Opublikowano 8 maja 200816 l A gdzie namierzacie Polaków w GTA? Na którejś wyspie czy losowo się pojawiają?
Opublikowano 8 maja 200816 l Przeważnie losowo, chodź na I wyspie, najwięcej mi się ich trafiło. Szukaj na peronie, tam jest dużo ruskich i Polaków.
Opublikowano 8 maja 200816 l I chyba w którejś misji dla Michaiła(czy Vlada) w scence ktoś bierze Niko za Polaka(Polack). Kolejne pytanie. Da się jakoś używać specjalności danych pojazdów? Np. w wózku widłowym podnoszenie i opuszczanie wideł? . Edytowane 8 maja 200816 l przez mario87
Opublikowano 8 maja 200816 l I chyba w którejś misji dla Michaiła(czy Vlada) w scence ktoś bierze Niko za Polaka(Polack). dla Bruciego
Opublikowano 8 maja 200816 l A propos Polaków. Niedawno rozbijając się po drogach usłyszałem soczyste "wypier.dalaj" :D:D
Opublikowano 8 maja 200816 l I chyba w którejś misji dla Michaiła(czy Vlada) w scence ktoś bierze Niko za Polaka(Polack). dla Bruciego Nie jest to spoiler, że czasami nasi przeciwnicy rzucą mięsem typu: "Kill this fxxx polack!"
Opublikowano 8 maja 200816 l I chyba w którejś misji dla Michaiła(czy Vlada) w scence ktoś bierze Niko za Polaka(Polack). dla Bruciego Nie jest to spoiler, że czasami nasi przeciwnicy rzucą mięsem typu: "Kill this fxxx polack!" zaslonilem bo zaraz by ktos podniosl wrzawe ze mu popsulem zabawe piszac kto nam zleca misje w scence przed ktora ktos nazywa Niko Polakiem ;]
Opublikowano 8 maja 200816 l Polacy sa tam gdzie mieszkaja w Nowym Jorku - okolice Green Pointu. Ciekawie ubrane blondyneczki w tej okolicy to zwykle Polki. Powoli mozna poznac dokladnie, ktora osoba odezwie sie po Polsku. Ja zwykle slysze: jestes glupi? Najfajniejszy tekst jaki slyszalem w grze to jak jakis koles do calkiem fajnej laski krzyknal "Nice titties" Na co ona: I am too busy to ignore you, can I do it some other time? Generalnie sporo fajnych dialogow wokol. Na przyklad gdy zajezdzam droge jakiemus wielkiemu napakowanemu Murzynowi a ten do mnie - don't make me to be late at school.
Opublikowano 8 maja 200816 l Dla mnie rockstar to ziomy Tak przyłożyć się do tematu Polski:D:D:D Padłem jak zwinąłem taxi i pasażerka wrzasnęła "Co to k.ur.w.a jeeest? " Ciekaw jestem jak się czuje reszta świata, słuchając tych tekstów i czy wogóle czają A może teraz świat, będzie znał podstawowe obelgi po polsku:D
Opublikowano 8 maja 200816 l Spokojnie, swiat juz je dawno zna... Tak offtopujac byla taka anegdota jak jakis koles w ktoryms z afrykanskich krajow doszedl do pozycji w administracji rzadowej i na spotkaniu z przedstawicielami naszego kraju powiedzial, ze spotkal juz Polakow z jakiejs okazji i z nimi mial okazje popic i zna nawet jeden toast po polsku, po czym pochwalil sie tym "toastem" oszolomionym dyplomatom z Polski - mowiac - "pij (pipi)any czarnuchu" Edytowane 8 maja 200816 l przez grzes_l
Opublikowano 8 maja 200816 l Zakład Karny w Liberty City z przodu jest brama bierzesz ciężarówkę rozpędzasz się i przeleciałem przez przednią szybę i wleciałem do środka... przez zamkniętą bramę, ale sa inne sposoby wejścia do środka... ot co nic specjalnego ;]
Opublikowano 8 maja 200816 l http://www.gtagaming.com/gtaiv/inc/information/parodies swietne podsumowanie przeroznych parodii w gta - najlepsza jest nazwa sztuki na "broadwayu" :D
Opublikowano 9 maja 200816 l w radiu Vladivostok FM, w utworze 13 Oleg Kvasha - Zelenoglazoe Taksi (Club Remix) na poczatku slyszec "ja uwielbiam ta radiostacje"
Opublikowano 9 maja 200816 l dzisiaj rano zapuscilem sobie ulubiona stacje San Juan stanalem na srodku skrzyzowania fureczka i zaczalem krecic baczki. na poczatku szedl tylko dym z kol ale w penym momencie zostalem bez opon znaczy sie nie wiem nawet jak to sie stalo bo jak ruszylem to szly tylko iskry i ten dzwiek szorowania kolem bo asfalcie:)
Opublikowano 9 maja 200816 l No mozna spalic gume az do wybuchu owej, milosnicy BMW beda wniebowzieci palac kapcia w sentinelu ;]
Opublikowano 9 maja 200816 l Dzwonek "Into something" to kawałek utworu, który był w jednej radiostacji w GTA:LCS
Opublikowano 9 maja 200816 l Jest pewien ukryty Sultan, a dokładniej to Sultan RS Można go znaleźć na północy Alderney za garażem Edytowane 9 maja 200816 l przez wojnar
Opublikowano 9 maja 200816 l Ciekawy sposób na policję: Jeśli mamy duży poziom poszukiwania wystarczy znaleźć kontener na śmieci, wskakujemy do środka wtedy policja wyjdzie z samochodów i odejdzie kawałek poszukać nas. Szybko wyskakujemy z kontenera kradniemy policyjny wóz i spokojnie opuszczamy "okrąg poszukiwania". Jeśli mamy wóz policyjny to inni policjanci nie zwracają na nas uwagi, chyba że zbytnio do nich podjedziemy. A zapomniałem dodać, że działa gdy policjanci nas nie widzą. Edytowane 9 maja 200816 l przez A.L.I
Opublikowano 10 maja 200816 l przekozacki jest sultan rs tak w ogole sultan to skrzyzowanie tylu lancera Evo z przodem imprezy ;] A i taka ciekawostka ( nie wiem czy bylo ja dopiero teraz skumalem ) jak przytrzymamy X wlaczyc mozna swiatla w dzien a dlugie w nocy
Opublikowano 10 maja 200816 l Ostatnio hasając na pagórkach nad wodą, zauważyłem na wodzie cień wielkiego stworzenia (rekina?) widzieliście już coś takiego? Cień wyraźnie się przesuwał, natomiast ruch wskazywał na rybę. Edytowane 10 maja 200816 l przez Cisław
Opublikowano 10 maja 200816 l ostatnio przechadzajac sie po ciemmych uliczkach napotaklem zewnetrzna winde którą mozna wyjechać na dach wysokiego budynku ;P.
Opublikowano 10 maja 200816 l Przechadzając się po mieście autobusem zrobiłem małą stłuczkę. Wysiadam z pojazdu i kobieta która prowadziła pewien wóz wysiada z niego i zaprasza mnie do środka . Sorka jak było . Edytowane 10 maja 200816 l przez Gazi
Opublikowano 10 maja 200816 l Dla rozrywki między misjami polecam wziąć furę i wjechac do tunelu metra. W północnej części miasta można na lajcie wjechać. A teraz do rzeczy, dojeżdżamy do jakieś stacji i tak kasujemy furę by stanęła w płomieniach. Jeżeli zacznie się jarać na peronie a nie na torach to tym lepiej. Stajemy obok, podziwiamy panikę i stada ludzi wbiegających na tory. Coś pięknego kiedy pociąg wbija w taką grupkę ludu, jak w mrowisko