Skocz do zawartości

Tworzenie muzy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Część jest tu, ale póki co bez nowszych rzeczy. Jak będę miał chwilę to podrzucę tu resztę.

Fajne to, brakuje trochę szlifu ale jest fajne. Planujesz swoją przyszłość z tworzeniem muzyki, czy tak dla zabawy?

Opublikowano

Powiem tak: traktuje robienie muzyki na tyle poważnie, na ile pozwala mi czas, praca i obowiązki. Oczywiście fajnie byłoby wiązać z tym swoją przyszłość, ale póki co pieniądzę, które pozwalają mi się realizować, zdobywam w inny sposób.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam Akaio - jednak podczas używania w FL, muzyka ciągle emm... "pierdzi" :F Coś nie tak z kartą dźwiękową? Mam wrażenie, że raz jest normalnie, a jak naciskam za dużo/za szybko klawiszy naraz to się psuje i nie da się tego nagrywać

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jamendo to zacna stronka z bardzo dużymi możliwościami, z licencją CC, co jest dla mnie akurat nieco istotne. Po drugie wrzucam tu muzę całymi albumami, nie pojedynczo. Zdawałoby się, że najważniejsze w słuchaniu jest... słuchanie, a nie to, przez co się to robi.

P.S. Bóg nie ma z tym nic wspólnego.

Opublikowano

Hmm Bandcamp ma obsluge CC, dosc zaawansowane opcje albumowe, liczne opcje opylania muzy i merchandise'u, sciaganie w praktycznie wszystkich formatach, preordery a ostatnio jeszcze element mini-blogowy doszedl. Wedlug mnie jednak chyba wygrywa.

Dzieki za te PS, odrazu lzej jak juz wiem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a wtedy nie wchodza? No nie wiem, jak cos tam wchodzi to jest dosc (pipi)owo i trzeba wylaczac szybko.

Im mniej tym lepiej, napierdalaj minimale.

Opublikowano

"Wydalem" nową płytę, zbiór utwórów z lat 2009-2011. Troche ambientu, troche shoegaze'u, troche czegos przypominajacego dub czy IDM. Jak ktoś nie ma co robic/sluchac to zapraszam.

148884052-1.jpg

1. Drone 1 05:44

2. Answers Come in Dreams 05:00

3. Ambient Park 03:00

4. I Smile 03:32

5. Playing in the Gardens 03:12

6. New Orleans on Mescaline (live in Lublin, 04.06.2011) 05:24

7. Drone 4 04:56

8. Wake Up (live in Bialystok, 15.08.2010) 09:04

9. Drone 17 00:56

10. I'm Glad 03:02

11. Chaos, Confusion, Panic 04:31