Opublikowano 18 maja 200816 l Tytuł misji "The Master and The Molotov" pochodzi od książki Michaiła Bułhakowa "Mistrz i Małgorzata" - > "Tha Master and The Margarita"
Opublikowano 18 maja 200816 l Podczas pierwszej misji u Pegorine, można usłyszeć od bandziorów "We'll get you out, Polack!" To samo można usłyszeć w pierwszej misji od Bruciego. Wymawia to jego pracownik ;]
Opublikowano 19 maja 200816 l fajnie jest na 360 (bo niewiem jak to wyglada na PS3) wlaczyc zgrane polskie radio i sluchac w grze
Opublikowano 19 maja 200816 l U mnie Sultan RS jezdzi po miescie tylko w momencie, gdy zadzwonie do Bruciego i zapytam o wyscig, w czasie jazdy na linie startu mozna go spotkac na miescie, zwinac i zaparkowac przed safehouse.
Opublikowano 19 maja 200816 l U mnie Sultan RS jezdzi po miescie tylko w momencie, gdy zadzwonie do Bruciego i zapytam o wyscig, w czasie jazdy na linie startu mozna go spotkac na miescie, zwinac i zaparkowac przed safehouse. Dokladnie tak wogole jak zdecydujesz sie na wyscig to nagle po miescie jezdzi bardzo duzo sportowych fur :]
Opublikowano 19 maja 200816 l Fajny motyw dzisiaj miałem. Wywaliłem 2 gości z Cavalcade na swiatłach i co zrobili? Jeden wyciągnął uzi i rozwalił gliniarza który stał obok, a drugi wyciągnął giwere i zaczął we mnie ładować. Po chwili podprowadził zaparkowaną fure (tak samo jak Niko to robi), zaczął mnie gonić i taranować Widać na mafie trafiłem p.s. na randkę z Kate jedźcie na bilard, dobra jest
Opublikowano 19 maja 200816 l Nudzilo mi sie dzisiaj i pojechalem z Bruciem poplywac motorowka, kiedy juz wsiedlismy Brucie mowi do mnie: take me to Statue of Freedom!!! Napisane bylo Statue of Happines, a powiedzial co innego
Opublikowano 20 maja 200816 l Mnie rozwalił tekst kiedy wpadłem na policjanta podczas biegu "Do you like Prison Food?" Albo "You and me in the dark cell."
Opublikowano 20 maja 200816 l wybierasz w książce tel Romana potem call taxi czy cos takiego, czekasz chwile i juz jest.
Opublikowano 20 maja 200816 l wybierasz w książce tel Romana potem call taxi czy cos takiego, czekasz chwile i juz jest. Oczywiście zakłądając, że odblokował już sobie to u Romka....
Opublikowano 20 maja 200816 l samochód nie chce zapalić? zadzown pod 911 (wystrczy zadzownic i od razu odłożyć), auto odpala jak nowe ;]
Opublikowano 20 maja 200816 l Dzisiaj smigalem sobie Turismo i gonila mnie policja za chwile slysze glos przez radio "...Red Ferarri..."
Opublikowano 21 maja 200816 l RPG znajduje się na zatopionym statku na lewo od rafinerii w dolnej części Alderney.
Opublikowano 21 maja 200816 l Hah przed chwilą przygrzmociłem komuś z bejzbola w drzwi i koleś zawołał: "moja maszyna!"
Opublikowano 21 maja 200816 l Misja dla Gabetti'go - Entourage (odniesienie do "stanu zagrożenia" btw? obserwujcie fure przed sobą jak kolesie pląsają w rytm muzyczki
Opublikowano 22 maja 200816 l Hah przed chwilą przygrzmociłem komuś z bejzbola w drzwi i koleś zawołał: "moja maszyna!" Nawet Niko po tym jak uderzymy w jakis inny pojazd czasami krzyknie: ''Moje auto'' lub ''To boli''. Jak wiadomo jezyki slowianskie sa do siebie podobne.
Opublikowano 22 maja 200816 l Ostatnio wjechalem samochodem do Perestroiki, a jakas baba krzyknela "Co to k*rwa jest!?"
Opublikowano 22 maja 200816 l Wczoraj (dopiero) zauważyłem, że profil Nico jest na tej stronie z ogłoszeniami matrymonialnymi.
Opublikowano 22 maja 200816 l W klubie ze striptizem pierwszy prywatny taniec jest troche nudny,jednak przy każdym następnym jest ciekawiej. Za trzecim razem podbija nawet druga tancerka Warto również dotrwać do ostatniego pokazu dla piosenki której nie usłyszymy w radiu.
Opublikowano 22 maja 200816 l Strzelenie z RPG w zimie pod małym kontem spowoduje że rakieta będzie się ślizgać po ziemi, wybuchnie dopiero jak napotka coś na swojej drodze.
Opublikowano 23 maja 200816 l Z tym RPG to trochę irytująca rzecz czasami. Pocisk unika ziemi przez co ciężko zabić np człowieka (normalnie strzeliłoby się w ziemię w jego okolicy).
Opublikowano 23 maja 200816 l Ja miałem już nawet takie sytuacje, że strzelając w samochód rakieta odbijała się od niego i leciała centralnie w górę, wybuchając w powietrzu, ew. w jakiś dziwny sposób go omijała...