Gość Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 To ze jestem znany nie oznacza że cieciuje na bramce... poprostu z racji mojej specyficznej pracy tam jestem znany... zajmuje się kultura i rozrywką... a że dbam o siebie, cwicze, zdrowo odzywiam, i jestem odważny... to nie zamierzam się tego wstydzić... za to jestem pewien ze WTYDZIC sie powinna każda ciota która jedzie przez interntet(na tym forum) po dziewczynie... braki intelektu zeby jej dowalić używając bardziej wyrafinowanego sposobu? Powiedzcie że to wina późnej pory. Nie wierzę że on to mówi na poważnie Ten topic to jeden wielki rodzyn
rajnerGT 159 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 (edytowane) To ze jestem znany nie oznacza że cieciuje na bramce... poprostu z racji mojej specyficznej pracy tam jestem znany... zajmuje się kultura i rozrywką... a że dbam o siebie, cwicze, zdrowo odzywiam, i jestem odważny... to nie zamierzam się tego wstydzić... za to jestem pewien ze WTYDZIC sie powinna każda ciota która jedzie przez interntet(na tym forum) po dziewczynie... braki intelektu zeby jej dowalić używając bardziej wyrafinowanego sposobu? dobra, nastepnym razem wsiąde w samochód i pojade przez całą Polskę żeby komuś coś powiedzieć w twarz <_< PS. coś czuję że pójde niewyspany na mature dzisiaj Edytowane 5 maja 2008 przez rajnerGT
Junkhead 33 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 To ze jestem znany nie oznacza że cieciuje na bramce... poprostu z racji mojej specyficznej pracy tam jestem znany... zajmuje się kultura i rozrywką... a że dbam o siebie, cwicze, zdrowo odzywiam, i jestem odważny... to nie zamierzam się tego wstydzić... za to jestem pewien ze WTYDZIC sie powinna każda ciota która jedzie przez interntet(na tym forum) po dziewczynie... braki intelektu zeby jej dowalić używając bardziej wyrafinowanego sposobu? Od dzisiaj jesteś moim największym fanem, jak dorosnę też chce być znany w Białymstoku.
Tokar 8 267 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Szybko, róbta printscreeny, bo zaraz zagrodę zaorają.
ambasadororientu 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 ej maximus , ty jeździsz golfem co? żenuła Co do topicu to Diabełu się trochę głupio zachował tam..ale nie ma co przesadzać. Bywa.
Figaro 8 216 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 To ze jestem znany nie oznacza że cieciuje na bramce... poprostu z racji mojej specyficznej pracy tam jestem znany... zajmuje się kultura i rozrywką... a że dbam o siebie, cwicze, zdrowo odzywiam, i jestem odważny... to nie zamierzam się tego wstydzić... za to jestem pewien ze WTYDZIC sie powinna każda ciota która jedzie przez interntet(na tym forum) po dziewczynie... braki intelektu zeby jej dowalić używając bardziej wyrafinowanego sposobu? jestes.... taki twardy... i taki... taki męski, co nie panowie?
Gość Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Darmowe % !! Tylko tu , tylko dziś!! Nie no, weź ktoś coś zrób z tym topiciem bo zaraz zejdę na zawał ze śmiechu.
rajnerGT 159 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Darmowe % !! Tylko tu , tylko dziś!! Nie no, weź ktoś coś zrób z tym topiciem bo zaraz zejdę na zawał ze śmiechu. właśnie, ja za pare godzin mam mature a nie moge sie oderwać od topiku
Gość _Milan_ Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 wspanialy sposob by zatamowac naplyw spamu, codziennie otwierac taki temat, a rano go usuwac, moge sie podjac codziennego porannego usuwania go. Wszystko ladnie w jednym miejscu.
puszkin 235 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Białystok siedziba Maximusa.... dalej gladiatorze !!!
ambasadororientu 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 maximus..wyjdziesz za mnie? Jesteś zdrów chłop, ćwiczysz i będziesz mnie tak piknie bronił na forach i w pierwszych lepszych klubach! luv luv
Lain 107 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 poprostu z racji mojej specyficznej pracy tam jestem znany... zajmuje się kultura i rozrywką... tańczysz na rurze w jakimś stroju z XVIII w. ?
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Juz nie umiem..odpadam z turnieju.Przepona mi juz nie pozwala....
molly 311 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 płacze z beki xD Maximus nie pisze tego na serio. to niemożliwe. nawet Diabeu tak nie może!! a właśnie, co do Diabeua, to od początku pobytu na forum zauważyłem, że jest inny i jakoś mi to nie przeszkadzało. a jak komuś przeszkadza to niech powie mu to w twarz!!11111111 i jeszcze wiecie, ze Diabeu moze pisac kur'wa bez pier'dolników? wiecie?
RoL 561 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 cicho juz, bo Neo wezmie pigulke i wszystkich rozpier.doli
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 dobra zamykam juz <_< choc serce podpowiada zeby zostawic jeszcze
Kmiot 13 664 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 E tam, Djabeł jest starszy od tego forum, a może nawet Internetu w ogóle. Wiadomo, że chce dobrze i dba o to by było dobrze, a że czasem zdarzy mu się z czymś wyskoczyć, to tyko pokazuje Jego zaangażowanie ;d Potrzebna taka twarda, męska ręka, mrau! Panowie, ja tutaj lodu nie widzę! @Maximus - XDDD
Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Pewnie nikt by nie brał gdyby nie fakt że koleś banuje kogo popadnie na lewo i prawo a sam robi syf i nie ponosi za to nawet najmniejszej konsekwencji. To nie pierwszy raz z tego co widzę. Wystarczy wejść na jego profil i poczytać posty. Siemasz GMB - co tam ciekawego slychac? jeszcze nie doszlo do ciebie, ze nikt cie tutaj nie chce? czytam sobie z nudow twoje zazalenia w strone adminow i musze powiedziec, ze twoja bezczelnosc nie zna granic. adios:*
Rekomendowane odpowiedzi