saptis 620 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 (edytowane) ja sobie na jedną rzecz ponarzekam.... (pipi)one gołębie. czy są jacyś masochiści, którzy szukają ich bez gotowej mapki? Ja szukam sam i mam juz ponad 50. Raczej nie sadze, skoro takowa mapke mozna sobie w grze obejrzec ] Mapka golebi w grze, gdzie ? Edytowane 29 maja 2008 przez saptis Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 www.whattheydonotwantyoutoknow.com Cytuj
saptis 620 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Hmmm, ciekawe, nie widzialem tego adresu w grze, jak go znalazles ? Dzieki. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 I nie znajdziesz bo sam adres mówi za siebie Od początku IV ten adres krąży po sieci. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Ten adres przychodzi mailem w pewnym momencie. Ja tak przynajmniej miałem. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Przychodzi mailem od Bruciego bodajże po skończeniu fabuły? Ale mogę się mylić. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 No i stało się. Wczoraj robiłem małą zadymę w aucie (policja+granaty przez okno). W pewnym momencie, gdy było koło mnie około 6 radiowozów, rzuciłem granat i dawaj wsteczny. Usłyszałem tylko wybuch i kamera zjechała w dół i pokazuje widok podwozia. Myślę co jest. Widzę obracający się w powietrzu samochód w którym siedzę. Obracam kamerę i TADAAA jestem kilkaset metrów nad ziemią (nawet heli chyba tak wysoko nie byłem) i opadam. Widok na miasto nie ziemski a i sam lot w dół trwał z 10 (!) sekund. Miał tak ktoś? Cytuj
froniu 1 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 ja miałem ze odwoziłem kiki z randki i pod jej domem nagle kamera przesunęła sie tak ze pół było nad ulicami a pół pod i zaczęła sie szybko przesuwać w bok przez cale miasto aż do miejsca (comedy club) w którym bylem na randce lol Cytuj
wisza 5 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 _Kroolik_ ja tak jeszcze nie mialem ale, dzisiaj jak gralem to wycelowalem RPG w radiowoz, kiedy wybuchlo Policjant caly spalony (czyt. czarny jak wegiel) wyszedl (!) z samochodu, postal 1,5 sekundy i upadl wreszcie LOL! Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Kiedy pędzicie furą, a na przeciwko jedzie/stoi motorek - nie żałujcie sobie. Przy większych prędkościach przy czołówce, pare razy zdarzyło się że motocyklista po prostu wystrzelił pionowo w powietrze i ... już nie wylądował. Kilkukrotnie specjalnie sprawdzałem okolice czy gdzieś nie leżą, widocznie zostali na orbicie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 bug w wyscigu dzwonimy po wyscig, nastepnie dojezdzamy do tego miejsca lecz nie stajemy w oznaczonym polu tylko stajemy gdzies 1 lini zawodnikow. Teraz dzwonimy do Bruciego by odwolasc wyscig i w tym czasie upuszczamy granat. Granat wybucha i pojawia sie odrazu napis GO bez odliczenia i teraz nawet gdy zginiemy, psy nas zlapia,itp nie bedzie mozna anulowac wyscigu bo czek bedzie na mapie i nawet gdy go przejedziemy nie pojawi sie nastepny . Ostatno brat to wlasnie zrobil gdy wykonywal wyscigi potem musial powtorzyc pare misji oraz ze 2 wyscigi Cytuj
wisza 5 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Podobna sytuacje mialem w Gta San Andreas gdzie caly czas mialem punkt na mapie Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Ostatnio zauwazylem, ze jak wsiadam do auta i zmieniam radio na Beat 102.7 to w 3/4 przypadkow leci ten sam utwor Oo Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Flashing Lights? Bo w moim przypadku wlasnie tak bylo. Na pierwszej wyspie non-stop. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Doszedlem do 3 wyspy robiac LCM i nadal to samo - wsiadam do auta, i jesli leci w aucie beat jest ok, natomiast jak przerzucam z innej stacji na beat to zawsze leci Swizz Beatz- Top Down O_o Cytuj
BigSnk 0 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 (edytowane) Czytalem recenzje, zapowiedzi, wypowiedzi na forach i jakos niemialem zamiaru kupowac gta4... nastepne gta tylko w ladnej oprawie... gta3 pierwsze 3d, gta vc klimatyczne, gta sa dlamnie nuda, czegos zabrakolo mi w tej czesci i przpakowana... niepodobalo mi sie to ze prawie z niej rpg zrobili... no i tak wiec w zeszla sobote znudzony na lekkim kacu polazlem do empa i zakupilem gta4.... szok szok szok ... jak siadlem w sobote to do niedzieli wieczorem gralem non stop, giera pelen wypas powrot do starch klimatow gta i gta2. Fabua zabija, plejada postaci niesamowita, grafa kozacka a ten blur to kosmos, fizyka niesamowita, misje przemyslane bardziej realne niz hooliwoodzkie, model jazdy autkami wgniata dosc zblizony do symulacji po kilku dniach mozna smigac jak kasadezy w filmach, cover system prosty a zarazem bardzo skuteczny... wiec na co tu nazekac: malo rozbudowana? pfff to nie rpg, frame rate? na 100h przegrane ze 2 razy zwolnilo gre i to mialem wtedy niemaly mexyk (ps3) jest kilka innych gier mniej zlozonych i frame rate jest doozo gorszy, doczytywanie tekstur? to chyba tylko xb, ai policji? a w ktorym gta oni byli inteligentni?, kierownica sie nie kreci a rekoma macha? szyby niema a lokciem chce wybic ja? samochod mnie potracil? nielataj po ulicy baranie , jakies malo znaczne fazy ktore ma 1 na 1000 osob? a moze sterowanie? w dupach sie poprzewracalo i tyle poprzednie czesci gta maja dozo wiecej bardziej irytujacych bledow. Najpier wes pod owage jak badzo ta gra ewoluowala i ile pracy trzeba w cos takiefo wlozyc a potem nazekaj. Prawde mowiac wszystko w tej grze jest na odpowiednim poziomie, mam tylko male zastrzezenia do soundtracku w porownaniu z poprzedniczkami to naprawde jest slaby i to chyba na tyle... wsumie to zachwalanie a nie nazekanie Dodam ze fabue juz zkaczylem teraz lece 2 raz na 100%... Takie jest moje zdanie, twoje twoim i niech tak pozostanie... pozdro Edytowane 2 czerwca 2008 przez BigSnk Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Ostatnio zauwazylem, ze jak wsiadam do auta i zmieniam radio na Beat 102.7 to w 3/4 przypadkow leci ten sam utwor Oo Ja miałem taką akcję (przez dosyc długi czas... teraz jakoś się to zmieniło), że jakieś 4/5 przypadków leciał akurat pewien, ten sam utwór (bądź jakaś wstawka...) jak włączałem Massive B Soundsystem 96.9 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Z mojego przeszukiwania netu wynika, ze jest bardzo duzo takich problemow z wieloma stacjami ( przede wszystkim z Beat i z K109 ), mam nadzieje na jakiegos patcha asap... Cytuj
Ice Lolek 0 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 (edytowane) Witam, Dużo osób mówiło że w GTA IV tekstury doczytywane sa "przed nosem". Dzisiaj właśnie byłem u kumpla który kupił x'a (przerobionego) gdy zobaczyłęm jadace auto w powietrzu bo drogi nienadązało doczytywać poprostu mnie zatkało. Postanowiłem przynieść moje GTA IV orginał i co się okazało ze wszystko chodzi jak nalezy ;p a więc ci co mają takie bugi jadą na kopiach sprawdzone na 2 konsolach na dodatek na kopi gra dużej się loaduje ;p na orginale dochodzi do obrazka auta z panienką a na kopi pokazują się jeszcze 2 kolejne obrazki:P A co najważneijsze kumpel miał wypaloną grę na Verbatim, wypalił na innym nośniku i to samo ;p Edytowane 24 lipca 2008 przez Ice Lolek Cytuj
bajej 28 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 zadzylo mi sie ze urwało czesc asfaltu i byla taka czarna dziura na srodku drogi . Autka dojezdzaly do krawedzi i spadaly w otchłań! Ale to pewnie nie bug tylko bramy piekieł sie otworzyły.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi