Opublikowano 5 maja 200816 l ja lubie prawie wszytkie. brokuly, brukselka, kalarepa... pycha. rezygnuje tylko z buraczkow i gotowanej marchewki. no i piertuszka, jak to mozna jesc? moze przepisy na jakies salatki lub ciekawe sposoby przyrzadzenia?
Opublikowano 5 maja 200816 l Autor masz foto na ktorym zjadasz jakies? Edytowane 5 maja 200816 l przez STRETCH
Opublikowano 5 maja 200816 l ja uwielbiam surówkę z kapusty pekińskiej, pomidorów, ogórków surowych i kukurydzy. ^__^ <pycha> pokroić to wszystko drobno i dodać sos koperkowy. {a do sosu dodać odrobinę octu} ..
Opublikowano 5 maja 200816 l Lubie wszystkie warzywa, ale przede wszystkim jedno. Uważam, ze bez pomidorów świat byłby strasznie ch.ujowym miejscem.
Opublikowano 6 maja 200816 l Niestety nie, świadczy to o najgorszym upośledzeniu z możliwych. Nie ma już ratunku.
Opublikowano 7 maja 200816 l Lubie wszystkie warzywa, ale przede wszystkim jedno. Uważam, ze bez pomidorów świat byłby strasznie ch.ujowym miejscem. od 22 lat zyje w takim swiecie, owszem, jest ch,ujowy, ale to chyba nie z powodu pomidorow.
Opublikowano 7 maja 200816 l Nienawidzę kalafioru i zielonego gówna pokroju-szczaw,pietruszka,koper (jedynie szacun dla szczypiorku!) Nienawidzę gotowanych warzyw, only surowe i smażone. Do chrupania debeściacka: kalarepa, rzodkiewka, marchew
Opublikowano 7 maja 200816 l Raczej nie przepadam za warzywami, ew. szczypior do jajek czy pomidor z fetą. Nienawidze gotowanego ścierwa typu kalafior, brokuły po których je.bie z paszczy jakby sie ktoś w nią ze.srał, marchewki, seler ;/
Opublikowano 7 maja 200816 l Wpier.dalam po prostu az sie uszy trzesa. Znam potrzeby swojego organizmu i wychodzi to mniej wiecej tak, ze na wszystko mam dosc rowne zapotrzebowanie, moze poza rybami - na nie mam zwiekszone zapotrzebowanie. Nie przepadam tez za swinia, ale warzywa sa musem. Kiedys wpalaszowalem cala, swieza salate w ekstazie ;]. Taka dobra, zdrowa, soczysta .
Opublikowano 8 maja 200816 l Mam lodówkę wypchaną marchewkami. Nawet teraz o 4 nad ranem chrupię jedną.
Opublikowano 9 maja 200816 l Nie znoszę brukselki, buraków i czerwonej kapusty - uwielbiam szpinak, brokuły, pomidory, ogórki, kapustę pekińską... a przede wszystkim czosnek, mogę się nim zażerać kiedy się da :]
Opublikowano 11 maja 200816 l Autor warzywa na patelnie. mozna trafic na jakies dobre. do tego wczesniej upieczony kurczak, pod koniec ryz i od zaje.bania roznych ziol. jak dle mnie bardzo smaczne
Opublikowano 11 maja 200816 l Knorr jakis czas temu wprowadził serie tych warzyw na patelnie - mają ich tam kilka rodzajów, ale liczą sie tak naprawde tylko jedne - z ziołami i papryką. Cudo.
Opublikowano 11 maja 200816 l lubię chyba wszystkie warzywa, tylko wiele z nich trzeba przyrządzać, a leń jestem, to i jem teraz tylko takie co je się na surowo. rzadko jem buraki, bo kiedyś jak się ich najadłem to sikałem na czerwono i zemdlałem z wrażenia. No i teraz mam skazę na psychice.
Opublikowano 19 maja 200816 l Sama gotuję, więc staram się wprowadzać do mojej kuchni zdrową dietę z warzywami. Jem ich bardzo, bardzo dużo: wszelkie surówki, różne odmiany sałatek, uwielbiam gotowaną marchewkę, odmiany kapusty, i mniam buraczki ale tylko słodkie, innych nie:) Lubię sobie czasem zjeść surową marchewkę, bo jest bardzo zdrowa na oczy. Często jem brokuły, szpinak, etc. Warzywka są zdrowe i smaczne. Edytowane 19 maja 200816 l przez Kania
Opublikowano 19 maja 200816 l Tak offtopując, to rozwalają mnie różni odchudzający się ludzie, którzy przyrządzają sałatki warzywne bo tak zdrowiej. Może i zdrowiej, tylko dlaczego większość jest z majonezem? ;f
Opublikowano 22 maja 200816 l Tak offtopując, to rozwalają mnie różni odchudzający się ludzie, którzy przyrządzają sałatki warzywne bo tak zdrowiej. Może i zdrowiej, tylko dlaczego większość jest z majonezem? ;f Bo lepiej smakuje? Hyhy. Ale w sumie racja, majonez to bomba kaloryczna.
Opublikowano 22 maja 200816 l dajet kola. sama nazwa jest śmieszna, ma trafiać do naiwnych. powinno być: kola bez cukru, albo: kola ze słodzikiem zamiast cukru. kola z rakotwórczym słodzikiem i odrdzewiaczami zamiast cukru.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.