Skocz do zawartości

Polskie morze

Featured Replies

Opublikowano
  • Wrzeszcz - A-Dong
  • Przymorze - Asia Hoanmy
  • Gdynia Śródmieście: Good Morning VIetnam, HAOS (tajskie - NEON)

Pierwsze dwa sprawdzone wielokrotnie, HAOS i NEON również. GMV jedynie z polecenia.

Jednak jeśli chciałbyś zjeść coś azjatyckiego, ale naprawdę wyśmienitego to polecać będę bez tołku RYŻ w Oliwie, nieopodal Ratusza.

• Odpowiedzi 300
  • Wyświetleń 62,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tu masz rację. Zjeździłem nie tak dawno Włochy kamperem, m in  Rimini, jezioro Garda i dwa inne kempingi.  Na każdym kulturka, muzyczka gasła szybko, głosy milkły. Wszelkie  międzynarodowe gównia

• Krzysztof93
    Krzysztof93

No to tak jak pisałem ponad rok temu. Polskie morze kocham, ale poza sezonem gdy wybrzeże jest wyludnione, można usłyszeć szum, wiatr, szelest i własne myśli. Nikt nie sprzedaje kukurydzy, powietrze p

• tak mnie baba w(pipi)ia, że chyba wybiorę PS4, 4k HDR, Detroit i wygodna kanapa. Plus łycha z colą. Dla mnie to jest odpoczynek, a nie pakowanie się między ludzi w "długi weekend". Już zmarnowałe

Opublikowano
36 minut temu, Paolo de Vesir napisał:
  • Wrzeszcz - A-Dong
  • Przymorze - Asia Hoanmy
  • Gdynia Śródmieście: Good Morning VIetnam, HAOS (tajskie - NEON)

Pierwsze dwa sprawdzone wielokrotnie, HAOS i NEON również. GMV jedynie z polecenia.

Jednak jeśli chciałbyś zjeść coś azjatyckiego, ale naprawdę wyśmienitego to polecać będę bez tołku RYŻ w Oliwie, nieopodal Ratusza.

neon :yao: jestes pierwsza osoba jaka znam ktora poleca ten przybytek

@standby w Sopocie moje ulubione tajskiej to Panaya w Gdyni rowniez Haos polecam i tajskie w Lolo Thai Jolo.

Opublikowano

Oj Czoperrr, Bałtyk to nie tylko Trójmiasto i zatoka. Jak się pojedzie na otwarte morze do Osetnika (plaża Stilo), Białogóry czy do Dębek to człowiek zbiera koparę z podłogi. Czysto, drobny biały piasek, czyste morze. Coś niesamowitego. Trójmiasto to jak chce się zrobić piwko na plaży.

5 minut temu, Shen napisał:

neon :yao: jestes pierwsza osoba jaka znam ktora poleca ten przybytek

być może pierwszą którą znasz która tam była? :cool:  

Opublikowano

Ja pierdole, po przeczytaniu posta chcialem znalezc jakiegos Chinczyka-Kozaka w trojmiescie ale miejscowy ktore opisaliscie sa pelne kozakow ktorzy czesciowo dalej sa w Wietnamie wiec jest ok. Uwazaj tam na siebie Standby jak by co

Edytowane przez Sven Froost

Opublikowano
14 godzin temu, standby napisał:

Pany poleccie jakiegos kozackiego chińczyka w 3 miescie??;-)

Liu Sopot

Opublikowano

Dziekuje bardzo za polecenia. Bylem w adongu i bylo bardO spoko:♧ 

Gdansk jest bardzo ladny ale komunikacja tam miejska oraz kultura kierowcow to xdddd najgorsze miasto do jazdy, buractwo w chuj.

Btw zapilem raz i musialem zapierdalac w nocy z dworca glownego ( nie ogarnalem ze przystabek jest 2 czlonowy) zapierdalac 23 km na Sobiszewo. Taksiarze chcieli wziac 150-200 zl :-/ odjebalem se spacerek..

Opublikowano

Uberki, Freenałki jeżdża aż się kurzy. 

A polskie morze uważam za jedno z brzydszych jakie widziałem w życiu :cool: chociaż Gdańska bym na żadne polskie miasto nie zamienił. 

Przy okazji jeżeli ktoś jeszcze chciałby skorzystać z chińczyka w 3City to Ryż jest absolutnym obowiązkiem. Kocham całym sercem ich tajską herbatę :lapka:  

• 1 rok później...
Opublikowano

7 dni w Grecji dla rodziny 2+2 za te pieniądze? :notsure:

co nie zmienia faktu, że z chu.ja pospadali chyba, półwysep jest spoko, ale bez pogody to tam zęby w ścianę

Opublikowano
3 minutes ago, mcp said:

7 dni w Grecji dla rodziny 2+2 za te pieniądze? :notsure:

co nie zmienia faktu, że z chu.ja pospadali chyba, półwysep jest spoko, ale bez pogody to tam zęby w ścianę

Na łebka (z wyżywieniem - kasa jachtowa) ale w Polsce i tak za drogo 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

1500 to oplata za miejsce parkingowe gdzie mozesz spac we wlasnym aucie.

Opublikowano

Co prawda nie morze, ale na weekend zarezerwowałem hotel we Wrocławiu, jedna noc za 400 zł. We wrześniu, w tym samym hotelu, 400 zł wyszło za 2 noce 

Opublikowano
2 minutes ago, krupek said:

Co prawda nie morze, ale na weekend zarezerwowałem hotel we Wrocławiu, jedna noc za 400 zł. We wrześniu, w tym samym hotelu, 400 zł wyszło za 2 noce 

My szukamy noclegu na Fest Festiwal w Katowicach i jakaś straszna praktyka pojawiła się na AirBnB. Mieliśmy 4 dni za 1600zł zarezerwowane już w styczniu a teraz nam odwołują bez przyczyny, pewnie chcą wystawić za więcej. Kolejne 2 mieszkania zarezerwowaliśmy i znowu odwołali, skończy się na tym, że nic nie będziemy mieli na te dni :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

"Sopocka plaza syfem zaraza". Ze wzgledu na idealne polaczenie z wro czesciej trafiam na jakies weekendy do Sopotu. Tyle, ze to sa luty, kwiecien czyli poza sezon. Gdybym mial tam trafic w lato, albo w sezon wysoki to bym sie zalamal. Brr.

Opublikowano

Sopot bardzo fajny, ma swoje urokliwe miejscówki, które nawet latem potrafią być wolne od ludzi, no ale jednak morze wolę poza sezonem.