Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Wrzeszcz - A-Dong Przymorze - Asia Hoanmy Gdynia Śródmieście: Good Morning VIetnam, HAOS (tajskie - NEON) Pierwsze dwa sprawdzone wielokrotnie, HAOS i NEON również. GMV jedynie z polecenia. Jednak jeśli chciałbyś zjeść coś azjatyckiego, ale naprawdę wyśmienitego to polecać będę bez tołku RYŻ w Oliwie, nieopodal Ratusza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Polskie morze? Jest w tym pewien heroizm. Taniej już jest polecieć do Grecji, a morza nie mają porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 36 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wrzeszcz - A-Dong Przymorze - Asia Hoanmy Gdynia Śródmieście: Good Morning VIetnam, HAOS (tajskie - NEON) Pierwsze dwa sprawdzone wielokrotnie, HAOS i NEON również. GMV jedynie z polecenia. Jednak jeśli chciałbyś zjeść coś azjatyckiego, ale naprawdę wyśmienitego to polecać będę bez tołku RYŻ w Oliwie, nieopodal Ratusza. neon jestes pierwsza osoba jaka znam ktora poleca ten przybytek @standby w Sopocie moje ulubione tajskiej to Panaya w Gdyni rowniez Haos polecam i tajskie w Lolo Thai Jolo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Oj Czoperrr, Bałtyk to nie tylko Trójmiasto i zatoka. Jak się pojedzie na otwarte morze do Osetnika (plaża Stilo), Białogóry czy do Dębek to człowiek zbiera koparę z podłogi. Czysto, drobny biały piasek, czyste morze. Coś niesamowitego. Trójmiasto to jak chce się zrobić piwko na plaży. 5 minut temu, Shen napisał: neon jestes pierwsza osoba jaka znam ktora poleca ten przybytek być może pierwszą którą znasz która tam była? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 (edytowane) Ja pierdole, po przeczytaniu posta chcialem znalezc jakiegos Chinczyka-Kozaka w trojmiescie ale miejscowy ktore opisaliscie sa pelne kozakow ktorzy czesciowo dalej sa w Wietnamie wiec jest ok. Uwazaj tam na siebie Standby jak by co Edytowane 22 Maja 2021 przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 14 godzin temu, standby napisał: Pany poleccie jakiegos kozackiego chińczyka w 3 miescie??;-) Liu Sopot Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Ja czasami jadlem cos w jakims azjatyckim barze pod filarami w Sopocie, bylo ok i cena okolo 15 zl za talerz ale wymagajacy nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Dziekuje bardzo za polecenia. Bylem w adongu i bylo bardO spoko:♧ Gdansk jest bardzo ladny ale komunikacja tam miejska oraz kultura kierowcow to xdddd najgorsze miasto do jazdy, buractwo w chuj. Btw zapilem raz i musialem zapierdalac w nocy z dworca glownego ( nie ogarnalem ze przystabek jest 2 czlonowy) zapierdalac 23 km na Sobiszewo. Taksiarze chcieli wziac 150-200 zl :-/ odjebalem se spacerek.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Ubery już po Gdansku nie jezdza? Cytuj Odnośnik do komentarza
DamianGrecky 477 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Uberki, Freenałki jeżdża aż się kurzy. A polskie morze uważam za jedno z brzydszych jakie widziałem w życiu chociaż Gdańska bym na żadne polskie miasto nie zamienił. Przy okazji jeżeli ktoś jeszcze chciałby skorzystać z chińczyka w 3City to Ryż jest absolutnym obowiązkiem. Kocham całym sercem ich tajską herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 tyle to mi wychodzi za 7 dni na morzu w Grecji Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Jeszcze w tej obleśnej zatoce. xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 7 dni w Grecji dla rodziny 2+2 za te pieniądze? co nie zmienia faktu, że z chu.ja pospadali chyba, półwysep jest spoko, ale bez pogody to tam zęby w ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) 3 minutes ago, mcp said: 7 dni w Grecji dla rodziny 2+2 za te pieniądze? co nie zmienia faktu, że z chu.ja pospadali chyba, półwysep jest spoko, ale bez pogody to tam zęby w ścianę Na łebka (z wyżywieniem - kasa jachtowa) ale w Polsce i tak za drogo Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 W sumie ceny dość zróżnicowane od 1500 do 5500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 1500 to oplata za miejsce parkingowe gdzie mozesz spac we wlasnym aucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Co prawda nie morze, ale na weekend zarezerwowałem hotel we Wrocławiu, jedna noc za 400 zł. We wrześniu, w tym samym hotelu, 400 zł wyszło za 2 noce Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 2 minutes ago, krupek said: Co prawda nie morze, ale na weekend zarezerwowałem hotel we Wrocławiu, jedna noc za 400 zł. We wrześniu, w tym samym hotelu, 400 zł wyszło za 2 noce My szukamy noclegu na Fest Festiwal w Katowicach i jakaś straszna praktyka pojawiła się na AirBnB. Mieliśmy 4 dni za 1600zł zarezerwowane już w styczniu a teraz nam odwołują bez przyczyny, pewnie chcą wystawić za więcej. Kolejne 2 mieszkania zarezerwowaliśmy i znowu odwołali, skończy się na tym, że nic nie będziemy mieli na te dni Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 A to już chujówka, ale jakoś nie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Glony-gnija-w-wodzie-przy-molo-w-Sopocie-i-nikt-nie-potrafi-ich-zbierac-n168602.html Leganckie kąpieliska w Sopocie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 "Sopocka plaza syfem zaraza". Ze wzgledu na idealne polaczenie z wro czesciej trafiam na jakies weekendy do Sopotu. Tyle, ze to sa luty, kwiecien czyli poza sezon. Gdybym mial tam trafic w lato, albo w sezon wysoki to bym sie zalamal. Brr. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Sopot bardzo fajny, ma swoje urokliwe miejscówki, które nawet latem potrafią być wolne od ludzi, no ale jednak morze wolę poza sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Północny Górny Sopot jest obłędnie klimatyczny, naprawdę warto, ale plaże w sezonie to niestety dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Jeżdżenie nad polskie morze Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Oj byczkQ, ktoś tu chyba nie był nad otwartym morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi