Skocz do zawartości

Polskie morze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej, w sensie, że okolica ciekawsza. Centrum Gdańska to też niezły fenomen, bo to straszna menelnia. Poza kilko ulicami i odrestaurowanymi kamienicami jest tam po prostu brzydko i krajobrazowo niejednolicie.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Gdzie mam się udać nad POLSKIE MORZE?

Międzyzdrojami już rzygom, w Świnoujściu byłem ostatnio, kobita mówi coś o Kołobrzegu... wolę na forumku spytać. No i jadę, kiedy będzie full ludu, 15-ego w czwartek. 

Gdzieś są plaże nudystów? :)

Przeglądam booking.com, według kryteriów, 2 osoby, śniadanie wliczone, max 1500 zł, za te dni. Większość pozajmowana, albo wspólna łazienka :/

Opublikowano

Sopot super miejscówka, dużo ciekawych miejsc... ale do obczaje ia jesienią, teraz tam jest rzeźnia. Ludzi tyle, że samochody poparkowane, gdzie popadnie. W zeszły weekend posypało się mandatów za ponad 10k.

Z takich odludnych miejsc to znam np Julianowo, kilka bud na krzyż, fajne tereny i otwarte morze.

• Plusik 1
Opublikowano

No lepiej na jakieś spokojne miejsce uderzyć, na pewno odpada coś w stylu Władysławowa bo to festiwal tandety.

Kierując się ku półwyspowi można zajechać na chałupy albo kuźnicę, dużo bardziej spokojne miejscowości, a i poplażować się da.

No i dla grzybiego plaża nudystów XD

Na bookingu może być już ciężko jeśli chodzi o ten termin, u mnie w hotelu weekend 15 - 18.08 wyprzedał się praktycznie do końca w połowie lipca.

Trzeba by było się otworzyć na prywatne kwatery na portalach typu noclegowo.pl czy cuś takiego.

Opublikowano
6 minut temu, Tokar napisał:

Szybko się wzięliście za planowanie xd

Ojtam. Tydzien temu dopiero wplacalem zaliczke na wyjazd do Dębków (Dębek?) na drugą połowę sierpnia i byly co najmniej 3 opcje wolne na kilka obdzwonionych domków.

Na jednej ulicy jest miliard kwater, wiec cos sie znajdzie. No i szukalem czegos relatywnie blisko od A1/Gdanska, zeby podroz trwala mozliwie najkrocej.

Opublikowano

Za(pipi)ista poogda nad morzem teraz od niedzili deszcz do czwartku. Dla mnie ze względu na pogode i zageszczenie januszy na m2 rejon spalony. 

Opublikowano

Z full wiosek to Gąski chyba spełniają wymagania. Nie wiem jak teraz, ale te kilka lat temu poza latarnią morską było tam tylko pole namiotowe i trzy kwatery na krzyż, a plaża wchui szeroka

Opublikowano
52 minuty temu, Wojtas1986 napisał:

Grzybi naqurwiaj do Sarbinowa , mała wiocha, dobra ryba ,spoko plaża a jakby co na melo do mielna blisko :kaz:

Potwierdzam. Dodatkowo osrodek Klara zaj.ebisty, domki, kwatery, kempingi.

Opublikowano

Sarbinowo tez wiocha ale podobno zdarzaja sie kolonie z dziecmi z niepelnosprawnosciami wiec moze byc (eznajac grzybiarza) roznie. Łeba jeszcze mala, Trzesacz, Łazy.

Gdzie w koncu wybrales grzybiarz? :)

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Mejm napisał:

tak mnie baba w(pipi)ia, że chyba wybiorę PS4, 4k HDR, Detroit i wygodna kanapa. Plus łycha z colą.

Dla mnie to jest odpoczynek, a nie pakowanie się między ludzi w "długi weekend". Już zmarnowałem swoje wolne na tydzień u niej. 

---

Ach, jestem wypity i wkur.wiony.

Edytowane przez grzybiarz
  • Plusik 1
  • Dzięki 1
  • Smutny 1
Opublikowano
10 godzin temu, Wojtas1986 napisał:

@Mejm co Corwa łeba mała ? Xd

piekny kawalerze 

Bylem jesienia to tlumow nie bylo xD Ale powierzchniowo chyba mniejsza od Rewala. Bo co tam jest, ten mini port z przyleglosciami? Las jest zeybisty, ten na wschod bo grzybow mozna nazbierac. W tym na zachod tez ale trzeba uwazac na straznikow bo to teren parku narodowego. Skapnalem sie pozniej xD

Opublikowano

Bo widzisz grzybi, kiedyś urlop nad morzem można było przetrwać spędzając go w salonach gier nakurwiając w metal slugi, a teraz jak jakiś przybytek jeszcze się trafi, to 90% wyposażenia to cymbergaje, boksery, ufo catchery i jakieś maszyny bombelkowe

Opublikowano

Rewa jest bardzo fajna, ale bywałem tam zimą, bardzo urokliwa wtedy jest. Obawiam się, że latem może być zaludniona i ciężka do strawienia, bo tam jedna ulica jest tak naprawdę.

Opublikowano
19 godzin temu, Wojtas1986 napisał:

Grzybi naqurwiaj do Sarbinowa , mała wiocha, dobra ryba ,spoko plaża a jakby co na melo do mielna blisko :kaz:

18 godzin temu, Mejm napisał:

Sarbinowo tez wiocha ale podobno zdarzaja sie kolonie z dziecmi z niepelnosprawnosciami wiec moze byc (eznajac grzybiarza) roznie. Łeba jeszcze mala, Trzesacz, Łazy.

Sarbinowo :)

Nie, nie chodzi o dzieci z niepełnosprawnościami.