Opublikowano 24 maja 20168 l Jadę w tym roku na offa z kobietą i szukam sprawdzonego hostelu na 3 dni, polecacie coś?
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Czy jest coś ciekawego w Katowicach do zwiedzania? zabytkowe familokowe osiedle nikiszowiec muzeum slaskie nowa siedziba nospr zaraz obok katowic chorzowski park slaski (stadion slaski, skansen, zoo, planetarium, wesole miasteczko, kolejka linowa) Edytowane 3 sierpnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 31 maja 20186 l Byłem trzy dni i za(pipi)iście spędziłem czas. Szczerze to nie miałem wielkich oczekiwań, myślałem, że Kato to szare i nudne miasto, jechałem tylko znajomych odwiedzić. Mógłbym tam zamieszkać, cholernie tego parku im zazdroszcze, w Gdyni nie ma tak dużej, zielonej przestrzeni dla ludzi.
Opublikowano 20 września 20186 l Pokręciłem się po okolicach dworca PKP bo miałem przesiadkę w Katowicach.Byłem zdziwiony miastem,całkiem klimatycznie było.Może to wina wczesnej pory-kolo 6,ale podobało mi się.Zachęciło mnie i muszę przyjechać pooglądać coś więcej. Najlepszy był bezdomny(chyba)grający na pianinie na dworcu.
Opublikowano 24 września 20186 l Katowice już nie są takim samym miastem jak kiedyś. Teraz centrum wygląda naprawdę świetnie i jest tutaj co robić.
Opublikowano 24 września 20186 l Spoko to słyszeć, bo za rok chyba wbiję do Katowic na studia. Jak tak patrzę na yt to całkiem klimatyczne sie to miasto wydaje.
Opublikowano 24 września 20186 l Propsuję Katowice, bo również miałem o nich zdanie jako o mieście „szarym” (chociaż niekoniecznie nudnym). Zdjęcia i filmy zachęcają mnie tym bardziej do odziewdzenia ich prędzej czy później. Chcialem jednakże pochwalić że miasta Polski A w 2018 nie mają się czego wstydzić względem stolicy, a i każde większe z nich może zaoferować świetny standard życia pod względem i kulturowym i ekonomicznym.
Opublikowano 25 września 20186 l Przechodzilem Katosy wraz z moim życiem. Złego teraz nie mogę powiedziec. Mam duzy sentyment do tego miasta.
Opublikowano 25 września 20186 l Byłem przejazdem ostatnio i też miłe zaskoczenie, bardzo sympatycznie teraz wygląda centrum ze strefą pieszą.
Opublikowano 25 września 20186 l 14 godzin temu, c0ŕ napisał: Spoko to słyszeć, bo za rok chyba wbiję do Katowic na studia. Jak tak patrzę na yt to całkiem klimatyczne sie to miasto wydaje. To Ty gdzieś z okolic? Wbijajcie, zrobimy zlot papieży.
Opublikowano 25 września 20186 l W sumie to przydało by się zmienić nazwę tematu bo razi to z małej literki
Opublikowano 25 września 20186 l 42 minuty temu, Rozi napisał: To Ty gdzieś z okolic? Jakieś 2h busem mam, ale myślę o Katowicach bo kolega studiuje tam infę na UŚ i jest zadowolony, a i progi jakieś ogromne nie są. A do Krakowa mnie raczej nie ciągnie. Edytowane 25 września 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 14 lutego 20214 l bylem w 2019 i wrażenia sa bardzo dobre. Duże bogate miasto z bardzo ladna architektura, ciekawym planem przestrzennym i fajnym wibem. Chciałbym wrócić tam jak najprędzej.
Opublikowano 14 lutego 20214 l Ja jestem tam średnio co trzy tygodnie. Uwielbiam to miasto. Rynek z dojsciem do wszystkiego, galerią, hotelami, dworcem pkp. Nie byłem jeszcze w tej drugiej galerii, Silezji?