pociąg

jest bezpośrednio wzorowana na filmie

"The French Connection"

i to również się tyczy tytułu misji, która nazywa się

"The Puerto Rican Connection"

. Bardzo podobna misja była również w Driverze 2.

Opublikowano
Wczoraj podczas gry zauważyłem jedną ciekawą rzecz. Misja, w której

gonimy nadziemny pociąg

jest bezpośrednio wzorowana na filmie

"The French Connection"

i to również się tyczy tytułu misji, która nazywa się

"The Puerto Rican Connection"

. Bardzo podobna misja była również w Driverze 2.

W Driver: Parallel Lines, również.

Opublikowano

znajdz samochod z kolesiem siedzącym na tylnej kanapie, daj mu kulke w łeb i ukradnij ten samochód. Przy wchodzeniu w zakrety drzwi sie otworzą a nieszczęśnik zaliczy ładną glebę :D

Opublikowano

To ostatnia misja

dla Francisa

byla? A ja mam 80 pare % dopiero dla niego, jak to mozliwe? O_O

Opublikowano

To ostatnia misja

dla Francisa

byla? A ja mam 80 pare % dopiero dla niego, jak to mozliwe? O_O

Jeśli zabiłeś Francisa to będzie to ostatnia (i na 100% nie będzie). Jeśli chcesz mieć 100% u niego musisz zabić Derrick'a.

Opublikowano

bardzo dużo ciekawych rzeczy to i ja coś napiszę:

mnie to osobiście rozwalił tekst w misji dla

Vlada

:

-" You as (cośtam) are really funny guy"

-"Yeah, and you as annoying dick, you are really an annoying dick"

takie brehty puźniej miałem xDDDD

Opublikowano

Po misji dla

Francis McReary z prawnikiem Goldbergiem(?)

ukazuje się w internecie artykuł o jego osobie, jego zasługach i dokonaniach, między innymi to, że pozwał Boga, niestety bezskutecznie, i że wygrał proces z producentami zapałek o napis na pudełkach, że "użyte właście mogą spowodować zapłon/pożar" :)

Ktoś pisał o wchodzeniu do śmietników, to było na serio czy kogoś poniosał wyobraźnia?

Edytowane przez mario87

Opublikowano
Ktoś pisał o wchodzeniu do śmietników, to było na serio czy kogoś poniosła wyobraźnia?

Chyba jednak poniosła. Próbowałem na wszelkie sposoby i nic sie nie działo.

Opublikowano

podobno Sultan RS jest ukrytym autem. Dzis czesto go spotykalem na poboczu jak rowniez w wersji z kierowca :)

Opublikowano
podobno Sultan RS jest ukrytym autem. Dzis czesto go spotykalem na poboczu jak rowniez w wersji z kierowca :)

Mi sie wydaje, za dopoki nie znajdziemy tego sultana rs, to nie spotykamy go na drogach. A pozniej juz smigaja normalnie :)

Opublikowano

ja go wlasnie nie znalazlem grajac (widzialem filmiki jedynie) dzisiaj mialem to zrobic ale jadac po save czy na race spotkalem go na ulicy

Opublikowano

A bo widzisz.. gra się domyśliła, że po niego jedziesz i ułatwiła ci zadanie :P

EDIT:

Nie mam zdjęcia z gry ale możecie sprawdzić sami helikopterem wzosząc się wysoko nad Happiness Island, że została ona niemal idealnie skopiowana w porównainu do prawdziwej Liberty Island.

iiiqy2.th.jpg

Piszę o tym tutaj, bo jest to najbliższy oryginałowi element w grze ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie wiem, czy było, ale chyba nie. Jak macie Helitour to wystarczy zastrzelić pilota i możecie ukraść helikopter i latać nim do woli. Polecam, najłatwiejsza metoda na zwiedzanie niebios w LC.

Opublikowano
Nie wiem, czy było, ale chyba nie. Jak macie Helitour to wystarczy zastrzelić pilota i możecie ukraść helikopter i latać nim do woli. Polecam, najłatwiejsza metoda na zwiedzanie niebios w LC.

Nie koniecznie trzeba zabijać ;)

Aha, wejdzcie do Burger Shot, i jeśli za kasą stoi ten gruby murzyn, posłuchajcie co on mówi

Welcome to Burger Shot, Motherfuckeeeeer; Bon Apetite, Motherfuckeeeeer

:D

Opublikowano

Stoi gdzieś jakiś heli który można bez problemu zwinąć, tak żeby polatać samemu ? Bo nie mogę nic znaleźć.

I gdzie jest to Helitour ? :]

Opublikowano

W pewnym momencie misji tę opcję zaznaczyli mi na mapie, jest na samym dole po prawej na Manhattanie.

Opublikowano
Stoi gdzieś jakiś heli który można bez problemu zwinąć, tak żeby polatać samemu ? Bo nie mogę nic znaleźć.

Na polnocy 3 wyspy w dzielnicy wielkich willi ( tam gdzie misje dla Pegorino ) w najwiekszej willi z basenem stoi heli na helipadzie.

Opublikowano

Przeczytałem to na innym forum - gdy włączycie kamerę w telefonie podczas jazdy, pojazd natychmiast się zatrzyma.

Opublikowano

Na srodkowej wyspie jest bar, ktory nazywa sie "Jerkov" - dziwnie podobnie wymawia sie te nazwe do angielskiego "jerk off" (po naszemu "czochranie dzidy");]]]]]]

Opublikowano

Podczas pierwszej misji u Pegorine, można usłyszeć od bandziorów "We'll get you out, Polack!" :D