STRETCH 30 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 ja lubie prawie wszytkie. brokuly, brukselka, kalarepa... pycha. rezygnuje tylko z buraczkow i gotowanej marchewki. no i piertuszka, jak to mozna jesc? moze przepisy na jakies salatki lub ciekawe sposoby przyrzadzenia? Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 5 maja 2008 Autor Opublikowano 5 maja 2008 (edytowane) masz foto na ktorym zjadasz jakies? Edytowane 5 maja 2008 przez STRETCH Cytuj
Lain 107 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 ja uwielbiam surówkę z kapusty pekińskiej, pomidorów, ogórków surowych i kukurydzy. ^__^ <pycha> pokroić to wszystko drobno i dodać sos koperkowy. {a do sosu dodać odrobinę octu} .. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Lubie wszystkie warzywa, ale przede wszystkim jedno. Uważam, ze bez pomidorów świat byłby strasznie ch.ujowym miejscem. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Czy to , że nie lubię sałatek warzywnych jest normalne? Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Niestety nie, świadczy to o najgorszym upośledzeniu z możliwych. Nie ma już ratunku. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Tak myślałem.. dzięki grzesiu za szczerość. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Zielone, czerwone, białe- wsio ryba pochłonę każdą ilość Cytuj
QBH 246 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Lubie wszystkie warzywa, ale przede wszystkim jedno. Uważam, ze bez pomidorów świat byłby strasznie ch.ujowym miejscem. od 22 lat zyje w takim swiecie, owszem, jest ch,ujowy, ale to chyba nie z powodu pomidorow. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Nienawidzę kalafioru i zielonego gówna pokroju-szczaw,pietruszka,koper (jedynie szacun dla szczypiorku!) Nienawidzę gotowanych warzyw, only surowe i smażone. Do chrupania debeściacka: kalarepa, rzodkiewka, marchew Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Raczej nie przepadam za warzywami, ew. szczypior do jajek czy pomidor z fetą. Nienawidze gotowanego ścierwa typu kalafior, brokuły po których je.bie z paszczy jakby sie ktoś w nią ze.srał, marchewki, seler ;/ Cytuj
kold 8 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Wpier.dalam po prostu az sie uszy trzesa. Znam potrzeby swojego organizmu i wychodzi to mniej wiecej tak, ze na wszystko mam dosc rowne zapotrzebowanie, moze poza rybami - na nie mam zwiekszone zapotrzebowanie. Nie przepadam tez za swinia, ale warzywa sa musem. Kiedys wpalaszowalem cala, swieza salate w ekstazie ;]. Taka dobra, zdrowa, soczysta . Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Mam lodówkę wypchaną marchewkami. Nawet teraz o 4 nad ranem chrupię jedną. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Nie znoszę brukselki, buraków i czerwonej kapusty - uwielbiam szpinak, brokuły, pomidory, ogórki, kapustę pekińską... a przede wszystkim czosnek, mogę się nim zażerać kiedy się da :] Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 11 maja 2008 Autor Opublikowano 11 maja 2008 warzywa na patelnie. mozna trafic na jakies dobre. do tego wczesniej upieczony kurczak, pod koniec ryz i od zaje.bania roznych ziol. jak dle mnie bardzo smaczne Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 Knorr jakis czas temu wprowadził serie tych warzyw na patelnie - mają ich tam kilka rodzajów, ale liczą sie tak naprawde tylko jedne - z ziołami i papryką. Cudo. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 lubię chyba wszystkie warzywa, tylko wiele z nich trzeba przyrządzać, a leń jestem, to i jem teraz tylko takie co je się na surowo. rzadko jem buraki, bo kiedyś jak się ich najadłem to sikałem na czerwono i zemdlałem z wrażenia. No i teraz mam skazę na psychice. Cytuj
Lukaszeq 0 Opublikowano 13 maja 2008 Opublikowano 13 maja 2008 Pomidory mogę wpieprzać non-stop. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 (edytowane) Sama gotuję, więc staram się wprowadzać do mojej kuchni zdrową dietę z warzywami. Jem ich bardzo, bardzo dużo: wszelkie surówki, różne odmiany sałatek, uwielbiam gotowaną marchewkę, odmiany kapusty, i mniam buraczki ale tylko słodkie, innych nie:) Lubię sobie czasem zjeść surową marchewkę, bo jest bardzo zdrowa na oczy. Często jem brokuły, szpinak, etc. Warzywka są zdrowe i smaczne. Edytowane 19 maja 2008 przez Kania Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 Tak offtopując, to rozwalają mnie różni odchudzający się ludzie, którzy przyrządzają sałatki warzywne bo tak zdrowiej. Może i zdrowiej, tylko dlaczego większość jest z majonezem? ;f Cytuj
Kania 66 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Tak offtopując, to rozwalają mnie różni odchudzający się ludzie, którzy przyrządzają sałatki warzywne bo tak zdrowiej. Może i zdrowiej, tylko dlaczego większość jest z majonezem? ;f Bo lepiej smakuje? Hyhy. Ale w sumie racja, majonez to bomba kaloryczna. Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 To tak jak zestaw xxl w maku z dajet kola Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 dajet kola. sama nazwa jest śmieszna, ma trafiać do naiwnych. powinno być: kola bez cukru, albo: kola ze słodzikiem zamiast cukru. kola z rakotwórczym słodzikiem i odrdzewiaczami zamiast cukru. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi