Tokar 8 262 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Cysie to cysie Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 To jest (pipi)a dramat. zarezerowowalem, przelałem kasę paypalem, i typ pisze maila żebym się skontaktował, dzwonię i mówi ze jakiś błąd jest na booking.com i ze są terminy ale od 16ego. No i niby anulowałem rezerwacje i teraz będę czekał 10 dni na hajs. Ale mnie to w(pipi)ilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Jedź na yolo i szukaj tabliczek z napisem POKOJE ROOMS ZIMMER Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Frei zimmer? Nein danke Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Ale unikaj furgonetek z napisem Free Candy. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 jak bardzo trzeba nienawidzić swoich dzieci, swojej żony czy partnerki żeby zabrać ich nad polskie morze? Zimne, brązowe, zasyfione polskie morze. Zniszczyć im cały urlop, całe wakacje, ale tatuś panisko i bohater rodzinkę na wczasy zabrał griswold pie.rdolony tylko zagraniczne kierunki tylko i to najlepiej daleka egzotyka, gdzieś na drugim końcu tego pie.rdolnika 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Na Szeszelach nie ma gofrów. Wczoraj takiego zjadłem z cukrem pudrem w akompaniamencie dzieciaków drących ryja i tupocie polaków spacerujących po Gdańskim molo. No jest klimacik. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Łeba na dużym propsie. Co prawda byłem tam ostatnio 17 lat temu xd, ale bliskość morza i wydm się przez te lata na pewno nie zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 11 godzin temu, D.B. Cooper napisał: tylko zagraniczne kierunki tylko i to najlepiej daleka egzotyka, gdzieś na drugim końcu tego pie.rdolnika Ty no nie wiem, chyba odkad weszlo 500plus rowniez te kierunki znalazly sie na celowniku klasy walczacej razem z miotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ty no nie wiem, w sumie nie zauważyłem żadnych karyn i sebixów. Nikt nie wszczynał awantur, nie skakał po stołach, nie syfił na plaży. Racja że polaków wszędzie znajdziesz, ale na takich kierunkach można przypuszczać, że obracają się w innych kręgach i mają bardziej poukładane w głowie. Choć wiadomo na pewno są wyjątki. ja tam polaków omijam. Za to zgadałem się z 50 letnim rumunem, który żyje 20 lat w San Francisco. Pytał się mnie ile zarabiamy, to za głowę się złapał. Spytał się jak się tu dostałem skoro tak słabo zarabiamy na co ja że jak mu powiem to będę go musiał kilim a on że ok i płynęliśmy se katamaranem po morzu karaibskim śpiewając refren tej piosenki powiedziałem że byłem w kaliforni ale chyba nie uwierzył a wy jakie macie historie z wakacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Wydanie 20k na rejs po karaibach zeby uniknac poljakow? Jest w tym jakis heroizm. Niestety europa calkowicie spolaczkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 11 minut temu, Mejm napisał: Wydanie 20k na rejs po karaibach zeby uniknac poljakow? Jest w tym jakis heroizm. 20 k i rejs po karaibach :> Chyba na tratwie z własnym priowiatnem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Wincyj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) . Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez _Forum_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 15 minut temu, _Forum_ napisał: w Kopenhadze prostytucja jest legalna i co dużo zarobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 5 hours ago, D.B. Cooper said: a wy jakie macie historie z wakacji? Odwiedzilem Christianie w Kopenhadze. Jest to okolica odlaczona od Kopenhagi rzadzaca sie swoimi prawami. Jest tam pelno barow i straganow a haszem i marichuana. Palic jointy mozna wszedzie, ludzi bylo pelno, klimat przyjazny i wyluzowany a ceny swietne i wszedzie slychac muzyke a ludzie sa tolerancyjni jak sie umie zachowac i nie jest sie kompletnie uwalonym. Jeden z najlepszych wypadow palaco pijacych w moim zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Niesamowita edycja. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 9 godzin temu, Mejm napisał: Wincyj? Dalsze przeloty w chuk kosztujo. Nie wiem zdrozalo czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Nie wiem czy Grzybi znalazłeś, ale jak coś, to mam wolny pokój dla dwóch osób 13-18 sierpnia. Bez wyżywienia, jest własna łazienka, dwa aneksy kuchenne dla gości. Chcesz zdjęcia czy więcej info to dawaj na priv. Lokalizacja to Grzybowo, k. Kołobrzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Grzybiarz jedź do Grzybowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 13 minut temu, Blaise napisał: Nie wiem czy Grzybi znalazłeś, ale jak coś, to mam wolny pokój dla dwóch osób 13-18 sierpnia. Bez wyżywienia, jest własna łazienka, dwa aneksy kuchenne dla gości. Chcesz zdjęcia czy więcej info to dawaj na priv. Lokalizacja to Grzybowo, k. Kołobrzegu. A ja potrzebuje od 15-18. Wiem, ze mało dni, ale ja już swój urlop w tym roku wykorzystałem. Dzięki, ale odpada 4 minuty temu, Krystyna JJanda napisał: Grzybiarz jedź do Grzybowa!!! Zastanowię się Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 W dniu 3.08.2019 o 22:41, D.B. Cooper napisał: jak bardzo trzeba nienawidzić swoich dzieci, swojej żony czy partnerki żeby zabrać ich nad polskie morze? Zimne, brązowe, zasyfione polskie morze. Zniszczyć im cały urlop, całe wakacje, ale tatuś panisko i bohater rodzinkę na wczasy zabrał griswold pie.rdolony tylko zagraniczne kierunki tylko i to najlepiej daleka egzotyka, gdzieś na drugim końcu tego pie.rdolnika Ty ale z tym ręcznikiem to suabo akcja Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 W dniu 4.08.2019 o 18:30, _Forum_ napisał: Odwiedzilem Christianie w Kopenhadze. Jest to okolica odlaczona od Kopenhagi rzadzaca sie swoimi prawami. Jest tam pelno barow i straganow a haszem i marichuana. Palic jointy mozna wszedzie, ludzi bylo pelno, klimat przyjazny i wyluzowany a ceny swietne i wszedzie slychac muzyke a ludzie sa tolerancyjni jak sie umie zachowac i nie jest sie kompletnie uwalonym. Jeden z najlepszych wypadow palaco pijacych w moim zyciu gitara miejsce, polecam. mieszkalem kiedys od tego miejsca 10 minut rowerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) dbr nvrmnd Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Pany ktos mieszka z was nad morzem? Powie ktos czy z tymi.cenami.za rybe to.sciema czy oni tak.na.serio.odj.eb.ali? Niby rozwazam wyjazd ale plotki nieco ostudzily moj zapal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi