Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 Leżę porobiony na plaży, próbuję susze w ryju zapić browarkiem i nagle pojawia się on GOOORĄCA GOTOWANA KUKURYDZA. POPCOOOORN. ORZESZKI W KARMELU. No jasne, że orzeszki. Tylko gdzie jest ten agent od naleśników z Nutellą? Mielno jak byłem młodszy lubiłem, wszędzie impreza i ogień ale polska Ibiza mi się już przejadła. Wolę spokojne miejscowości, chillout i jak zasypiam nikt się nie drze ani balety obok nie łupią do rana, hehe. @Frosti - cały rok w mieście więc morze, wydmy, piasek robią wrażenie. No i to powietrze. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 (edytowane) W takie korki sie w(pipi)iesz. Gratulacje. Jechac nad morze w weekend tylko srodek tygodnia jechałem z piatku na sobote 5 rano i zadnych korków. Matka zostawiona w Łebie, nawet jej nie mowilem co pisza w internetach o pogodzie na kolejny tydzien xD Edytowane 3 lipca 2016 przez milan Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Tak z ciekawosci, co tam bardzo Wam sie podoba w morzu i plazy? Mieszkalem przez 19 lat w sopocie i mialem plaze 15 minut od chaty, teraz mieszkam w gdansku i pomimo ze mam rzut beretem to wogole nie chce mi sie cisnac nad morze bo juz nim rzygam Naturalny odruch. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Tak z ciekawosci, co tam bardzo Wam sie podoba w morzu i plazy? Mieszkalem przez 19 lat w sopocie i mialem plaze 15 minut od chaty, teraz mieszkam w gdansku i pomimo ze mam rzut beretem to wogole nie chce mi sie cisnac nad morze bo juz nim rzygamJa tam lubie od czasu do czasu skonczyc na plaze, pograc w siate czy polezec. Chociaz wole nad jezioro skoczyc bo woda cieplejsza i nie ma glonow Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Ale co ze skakaniem na duże fale i tym podobne zabawy z żywiołem? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 No jak miałem 10 lat to się tak bawiłem Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Do wody też pewnie nie sikasz? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Na weekend wyjeżdżam nad morze. W sumie to pomysł kobity, ja bym wolał odpocząć przy ps4. Zastanawiamy sie, czy Międzyzdroje czy swinoujscie. Ogólnie patrząc na te stronki typu booking.com - wszystko porezerwowane:/ Moze ktoś z forumowiczu poleci jakies miejsce? Interesuje mnie pn.-zach. Polska. W sumie jak mała wiocha, to pewnie lipny hotel, a kobita chce coś lepszego, nie z czasów PRL. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Ogólnie to jest wszystko jeden chuy i tandeta, więc IMO nie ma znaczenia czy Świnoujście, czy Międzyzdroje - ale pewnie poza najdroższymi miejscówkami cieżko bedzie znaleźć coś wolnego w szczycie sezonu, dzień przed. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Jesteś niepoważny jeden z drugim? Jedziesz na miejsce i znajdujesz masę wolnych pokoi. To, że w Internecie nie ma miejsc nie oddaje stanu faktycznego. Zawsze jeździmy bez żadnej rezerwacji i gdy w dużym mieście miejsc brak w mniejszym się znajdzie. Nie lubię Międzyzdrojów itp. wolę Dźwirzyno, mniejsze spokojniejsze. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Moze ty we wrzesniu pojechales? xD Sezon w pelni, morze pierwszym wyborem polakow jesli idzie o wypoczynek w kraju, teraz jeszcze bardziej bo przez terroryzm ludzie boja sie jechac za granice a tu sie okazuje, ze mozna na jana pojechac i cos znalesc. I jeszcze zamiast przyjechac na gotowe, wypakowac sie i na plaze to pierwsze pare godzin spedzic na szukaniu noclegu. Super wypoczynek. Jeszcze mu wujek doradz zeby pociagiem pojechal i tlukl sie z bagazami autobusami szukajac spania na wybrzezu. Lucek ma racje, tak piszac w skrocie. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Nie wiem no, byliśmy 2 tygodnie temu w Mielnie na weekend i absolutnie każda kwatera miała wywieszoną karteczkę 'brak wolnych pokoi' Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 (edytowane) A ja mam "nadmorze" zawsze za darmo i free room dożywotnio, a wy nie. Edytowane 4 sierpnia 2017 przez Okie from Muskogee Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Grzybiarz w piątek szuka noclegu na weekend na morzem Weź spakuj namiot i rozbij się na plaży A ja mam "nadmorze" zawsze za darmo i free room dożywotnio, a wy nie. No w dupsku xD nie ma czym się chwalić Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Wcale nie, bo w darłowie. Ja w tej dziurze obesranej mieszkam z 8 lat dopiero i nigdy nie będę słupszczaninem! Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Ch-ujaszek i jego rady xd Nie warto nad morze, pogoda tak spier.do.lona, że głowa boli. No i na weekend wjazd do piz-doujścia pewnie ze 2h w kolejce na prom :) Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Gurwa jeśli chodzi o kwatery prywatne to zawsze się coś znajdzie, tylko trzeba poszperać, natomiast hotele to faktycznie mają weekendy zawalone, ale najlepiej też podzwonić bo nie każdy wystawia z paniką na booking pokój bo wiedzą, że sprzeda się telefonicznie lub z ulicy, wiem gurwa typy bo pracuje w branży. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 (edytowane) Grzybiarz w piątek szuka noclegu na weekend na morzem Weź spakuj namiot i rozbij się na plaży A ja mam "nadmorze" zawsze za darmo i free room dożywotnio, a wy nie. No w dupsku xD nie ma czym się chwalić Rok temu w tym samym terminie jechaliśmy bez rezerwacji i w sumie wylądowaliśmy w hotelu z basenem*, sauną, więc było fajnie. Tylko cenowo - wiadomo, trochę więcej niż za klitkę z czasów komuny ze wspólnym prysznicem na piętrze. *- najgorzej było jak siedzimy w dżakuzi, a tu wchodzi gruba niemka i się pyta coś po niemiecku, czy może wejśc, no i weszła:/ A w saunie poza mamą z dzieckiem, nie było żadnych młodych lasek jak na filmach :/ Edytowane 4 sierpnia 2017 przez grzybiarz Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Ch-ujaszek i jego rady xd Co ma penis Twojego taty do tematu nie wiem ale jak ktoś szuka wolnych pokoi na Polskiej Ibizie w sezonie to lekka amatorka. Lucek dałeś genialny przykład. XD Miałem na myśli spokojniejsze miejscowości jak Dźwirzyno na weekend. Strasznie się czepiacie dziewczyny poza tym. Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 Na jakich stronach szukacie noclegów nad polskim morzem? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 Na booking.com. A gdzie konkretnie chcesz być? Ostatnio byłem w Świnoujściu w hotelu Trzy Wyspy. U góry był bar, gdzie można było się fajnie zrobić (shoty były gratis, codziennie po dwa:)), a na dole basen, sauna, więc nawet jak pogody nie było, to się nie nudziłem. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 (edytowane) A całkiem poyebałeś grzybi. U góry to był burdel, a na dole knajpa. Edytowane 17 lutego 2018 przez Butt Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 (edytowane) Nie wiem gdzie na Bałtyku i jaki budżet ale moje top3 to Grand Lubicz Ustka, Aquarius Kołobrzeg i Dom Zdrojowy Jastarnia (wszystkie trzy to dobre lokalizacji zarówno z rodziną, jak i tylko z du perką ). Ponoć ten nowy hotel w Świnoujściu (Radison) też daje radę. Edytowane 17 lutego 2018 przez balon Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 Ja tam zawsze wolałem kwatery, niż tłuc się po hotelach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi