marbel007 857 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 40 minut temu, standby napisał: Pany ktos mieszka z was nad morzem? Powie ktos czy z tymi.cenami.za rybe to.sciema czy oni tak.na.serio.odj.eb.ali? Niby rozwazam wyjazd ale plotki nieco ostudzily moj zapal. Ściema. Wróciłem wczoraj z Łeby i obiadek z rybką (dorszem) ok 40 zł. Z Łososiem +10 zł. Ryba ok 200g. Może trochę mniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 46 minut temu, standby napisał: Pany ktos mieszka z was nad morzem? Powie ktos czy z tymi.cenami.za rybe to.sciema czy oni tak.na.serio.odj.eb.ali? Niby rozwazam wyjazd ale plotki nieco ostudzily moj zapal. Fake news, chociaz na pewno sa miejsca gdzie sie Janusze znajda, ktorzy beda polowac na frajerow. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Nad morzem dawno nie byłem, ale obstawiam, że wystarczy nie jeździć do najbardziej przeruchanych, komercyjnych miejsc typu Mielno czy Międzyzdroje i można wypocząć w stosunkowo fajnych warunkach i przy normalnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 No i brać papu po fix cenie (np. zestaw fryty, dorsz, zupa). Tak jadłem (25-32 zl zwykle) i nie zaskakiwało mnie nic przy ważeniu i płaceniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 11 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: Nad morzem dawno nie byłem, ale obstawiam, że wystarczy nie jeździć do najbardziej przeruchanych, komercyjnych miejsc typu Mielno czy Międzyzdroje i można wypocząć w stosunkowo fajnych warunkach i przy normalnych cenach. hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Jezu wakacje nad polskim morzem, jedzenie dorsza z Bełtyku i spanie po kwaterach xD Jest w tym pewien heroizm, patriotyzm i sadomasochizm. Nic to,że za mniejsza kasę można sobie żyć jak Pan w Barcelonie lub na Majorce, jeść paele, którą kucharz przygotowuje na Twoich oczach z świeżych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Wiadomo, ale np. z dwulatkiem i bagażami pełnymi ciuchow, pieluch, 2 walizkami, wózkiem, szybciej dojade nad Baltyk autem niz do Hiszpanii (nie mówiąc o zabraniu wszystkiego do samolotu, potem autokaru). A tak zgoda, tez wolalbym zagramanice. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Są miejsca nad morzem, gdzie nie ma tłoku, smażalni jedna obok drugiej i ścisku na plaży. Minus taki, że z dziećmi średnio jechać w takie miejsce, bo nie ma za bardzo atrakcji. A w popularnych miejscowościach jest tak, że ledwo wjeżdżasz, a tam labirynt w polu kukurydzy, kino 5d, kino 6d, imitacje maka, czy kfc, wesołe miasteczko, dom strachów, sklepu, stoiska, a to działa na dzieci, szczególnie jak nie ma pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Ja rok temu pojechałem do Jastarni pod namiot i było rewelacyjnie. Za pks do Gdańska ~27zł plus ~25zł za pkp i byłem na miejscu za pół darmo. Drugiego dnia zaczęło wiać z zachodu i woda miała ponad 20 stopni przez cały tydzień, więc noc00rva. Do tego wypady pociągiem na Hel i do Władka, busem do Jastrzębiej Góry, a jakbym miał więcej czasu to bym się nawet do Gdańska bujnął po starym mieście pochodzić. Polecam wczasy nad polskim morzem No i oczywiście placek po węgiersku >>> panierowana ryba ugotowana w oleju Edytowane 29 Czerwca 2020 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Jak się nie jest z dziećmi i tabunem bagaży to jest to nawet lepsza opcja, bo odchodzi stanie w korkach i szukanie parkingów. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Właśnie szukam jakiejś pipidówy na wybrzeżu co by się zaszyć z dala od tłumów, co polecacie? w Rowach i Łazach mi się podobało ale to było lata temu i teraz pewnie trochę się pozmieniało Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Karwia, Dębki, Sarbinowo, Chłapowo, Jastrzębia Góra itp. No ale czy unikniesz tłumów w sezonie, to nie wiem. W Rowach nie byłem, ale znajomi prowadzą tam jakies noclegi i ponoć też fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Koncowka czerwca i wrzesien to tez nie jest zla pora na morze. Sezon, jeszcze w jakichs popularnych miejcowosciach to ch.uj a nie wypoczynek. Ale szumu fal, spacerow plaza i fladry na 3 dniowym tluszczu to nie bede zalowal nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 No i gofra. Koniecznie z bita śmietana i owocami Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 A jak. I w tekkena pograc na automatach. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Chyba w trzecią część co najwyżej a tymczasem potwierdzone przypadki w Krynicy i kwarantanna 50 osób w Rewalu. Parawany nie działajo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 W Rewalu gralem chyba w TTT 2. W tym roku nie pogram ;F Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Wróciłem z Sarbinowa w niedzielę i fajnie było.Poprzednio byłem w Sianożętach i w Dąbkach.Tu mi się chyba najbardziej podobało,fajna plaża-super piasek.Tłumów nie było-no ale przed sezonem byłem.Widziałem w sobotę że już więcej pootwieranych atrakcji itd. Mieszkaliśmy na ulicy plażowej-do centrum kawałek za to do plaży blisko.Kręciliśmy się też po centrum-uważaj na kwatery koło tureckiego kebaba.Chyba że lubisz turecką muzykę. Sianożęty też całkiem fajne.Tam byłem pod koniec sierpnia 4 temu i pozmieniało się trochę.Jakieś bloki wyrosły itd.Na niepogodę blisko Kołobrzeg i Ustronie.Plaża fajna ale więcej ludzi niż Sarbinowie. Dąbki jakoś nie przypadły nam do gustu.Może to przez brak pogody i do plaży kawałek mieliśmy.Ale miejscówka z potencjałem.Z jednej strony morze z drugiej jezioro.Wiał wiatr nad morzem szliśmy nad jezioro.Jakieś rowerki tam są itd.Rozbudowywali tam też więc może jeszcze lepsze rzeczy zrobili. Ja z dzieciakami byłem to trzeba to pod uwagę brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 W dniu 29.06.2020 o 18:31, _Red_ napisał: Karwia, Dębki, Sarbinowo, Chłapowo, Jastrzębia Góra itp. No ale czy unikniesz tłumów w sezonie, to nie wiem. W Rowach nie byłem, ale znajomi prowadzą tam jakies noclegi i ponoć też fajnie. Wymienił te najbardziej zatłoczone w sezonie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Ok to polecam wszystkie poza moimi przykładami xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Polecam Białogórę - byłem w sezonie i praktycznie zero ludzi. W dodatku piękny piasek i czysta woda. Bajka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Ja w zeszłym tygodniu byłem na namiotach niedaleko Lubiatowa. Pole kempingowe (capówka) oddalone o 1km od morza, przechodzi się przez piękny las. Polecam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Prawda, Lubiatowo fajna i spokojna miejscówka z ładnymi terenami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Zawsze mnie zastanawia dlaczego ludzie z glebii PL sie pchaja do tych miejscowosci na wschod od Kolobrzegu, macie lepszy dojazd? Praktycznie kazda z nich przepelniona i chamstwo i kicz sie wylewaja wiadrami. No nie zeby na zachod byla jakas powazna riviera ale mimo wszystko o wiele lepiej to zawsze wygladalo. Pogorzelica, Niechorze, Rewal, Pobierowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Pany poleccie jakiegos kozackiego chińczyka w 3 miescie??;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi