Skocz do zawartości

GTA IV online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie ja też teraz pograłem troche. Na poczatku mnie wywalało z menu ale po 3 razem było starting game no i było grubo! :) Mam nadzieję że niedługo już za 1 razem będzie można się połączyć.

Opublikowano

ja ladnie prosze o dodanie mnie do friendow :D ID: nitek_pl końsola ps3 :D

siedze teraz niestety w pracy (ciezkie 8h w pracy bez gta :( ) wkurza mnie troszke trafianie np w cops'n'crooks na male druzynki... chociaz dzis rano jak trafilem w zbiorowisko 16 chlopa w c'n'c tak zeszlo mi 4h grania :D wiec fajno by bylo jakos sie ustawic w wiekszej grupie i nie czekac, az sie ludu uzbiera czy cus :) jak tylko nie jestem w pracy czy u laski to łupie w gta :D takze zapraszam :)

Opublikowano

ja nie mam problemów. w ps3 po prostu wyłączyłem auto sign in i nie mam problemów z GTA. jak włacze multi to wtedy pyta się o zalogowanie do psn i koniec.

Opublikowano

no, to rozumiem :D dzieki za odpowiedz ;) teraz jeszcze wiecej i jedziemy z rzeznia :D

czy jest tam jakas mozliwosc zeby byc hostem? bo poki co to raz wskakuje jako host, a raz nie :/ i szkoda, ze poszliscie wczoraj spac... :D do 3.30 napieralem w 16 osob :D

Opublikowano
Wczoraj podłączyłem neta pod PS3 i powiem wam że team deatmatch wymiata!!! Miałem taką akcję że biegałem po ulicy szukając dobrego schronienia na przyczajkę. Naglę jakiś obcy koleś z mojego teamu podjechał do mnie bryką i zaklaksonił, więc wsiadłem. Obkręcił brykę w miejscu i dawaj na łowy. Jakie piękne akcje potem były że głowa mała. Dla większości z was pewnie to żadna nowość ale jak mówię gram online dopiero od wczoraj ;)

Witam w klubie, mam dokładnie takie same wrażenia z pierwszego wejścia na Live. Xboxa mam od piątku, razem z GTA i próbnym Live'm. Nie wiedziałem że granie online daje tyle frajdy!

Opublikowano (edytowane)

Nawet team-deathmatch ma zalazek taktyki, gralem juz pare razy z ekipami ktore obstawialy miejscowki spawnu m4/ak i troche trzeba bylo pokombinowac zeby ich stamtad wysadzic ;] Generalnie oplaca sie duzo z covera korzystac, na razie spora wiekszosc ludzi biega radosnie srodkiem ulicy :D

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

Czemu zawsze jak chce włączyć Team Deathmatch to pisze: Discconnected from game session. Returning to single player. ? :angry:

Opublikowano
Bo za mało zapłaciłeś za Golda. Ja dałem 140zł i wszystko śmiga.

:rolleyes:

Czemu zawsze jak chce włączyć Team Deathmatch to pisze: Discconnected from game session. Returning to single player. ? :angry:

Możliwe, że wina samego łącza. Niektóre gry mogą iść normalnie, a niektóre w ogóle mogą nie iść na pewnym łączu.

Może porty zablokowane?

Opublikowano

Wczoraj chcialem pograc online ale nie jest to niestety tak proste.

A to z tego powodu, ze gra chyba bardzo malo ludzi.

Mam nadzieje, ze za jakis czas bedzie mozna pograc w wiekszym gronie niz 3-4 os

Opublikowano

Podejrzewam, że ludzie najpierw kończą Singla, a później uderzają w multi (np. Ja)

Będzie na forum jakaś bardziej zorganizowana grupa co by pograć w Polskim gronie ? :]

Opublikowano
Podejrzewam, że ludzie najpierw kończą Singla, a później uderzają w multi (np. Ja)

Rowniez tak jest moim przypadku. MP nie bede meczyl do poki nie przejde gry (na razie jedynie 30.3% :P - malo czasu na granie :() :). W MP z ciekawosci zagralem 2-3 razy i calkiem spoko, wiec pewnie pogram jeszcze po skonczeniu singla :).

Opublikowano (edytowane)

my tam dzisiaj planujemy sie ustaiwc kolo 23 jak bozia da (czyli panna za dlugo mnie u siebie nie zatrzyma :D ) takze odzywajta sie PSN_Id: nitek_pl to sie zrobi burdello :D poki co jest nas 5tka :)

----EDIT--------

czy wam tez nie zapisuje kasy jak gracie w multi i zawsze zaczynacie od 0 $$ w portfelu? bez sensu...

Edytowane przez Peacemaker
Opublikowano

Dokladnie, ludzie skoncza singla wycisna Achievy singlowe i zaatakuja multi, ja tez z ciekawosci odpalilem ze 3 razy bomb da base ( swietny tryb co-op imho, nie jest latwo ) i team deathmatch ( tutaj gralismy 5 na 5 dobre 2 godziny ). Na reszte przyjdzie czas.

Opublikowano
czy wam tez nie zapisuje kasy jak gracie w multi i zawsze zaczynacie od 0 $$ w portfelu? bez sensu...

pewnie gracie na playerówkach...

a da sie jakos inaczej?

ot, szybki szpil > multiplayer/tryb gry/quick match (albo na odwrot) chyba, ze slepy jestem i nie zauwazylem innej opcji.

Opublikowano

jak zrobic achievementa taking it for the team? bylem w zwyciezkiej druzynie w rankingowych team deathmatch, team mafiya work i team car jack city i nie dostalem. jakis bug czy jeszcze cos trzeba zrobic?

Opublikowano

Gdzie jest tryb rankingowy? Na oficjalnej broszurce pdf Rockstara jest wyraźnie napisane, że powinno być ranked and player. Ja wchodząc do multi mam od razu do wyboru quick match.

Opublikowano (edytowane)

Quick to dołączenie się do gry, a Custom to stworzenie nowego pokoju. To nie są gry rankingowe.

11.05 W dalszym ciągu nie zapisywane są statystyki.

Edytowane przez rkBrain