FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 No za(pipi)iscie lubie jego tworczosc, ale zdjecie badz co badz smieszne :] Cytuj
mortis 2 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 internetowi hejterzy! Ciekawe czy gdybyscie mieli mu powiedziec to prosto w oczy to bylibyscie tacy wykozaczeni? PIH MISTRZ Cytuj
Dante 432 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) Edytowane 15 czerwca 2009 przez Dante Cytuj
Gość tk Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Wrzucałem zdaje się klip do "Move on" gdzieś tutaj. Niedługo pierwszy singiel wyprodukowany przez Khalila. Ostatni mix Joell'a "Cover the classics", płytka Budden'a - pierwsza klasa. Ogólnie mocarna ekipa, warto czekać na album (sierpień chyba). Ta płyta Crooked I to wyjdzie w ogóle kiedyś? Cytuj
Dante 432 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 W Lipcu każdy z ekipy ma wyrzucić jakiś cedek więc pewnie coś się pojawi. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Sprzedaję moją kolekcję CD, polskich i zagranicznych. Wszystko jest licytowane od złotówki. W zbiorze jest min. Deltron 3030 (instrumentale) jak i np. dwupłytowe wydanie Ready to Die. Do tego sporo klasyków amerykańskiego rapa jak i polskiego. Kontakt proszę na PW. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 daj jakas liste tego lukasz. Notorious BIG- Ready to die (cd plus dvd) Cypress Hill- Black Sunday Cypress Hill- Los grandes exitos en Espanol LL COOL J- All World OSTR- 7 OSTR- Hollylodz Skazni na sukcezz- na linii ognia Dr. Dre- Chronic Snopp Dogg- Doggystyle Wu tang Clan - the W Gangstarr- Moment of truth WWO- Witam was w... Eminem- Slim Shady LP Deltron 3030 instrumentale D12- Shit on you Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Asher Roth już nawet na Live jest w Game with Fame w Halo 3 Oo Cytuj
Gość tk Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 daj jakas liste tego lukasz. Notorious BIG- Ready to die (cd plus dvd) Cypress Hill- Black Sunday Cypress Hill- Los grandes exitos en Espanol LL COOL J- All World OSTR- 7 OSTR- Hollylodz Skazni na sukcezz- na linii ognia Dr. Dre- Chronic Snopp Dogg- Doggystyle Wu tang Clan - the W Gangstarr- Moment of truth WWO- Witam was w... Eminem- Slim Shady LP Deltron 3030 instrumentale D12- Shit on you Też sprzedaje pare CeDeków, jakby to kogo interesowało: Wu-Tang Clan - Enter The Wu-Tang (36 Chambers) Łona i Webber - Absurd i Nonsens (zniszczone pudełko, tzn przód odpada) Eldo & Bitnix - Człowiek, który chciał ukraść alfabet Pih - Kwiaty Zła Pih - Ulice Bez Jutra / Czarny Kruk (Singiel) Pezet/Noon - Muzyka Poważna PFK Kompany - Eksperyment Psycho K.A.S.T.A. & DJ Kut-O - 1,2,3 (Singiel) Wszystko w granicach 10-15 złociszy + wysyłka. Kaste moge dorzucić za 5 złoty jakby ktoś coś brał bo nie sądze, żeby kogo interesowało samo . Cytuj
Dante 432 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Czy ludzie gotowi są zrezygnować z wymieniania się linkami na rzecz jakiś dyskusji, wymiany opinii na temat muzy czy wolicie żeby zostało jak jest w tej chwili? Cytuj
szeni 114 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Tak, sa gotowi. Zainteresowani znajda linki gdzie indziej, wiec na co komu one? Nawet jesli cena ma byc zakaz wklejania linkow (rozumiem, ze decyzja "z gory"), to forum powinno zostac przede wszystkim otwarte dla ogolu. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 wg. mnie powinno zostać tak jak jest. dla podniesienia elitarności forum można by też zakazać dyskusji o chu.jowym polskim rapie. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Wtedy zostanie tu 5 osob. Jak dla mnie decyzja sprzed kilku lat o otwarciu forum byla duzym krokiem naprzod. Cytuj
Woojas 23 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 (edytowane) Da, zgadzam sie z szenim. Jak forum bylo zamkniete to regularnie udzielalo sie gora 10 osob. Dlatego je wtedy otworzylismy, bez wszystkich (pipi) zwiazanych z rekrutacja ludzi itp. Linkow moga sobie na peb albo innych stronach poszukac, w cholere tego w internecie. Nastepnym razem Dante uprzedz ludzi Edytowane 13 lipca 2010 przez Woojas Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 nie no mówiąc tak na poważnie to ja jestem jak najbardziej w stanie się dostosować, każdy średnio ogarnięty w googlach sobie linki znajdzie poza tym zawsze zostaje pw tak jak to się regularnie np. na ślizgu stosuje. tylko komu się będzie chciało czyścić to co już jest? Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Nie no czyszczenie raczej nie ma sensu. I tak to już w większości przestarzałe linki. Ja też uważam, że te linki raczej niepotrzebne. Znaleźć album to jest 3 sek w google, a wtedy więcej postów byłaby merytoryczna. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Zamiast linków wystarczy wrzucić zdjęcie polecanego albumu, zainteresowani bez problemu sobie wszystko znajdą. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 u brudasów i wiksamenów też jest zakaz linkowania już, czy tylko murzyńską brać dopadł? Cytuj
Woojas 23 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 U wiksamenow sa linki, nie wiem jak u brudasow. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 są też. no, ale "oni" nie wklejają sznurów do albumów z pierwszej dziesiątki aktualnego olisa Cytuj
Woojas 23 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 Ale wklejaja. Jak zamykac to wszystkie fora. Bawol gdzie jestes? Cytuj
Gość Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 i nastepnym razem to wysylac hasla do tych, co sie na tym podforum udzielaja owym oni nom. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 dobra piszcie posty bo jak nie to uruchamiam moje wtyki w administracji i zamykamy ten burdel w chu.jec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi