Skocz do zawartości

Ciekawostki i sekrety w Liberty City

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Widzieliście gostka grającego na saksofonie w metrze? Niby pierdoła, ale postałem troche i posłuchałem jak gra. Mozna mu sypnąc grosza :)

Edytowane przez Emtebe
Opublikowano

Mało istotne ale zawsze jakiś szczegół

Jedna z ulic nazywa się Stillwater kto grał w Saint`s Row wie o co chodzi a kto nie grął to objaśniam że Stillwater to miasto w SR

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Nie wiem czy było ale jak się stanie np pod jakims mostem gdzie pada cien na asfalt to zależnie od pory dnia ten cien się skraca lub wydłuża ;]

Opublikowano

Oglądając najnowszy nr PSXE trochę się zdziwiłem, bo zobaczyłem na screenach z GTA postać Niko w strip clubie z dwoma paniami :D. Ja tam mogę tylko jedną 'zaprosić'. Ktoś wie jak zaprosić dwie?

Tak, jestem napalonym 12latkiem.

Opublikowano (edytowane)

qb3k wbijasz do klubu, panna bierze Cie do pokoju, 3 taniec pod rząd to trójkącik ;)

signap pokręć się w rejonach pierwszego domu, tam najprędzej usłyszysz.

Edytowane przez Colin84
Opublikowano

Ja na Bohan najwiecej slyszałem klientka została pobita przez jakiśbandzirów pobita i szła i krzyczała KRYMINALIŚCI, PRZESTAŃCIE ! itp itd... :D

Opublikowano (edytowane)

Jak jedzie się samochodem to mamy wybór broni pod X'em (x360).

Wybierając granat mamy możliwość wyrzucenia go po wybranym przez nas czasie (jakbyśmy stali i rzucali).

Czyli np. jedziesz, goni cię policja, cyk zawleczka (trzymasz RB), odliczasz ile tam chcesz (teoretycznie, bo trzymasz za długo=bum w kabinie) i wyrzucasz i jeśli radiowóz jedzie tuż za tobą to na pewno się załapie. Proste i skuteczne.

Edytowane przez _Kroolik_
Opublikowano (edytowane)

Polecam zajżeć na strone www.americantravelguide.net :)

Kawałek ze strony:

gta0lv3.jpg

Jak i Babies Overnight, adresu nie pamiętam, szukać reklam.

Edytowane przez mario87
Opublikowano
przez moje ~30h nigdy nie uslyszalem polskiej gadki podczas kradziezy auta...
Ja tez nie.

Ja też nie :) ale polskie gadki słyszałem, jedna: "co to ma *** być" i "nie bijcie się" (czy coś w tym rodzaju).

Trzeba połazić w pobliżu 1-szego safehouse-a, tam wiele osób gada w słowiańskich językach.

Opublikowano (edytowane)

Wie ktoś i czy wogóle stoi gdzieś fura FBI ?? Wygląda z przodu jak Dogde Charger :slinotok:

Można było zobaczyć tą fure w pewniej misji gdzie właśnie FBI zrobiło na nas nalot, miejscówka przy rozpadającej się chacjendzie gdzie stoi Sultan RS :)

Edytowane przez elvis004
Opublikowano

Ja też nie używam, ale jako że mam 100% to się bawię i lansuję po mieście w samochodach. Jak jadę właśnie autem FIB albo Sultanem, to się du.pcie obracają i wołają "heeej przystojniaku, podwieziesz mnie jak ci obciągnę?". A ja mówię "sorry, mała, ale już jestem zajęty przez Kiki!"

Opublikowano (edytowane)

Znalazłem ciekawy bug, znajdźcie Sultana RS, najlepiej czarnego, bez tego paska przy dolnej lini okien, i jeździjcie nim po mieście. Napis nad nadkolami "Sultan RS" zmienia kolor, w zależnosci od koloru Sultana, który znajduje się najbliżej nas! :D

Edytowane przez Tosh
Opublikowano (edytowane)

W safehouse w Alderney City na scianie wisi zdgar, ktory dziala i pokazuje aktualna (growa) godzine.

Ot, taka tam drobnostka ;)

Edytowane przez Emet