eske 0 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 To ciekawe bo ja nie mam problemów z ilością chętnych do grania. Zawsze ktoś jest, a nawet jakiś miesiąc temu gdy odpaliłem tryb Race było maximum graczy (16) i było to około godziny 12-13 w środku tygodnia. Przypuszczam że niektórzy mogą mieć problem z posuchą na serwerach z powodu poblokowanych portów czy tam złego NATu, nie znam się na tym dokładnie . Stwierdzam to z autopsji - gdy router mi się od czasu do czasu zawiesi i muszę go zresetować, to w czasie uruchomienia online w gta iv faktycznie jest pusto (ciężko o grę z ponad czterema osobami). Dzieje się to bo po owym resecie router śmigając na domyślnych ustawieniach blokuje porty w każdym z urządzeniu do niego podłączonym. Dlatego zawsze w routerze mam ustawiony Demilitarized Zone dla IP konsoli i online śmiga. Polecam to sprawdzić. Ja tak samo żadnych problemów, wszystko śmiga jak należy. Ale tak oficjalnie to najlepiej grać ze znajomymi. A jeśli ktoś ich nie ma 8) to się polecam, a mój nick na PSN to eskePl. Cytuj
oczus 0 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 szukam ludzi chętnych do grania w GTA4 lub epizody,gram bardzo często wiec nie problemów.Jak chcesz mi wysłać zaproszenie to proszę pisać w wiadomości GTA.PSN:oczus Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 chce sobie zrobic platynke w gta4, czy w online gra jeszcze wyst. duzo osob zeby byl w ogole sens probowac? Cytuj
elercik 0 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 może jakaś ustaweczka w piątek? dodawać mnie do znajomych i wpiszecie w wiadomości "gta" Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 14 marca 2011 Opublikowano 14 marca 2011 Właśnie kupiłem sobie na nowo GTA i chcę wycisnąć trophy z tego @!@#$%%& multi więc może ktoś pomoże? Gra ktoś w to jeszcze w ogóle? Opłaca mi się zaczynać? Mam headseta, jeśli chodzi o to GTA IV to wydaje mi się że jestem w miare ogarnięty. Mój PSN id - schab0795PL. Tyle trophy co damy radę zrobić razem, spróbujemy wcisnąć. Z resztą będę się pier.dolił sam. Ale wiem że to trophy 'Wanted' da radę zrobić ze znajomkami 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Mogę z Trophy pomóc jak co. Sam się za to zabieram.Czy te lagi w wyścigach to normalka? Jakim cudem koleś, który jedzie przede mną, uderza o ścianę, wymijam go, a za chwilę go widzę przed sobą? Cytuj
kamil354 0 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Witam wszystkich na forum. Wprawdzie platyne w gta mam, ale z chęcią pomogę w coopach, czy innych trybach. Na wspólne granie też się piszę, więc jak co, to piszcie na PSN albo tutaj coś zorganizować można np. w weekend, to może uzbierałoby się więcej osób. Pozdro. Cytuj
grzcyb 0 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Witam , tez pograłbym sobie w gta , kto ma headseta ? Mój nick : figopl Cytuj
zabujca405 0 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 Ja z wielką checią moge pograć w gta 4 tylko że ja mam na PC. Nie wiem czy można grać między platformami ale jeśli to prosze bardzo. Mój GFW: Zabujca405 P.S. Jestem nowy na forum ale nie jestem żółtodziobem jak niektórzy mogliby mnie określić Pozdro Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 a ja mam pytanie, gra ktos jeszcze w ogole na multi GTA IV? Cytuj
kajd 11 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 ja chetnie pogram do pt do niedzieli śmiało mogę pomykac jak cos to zapraszam Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 o, nie sadzilem ze jednak ktos gra, to kiedys trzeba sie ugadac i pograc, wbic jakies trofiki itd itp na dobie szalu o GTA V warto moze w koncu zrobic 100% i platynke wbic w GTA IV Cytuj
Haro 78 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Też bym chętnie pograł. :-) Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 Jak tylko skończę na 100% singla też się piszę na multi. Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 a ja mam pytanie, gra ktos jeszcze w ogole na multi GTA IV?Jeszcze sporo osób gra, widziałem niedawno Mastah-a wyścigu na 16 osób. No to wczoraj sprawdziłem i też było z 10, a to są tylko ci co są w lobby, więc grających jest dużo dużo więcej. Może wrócę do GTA4 bo nie ma w co grać (a Forza4 to już trup zwykle 0-5 osób ok.18:00, tylko wieczorami da się grać).. Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Ukończyłem singla na 100% i chciałbym się od jutra zabrać za pucharki w multi. Szukam kompana z headsetem, który miałby czas pograć codziennie w godz 17-23. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o info na prv. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Jeżeli chcesz zdobyć wszystkie to powodzenia. No i zarezerwuj przy okazji dobre 100-150 godzin życia. Have fun! Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Wiem ze nie jest łatwo, i najbardziej czasochłonne jest nabicie 5 mln $ na koncie, ale korzystając z tego typu błędów w grze można to szybko osiągnąć. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Hmm, ciekawe. W czasach gdy robiłem platynę taki glitch nie był znany Cytuj
Qra 160 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Wiem ze nie jest łatwo, i najbardziej czasochłonne jest nabicie 5 mln $ na koncie, ale korzystając z tego typu błędów w grze można to szybko osiągnąć. http://www.youtube.com/watch?v=sYOJDiWQP7w Co to za metoda z du.py na bicie pieniędzy, jak do uzbierania mamy 5mln, tutaj wpada kill co 4sek. warty 100$, można łatwo policzyć ze całość zajmie ponad 200h + loadingi i ustawianie się na miejscu. Stara metoda z hangman noose zajmowała ok. 50. Najlepszy sposób opisany jest tu: http://www.ps3trophies.org/forum/grand-theft-auto-iv/151888-best-way-boost-rank-10th-tips.html , nie wiąże się z jakimkolwiek wysiłkiem czy stratą czasu, bo level bije się sam. 1 Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Dzięki za tego linka, dobrze ze chlebak nie poszedł w allegro tylko 2 kopie IV musze skołować... Cytuj
kajd 11 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 jak ktoś ma teraz ochotę pograć w multi na ps3 to zapraszam tag: kajdPL Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 gralem dzis w car jack city, zaczelo sie w okolo 6 osob ale szybko spadlo do 2. zostalem ja i koles, ktory bardzo sprawnie lowil fury. wyczesal 30 fur w 30 minut. bylem zdziwiony, ze tak dobrze mu szlo ale przed koncem meczu skumalem, ze frajer sie teleportuje i uzywa goda. nosz frajer je.bany. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 pykanlem team deathmatch w konfiguracji trzech na jednego. za(pipi)iscie mi sie uciekalo i wygralem mecz 20min ; D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi