Opublikowano 21 maja 20213 l Wrzeszcz - A-Dong Przymorze - Asia Hoanmy Gdynia Śródmieście: Good Morning VIetnam, HAOS (tajskie - NEON) Pierwsze dwa sprawdzone wielokrotnie, HAOS i NEON również. GMV jedynie z polecenia. Jednak jeśli chciałbyś zjeść coś azjatyckiego, ale naprawdę wyśmienitego to polecać będę bez tołku RYŻ w Oliwie, nieopodal Ratusza.
Opublikowano 21 maja 20213 l Polskie morze? Jest w tym pewien heroizm. Taniej już jest polecieć do Grecji, a morza nie mają porównania.
Opublikowano 21 maja 20213 l 36 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wrzeszcz - A-Dong Przymorze - Asia Hoanmy Gdynia Śródmieście: Good Morning VIetnam, HAOS (tajskie - NEON) Pierwsze dwa sprawdzone wielokrotnie, HAOS i NEON również. GMV jedynie z polecenia. Jednak jeśli chciałbyś zjeść coś azjatyckiego, ale naprawdę wyśmienitego to polecać będę bez tołku RYŻ w Oliwie, nieopodal Ratusza. neon jestes pierwsza osoba jaka znam ktora poleca ten przybytek @standby w Sopocie moje ulubione tajskiej to Panaya w Gdyni rowniez Haos polecam i tajskie w Lolo Thai Jolo.
Opublikowano 21 maja 20213 l Oj Czoperrr, Bałtyk to nie tylko Trójmiasto i zatoka. Jak się pojedzie na otwarte morze do Osetnika (plaża Stilo), Białogóry czy do Dębek to człowiek zbiera koparę z podłogi. Czysto, drobny biały piasek, czyste morze. Coś niesamowitego. Trójmiasto to jak chce się zrobić piwko na plaży. 5 minut temu, Shen napisał: neon jestes pierwsza osoba jaka znam ktora poleca ten przybytek być może pierwszą którą znasz która tam była?
Opublikowano 21 maja 20213 l Ja pierdole, po przeczytaniu posta chcialem znalezc jakiegos Chinczyka-Kozaka w trojmiescie ale miejscowy ktore opisaliscie sa pelne kozakow ktorzy czesciowo dalej sa w Wietnamie wiec jest ok. Uwazaj tam na siebie Standby jak by co Edytowane 22 maja 20213 l przez Sven Froost
Opublikowano 21 maja 20213 l 14 godzin temu, standby napisał: Pany poleccie jakiegos kozackiego chińczyka w 3 miescie??;-) Liu Sopot
Opublikowano 22 maja 20213 l Ja czasami jadlem cos w jakims azjatyckim barze pod filarami w Sopocie, bylo ok i cena okolo 15 zl za talerz ale wymagajacy nie jestem
Opublikowano 24 maja 20213 l Dziekuje bardzo za polecenia. Bylem w adongu i bylo bardO spoko:♧ Gdansk jest bardzo ladny ale komunikacja tam miejska oraz kultura kierowcow to xdddd najgorsze miasto do jazdy, buractwo w chuj. Btw zapilem raz i musialem zapierdalac w nocy z dworca glownego ( nie ogarnalem ze przystabek jest 2 czlonowy) zapierdalac 23 km na Sobiszewo. Taksiarze chcieli wziac 150-200 zl :-/ odjebalem se spacerek..
Opublikowano 27 maja 20213 l Uberki, Freenałki jeżdża aż się kurzy. A polskie morze uważam za jedno z brzydszych jakie widziałem w życiu chociaż Gdańska bym na żadne polskie miasto nie zamienił. Przy okazji jeżeli ktoś jeszcze chciałby skorzystać z chińczyka w 3City to Ryż jest absolutnym obowiązkiem. Kocham całym sercem ich tajską herbatę
Opublikowano 8 czerwca 20222 l 7 dni w Grecji dla rodziny 2+2 za te pieniądze? co nie zmienia faktu, że z chu.ja pospadali chyba, półwysep jest spoko, ale bez pogody to tam zęby w ścianę
Opublikowano 8 czerwca 20222 l 3 minutes ago, mcp said: 7 dni w Grecji dla rodziny 2+2 za te pieniądze? co nie zmienia faktu, że z chu.ja pospadali chyba, półwysep jest spoko, ale bez pogody to tam zęby w ścianę Na łebka (z wyżywieniem - kasa jachtowa) ale w Polsce i tak za drogo Edytowane 8 czerwca 20222 l przez Czoperrr
Opublikowano 8 czerwca 20222 l 1500 to oplata za miejsce parkingowe gdzie mozesz spac we wlasnym aucie.
Opublikowano 8 czerwca 20222 l Co prawda nie morze, ale na weekend zarezerwowałem hotel we Wrocławiu, jedna noc za 400 zł. We wrześniu, w tym samym hotelu, 400 zł wyszło za 2 noce
Opublikowano 8 czerwca 20222 l 2 minutes ago, krupek said: Co prawda nie morze, ale na weekend zarezerwowałem hotel we Wrocławiu, jedna noc za 400 zł. We wrześniu, w tym samym hotelu, 400 zł wyszło za 2 noce My szukamy noclegu na Fest Festiwal w Katowicach i jakaś straszna praktyka pojawiła się na AirBnB. Mieliśmy 4 dni za 1600zł zarezerwowane już w styczniu a teraz nam odwołują bez przyczyny, pewnie chcą wystawić za więcej. Kolejne 2 mieszkania zarezerwowaliśmy i znowu odwołali, skończy się na tym, że nic nie będziemy mieli na te dni
Opublikowano 7 lipca 20222 l https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Glony-gnija-w-wodzie-przy-molo-w-Sopocie-i-nikt-nie-potrafi-ich-zbierac-n168602.html Leganckie kąpieliska w Sopocie xd
Opublikowano 7 lipca 20222 l "Sopocka plaza syfem zaraza". Ze wzgledu na idealne polaczenie z wro czesciej trafiam na jakies weekendy do Sopotu. Tyle, ze to sa luty, kwiecien czyli poza sezon. Gdybym mial tam trafic w lato, albo w sezon wysoki to bym sie zalamal. Brr.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Sopot bardzo fajny, ma swoje urokliwe miejscówki, które nawet latem potrafią być wolne od ludzi, no ale jednak morze wolę poza sezonem.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Północny Górny Sopot jest obłędnie klimatyczny, naprawdę warto, ale plaże w sezonie to niestety dramat.