Matt90 0 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Jak na PS3 jest z multi w GTA IV? Są jakieś problemy (lagi itp.), czy nie? Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Jak na PS3 jest z multi w GTA IV? Są jakieś problemy (lagi itp.), czy nie? Zdarzaja sie, ale nie czesto. U mnie na jakies 20 razy lagi mialem tylko raz ( i chyba napewno zalezy to od tego, jakie host ma lacze ). Ogolnie imo multi grane ze znajomymi jest bardzo satysfakcjonujace ( team mafia work rlz ), ale z przypadkowymi ludzmi nie gra sie juz tak fajnie.. Cytuj
BiBeR 8 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 I ja chetnie sie przylacze do multi (PS3) Moj login to : PITFALL-PL Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 I ja tez sie chetnie wkrecam: MOj login - rafstash Cytuj
szeni 114 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Dzisiaj troszkę pograłem, chyba z Polakami nawet (dostałem invite od WiszaPL), i niestety na 3 rozegrane gry tylko z jednej byłem zadowolony. W pozostałych dwóch składy były nierówne. W tej jednej było zaje.biście, lotnisko jest zdecydowanie najlepszą mapą, jeszcze do tego z kałachami. Denerwuje najbardziej to, że lepsza drużyna potrafi poruszać się po mapie w zwartej grupie i wybijać pojedynczych pamprów z innych drużyn, powodując ich respawn i powstrzymując od utworzenia takiej grupy pozostałych grających. Jakiś autobalance też by się przydał. Cytuj
Gość tk Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 jedyny tryb jaki do tej pory naprawde mnie wciągnął to turf talk, inne wariacje deathmatcha są raczej miałkie. szczególnie jak cię rzuci do gry z jakimiś po.(pipi)ańcami na całym liberty city. mała dzielnica + respawn medium i można się fajnie bawić. za to tryby co-op typu bomb da base czy hangman noose dają radę. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Mnie się tam deathmatch najzwyklejszy najbardziej podoba. Środkowa wyspa, wszystkie bronie, każdy sam. Jest zabawa i to najważniejsze. Ja tam sobie mykam najczęściej autobusem Cytuj
ramzes_1981 0 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 UWAGA: To jest dla mnie bardzo ważne. Może ktos mi powiedzieć czemu za każdym razem jak chce pograć online i biore deatmatch i juz jestem w laderboard czy jakos tak to sie zwie to wywala mnie i pisze :THE CONNECTION TO ONE OR MORE PLAYERS HAS BEEN LOST. RETURN TO SINGLE PLAYER. Gram na polskim koncie. Ktoś umie wytłumaczyć ten problem? Bardzo was prosze. Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 tez tak dzisiaj mam, spoko, pewnie sie cos z serwerami zrabalo ;] Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Ja mialem cos dziwniejszego: WLaczylem tryb Multiplayer i pokazalo mi Loading, nie bylo nawet lobby, pozniej od razu Starting Game i tak czekalem czekalem i czekalem az wyszedlem do menu konsoli. Mialem tak dwa razy, pewie problemy z serwerami. Cytuj
Adamus7856 3 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Jeśli chcecie zostać wyownowani w multi to zapraszajcie na serwery jednego z nas: Adamus7856, Quatezcoatl, XM16E1 - Elita graczy w GTA IV z klanu PS3 Polish Elite - Multi RZĄDZI Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Może jakiś forumowy meczyk np. w Team Mafiya Work? Cytuj
uhr 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Jeśli chcecie zostać wyownowani w multi to zapraszajcie na serwery jednego z nas: Adamus7856, Quatezcoatl, XM16E1 - Elita graczy w GTA IV z klanu PS3 Polish Elite - Multi RZĄDZI 12, 13 ? "żal", "lool" i te sprawy? Wczoraj w nocy, włączyłem na chwilę konsolę.. multi na farta.. połączyło się, zeszło do 5 rano. Jakim cudem jakiś chłop biegał w samych majtasach? Czy można jakoś obejść to, że przy rozłączaniu wywala mnie do single mode? "Prison".. team deatchmatch.. bajka Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 (edytowane) Znowu nie mozna sie polaczyc na Multi na PS3. Ciekawe kiedy w koncu zrobia te serwery. Edytowane 5 maja 2008 przez saptis Cytuj
stabik 3 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Multi lezy kompletnie ;/ W ogole nie mozna sie zgadac z przypadkowymi osobami a jesli juz ktos ma headset to sapie do niego i tyle. Proponuje w 1 poscie robic oficjalne ustawki i niech bedzie caly czas edytowany i dodawani ludzie ktorzy sie stawia Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Jak ktoś chce o 20:30 na ustawkę na Free Play lub inne tryby to zapraszam po zaproszenia Cytuj
slonik 1 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 (edytowane) moj GT- rozpierdalacz ( jak widać na dole ) - dawać zaproszenia bo ciut mało polaków gra w multi.. Edytowane 5 maja 2008 przez slonik Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Jakim cudem jakiś chłop biegał w samych majtasach? Miał strój zombie , ty też możesz go mieć, na ekranie tworzenia postaci do multi naciśnij L1 lub R1 (powinno być napisane w legendzie) Cytuj
kold 8 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 bede za pol godziny jako roomcajs. i tak czesto pewnie ;] Cytuj
ramzes_1981 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 No i jak tam działa ten online na ps3 czy nie? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Raz tak raz nie, ja na razie gram, ale czasami wywala podczas laczenia. Mialem juz tak, ze mnie wywalilo i sie zawiesilo i musialem ponownie wlaczyc gre z menu konsoli. Cytuj
Baqś 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 A gdzie w opcji gta szukac trybu online bo wogole go nie widze? ( konsole mam od wczoraj wiec jeszcze dobrze sie nie znam) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi