balon 5 326 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) No ale hotel to przecież taka kwatera tyle, że sprzątają za Ciebie, nie musisz się zastawiać gdzie kupić bułki na śniadanie, czy co robić jak jest hu jowa pogoda (bardzo często nad Bałtykiem). Nie wspominam już o wyjazdach jesiennych czy zimowych nad polskie morze wtedy to w ogóle kwatera odpada. Edytowane 17 Lutego 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Błażej chce tylko wiedzieć na których stronkach szukacie noclegu Ja wpisuję w google nazwę miescowości plus noclegi i klikam pierwsze lepsze Edytowane 17 Lutego 2018 przez Yakubu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jakas strona typu spanienadmorzem. Ale tam tylko kwatery dla biedakow i zadnego grand pacific canaris hotelu tam nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Yakubu wyjaśnił. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) No ale można rezerwować bezpośrednio na www danego obiektu (podałem moje typy). PL to specyficzny kraj i nadal często jest taniej (+ większa dostepnosc) u źródła niż na bokingach itp. portalach. Polecam więc wyczaić obiekt i rezerwować go przez jego www/bezpośrednio u właściciela. Mejm nie wiem po co te przytyczki ale w/w obiekty są na takich portalach jak wczasy nad morzem itp. https://nadmorze.pl/ustka Trzymaj linki, powinien nawet styl graficzny tego portalu Tobie odpowiadać bo jest mało krzykliwy i staromodny nie żaden GRAND. Edytowane 18 Lutego 2018 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 jak najlepiej naszybciej dostac sie na Hel z Gdanska bez posiadania samochodu? bylem przekonany ze nie bedzie problemu na jakis prom / statek, a tu wychodzi ze trzeba dostac sie do gdyni, a z gdyni pociagiem ;/ wiec rozwazam w sumie wypozyczenie auta lub nie wiem uber? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Pociąg z Gdyni. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) E tam. Wszystko rozbija się o kwestię nie pojechania w sezonie o ile nie przeszkadza wam nawał starych ludzi. Byłem w czerwcu od 5-15 i była rewelacja. Balety pozamykane. Funkcjonują karaoke i potańcówki dla staruszków. Ludzi malutko, plaże puściutkie. Pogoda jak to nad morzem - różna aczkolwiek idzie się opalić. Polecam szukającym spokoju. Nawet w Mielnie jest spokojnie i pustawo. A ostatnio byliśmy z dwójką znajomych i dzieckiem w Domy Letnie Sarbinowo i ceny śmiesznie niskie. Polecam. Edytowane 14 Lipca 2018 przez Krystyna JJanda Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Właśnie wróciłem z Dąbek. Pierd... pogoda W sumie 2 dni było w miarę jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) 11 godzin temu, Krystyna JJanda napisał: E tam. Wszystko rozbija się o kwestię nie pojechania w sezonie o ile nie przeszkadza wam nawał starych ludzi. Byłem w czerwcu od 5-15 i była rewelacja. Balety pozamykane. Funkcjonują karaoke i potańcówki dla staruszków. Ludzi malutko, plaże puściutkie. Pogoda jak to nad morzem - różna aczkolwiek idzie się opalić. Polecam szukającym spokoju. Nawet w Mielnie jest spokojnie i pustawo. A ostatnio byliśmy z dwójką znajomych i dzieckiem w Domy Letnie Sarbinowo i ceny śmiesznie niskie. Polecam. Jadę do Sarbinowa w sierpniu. Mamy fajną miejscówkę, ale padło na pokoje a nie dom. Przekalkulowaliśmy, czy chcemy wynająć dom 4-os i mijać się z teściami w kiblu, czy jednak osobne zamykane pokoje xd Jest tam coś wartego polecenia w temacie atrakcji dla dziecka (np. spacery, parki, zejście na plażę bez schodów etc.), ewentualnie sprawdzona gastronomia? Jedna z cech pokazujących, że człowiek jest oficjalnie stary - czekanie rok na 2-tygodniowy urlop aby pojechać do Poznania do rodziców, a potem wspólnie nad morze. Edytowane 15 Lipca 2018 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 W dniu 14.07.2018 o 17:16, kubson napisał: jak najlepiej naszybciej dostac sie na Hel z Gdanska bez posiadania samochodu? bylem przekonany ze nie bedzie problemu na jakis prom / statek, a tu wychodzi ze trzeba dostac sie do gdyni, a z gdyni pociagiem ;/ wiec rozwazam w sumie wypozyczenie auta lub nie wiem uber? SKM do Gdyni, dalej pociąg, to kumata opcja. Za ubera zapłacisz dużo więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Co warto w Gdańsku zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Park Reagana, Lasy w Trójmiejskim Parku Krajobrazowym, dla mnie to główny punkty, starówką się nie jaram. No może stara Oliwa jeszcze dość urokliwa jest. Ciągle wybieram się do muzeum II WŚ i jakoś nie mogę dotrzeć. Jak lubisz architekturę to obczaj Forum, mega fajnie zorganizowana przestrzeń handlowa, a niedługo jeszcze uruchomią rzekę wewnątrz budynku. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 a centrum solidarności? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Też nie byłem, ale warto chyba poświęcić weekend własnie muzeum II WŚ i Centrum Solidarności. W Gdyni jest Park naukowy podobno też fajna rzecz. Kurla, wszystko pod nosem, a człowiek się wybrać nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ja Gdańska w ogóle nie znam, a kumpela z Katowic przyjezdza na 3 dni, wiec jest okazja pozwiedzac Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 No to spacer z Sopotu, przez Park Jelitkowski, potem Parkiem Reagana, aż do portu w Brzeźnie to konieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 @_Red_ Sarbinowo? Byłem w czerwcu przed sezonem za śmieszną kasę. Z atrakcji dla dzieci to jakiś małpi gaj co najwyżej. Obok masz Mielno i Chłopy - tam sobie popatrz czy coś jest. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ekolego ale Sarbinowo w sezonie i mega wąska plaża to jest słabizna. Promenada fajna bo można z wózkiem pochodzić prawie nad samym morzem ale miejsca żeby się rozłożyć mało. Byłem w czerwcu i chociaż nie miałem 32 stopni to miejsca w opór i pogoda 22 stopnie dla 7 miesięcznego szkraba to IMO w sam raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 44 minuty temu, krupek napisał: aż do portu w Brzeźnie to konieczność i powrót do domu z przebitym płucem Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 No na dzielnie bym się nie zapuszczał, ale falochron i latarnia morska to spoko miejscówka, brzeg zatoki z niej widać elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ten park zaraz obok latarnii to jeden z najniebezpieczniejszych punktów w Gdańsku już nie jedna osoba tam skończyła z kosą. Sam otarłem się o wpier.dol od jakieś grupy naćpanych dresów, ogólnie połączenie dresy z Nowego Portu vs Brzeźno to nie jest najlepszy pomysł na przechadzkę z koleżanką. @Shen W sumie zabierz ją w Gdańsku na Górę Gradową, fajny widok z jej szczytu jest ale do centrum teraz bym nie polecał bo jarmark się zaczął i można dostać raka Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Biegam tam od kilku lat, mnóstwo ludzi zawsze spaceruje. Może i wieczorową porą patola tam przebywa, ale w dzień - nie sądzę. Zamiast góry gradowej to lepiej na pachołek, przy okazji można Oliwę i park Oliwski obczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Właśnie na jarmark chce isc, ale to moze w poniedzialek, w weekend wole nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 No jak ktoś nigdy nie był to można zobaczyć, ale ogólnie idea się już trochę zatraciła, zmalała ilość sprzedawców z antykami, starociami, przedmiotami kolekcjonerskimi. Plus taki, że coś ciekawego można zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 32 minuty temu, krupek napisał: Zamiast góry gradowej to lepiej na pachołek No w ch,uj lepiej xD Z jednego punktu masz panorame centrum Gdańska a z drugiego xd ale park oliwski spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi