Lucek 4 417 Opublikowano 13 września 2010 Autor Opublikowano 13 września 2010 http://kinopodbaranami.pl/film.php?film_id=2201 Jakby kogoś interesowało, od piątku Obywatel Kane na wielkim ekranie w Kinie pod Baranami, ja się jaram, na pewno pójdę. o, to u mnie :potter: Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 http://kinopodbaranami.pl/film.php?film_id=2201 Jakby kogoś interesowało, od piątku Obywatel Kane na wielkim ekranie w Kinie pod Baranami, ja się jaram, na pewno pójdę. o, to u mnie :potter: zarabiasz milion złoty na sekundę że mieszkach przy rynku? <zazdrości> Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 nie no zdarzają się, ale u was przecież wylęgarnia jest Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 13 września 2010 Autor Opublikowano 13 września 2010 http://kinopodbaranami.pl/film.php?film_id=2201 Jakby kogoś interesowało, od piątku Obywatel Kane na wielkim ekranie w Kinie pod Baranami, ja się jaram, na pewno pójdę. o, to u mnie :potter: zarabiasz milion złoty na sekundę że mieszkach przy rynku? <zazdrości> pracuje w palacu pod baranami a mieszkam 10min od rynku Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 w piatek albo w sobote ide, jak zobaczysz chudego gimbusa w okularach i średnio-długich włosach to będzie mate5. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 13 września 2010 Autor Opublikowano 13 września 2010 jak wpadniesz do mnie do biura na 2 pietrze to pewnie zobacze w soboty sie nie pracuje, bo pan jezus zabronil Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 ok ja przyjezdzam we wtorek, z kumpelą (w sumie tez male eks) zoabczymy co tam w Krk piszczy Cytuj
ang 0 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Byłem tydzień temu z dziewczyną w Krakowie, jeśli ktoś szuka taniego noclegu to mogę polecić hostel Atrakcyjny Kazimierz, za łóżko w pokoju 8 osobowym liczą sobie 40 zł, a w cenę jest wliczone śniadanie i w piątki darmowa wódka Cytuj
szaden 228 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Co ciekawego można zobaczyć w Krakowie poza takimi oczywistościami jak Wawel? Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Ja bym polecił kopce: Kraka, albo Kościuszki (o ile nie jest w remoncie) 1 Cytuj
szaden 228 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Ok dzięki Jakieś ciekawe muzea, fajne miejscówki? Na pewno wybiorę się z lubą do Kazimierza. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 sierpnia 2011 Na Kazimierz Wawel, rynek, kazimierz to oczywistosci. Kopiec kosciuszki jest bardzo fajny, obok jest lasek wolski, a w nim zoo. Mozecie tez podjechac do Tynca, jest calkiem fajnie. W poblizu na pewno warto zobaczyc kopalnie soli w wieliczce. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Ok dzięki Jakieś ciekawe muzea, fajne miejscówki? Na pewno wybiorę się z lubą do Kazimierza. Muzeum pod Rynkiem Głównym. Sam się muszę tam w końcu wybrać Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 sierpnia 2011 Tylko trzeba pamietac, ze tam sa wczesniejsze rezerwacje biletow. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 spedzilem ten weekend z kobieta w krakowie. bylem drugi raz, ale 1 jak chodzilem jeszcze do przedszkola, wiec praktycznie nic nie pamietalem co tu duzo mowic, chyba najpiekniejsze miasto w polsce. rynek jest zaje.bisty podobnie urokliwy jak w toruniu ale kilkukrotnie wiekszy i robiacy wieksze wrazenie. no i duzo wiecej turystow wawel tez spoczko. ceny w normie (spodziewalem sie, ze bedzie drogo), piwko kolo sukiennic 9 zlotych. ludzie sympatyczni bardzo pomocni w kwestiach dojazdow i kierunkow bardzo mi sie podobalo i na pewno wroce w sukiennicach pamiatki kupilismy w kramie pod herbem torunia gdyby nie lokalizacja to pewnie rozwazylibysmy nawet przeprowadzke Cytuj
ang 0 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Jeśli chodzi o muzea - etnograficzne i archeologiczne wymiatają! Cytuj
epl 160 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 jakie miejsca do zjedzenia i wypicia piwa polecacie na Kazimierzu? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2011 Praktycznie kazde. Osobiscie polecam szynk. 1 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Zapiekanka na Placu Nowym + piwo w Omercie. 1 Cytuj
epl 160 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 ok a co z zyciem nocnym ç(najlepsze wiejskie dyskoteki i kluby w okolicy?) Cytuj
wasu77 0 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Diva - św. Tomasza 20 - za(pipi)isty klub Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 (edytowane) No chyba se jaja robisz, jedno z wiekszych lumpexow w krk, piwo drogie, panowie w lakierkach, no ale wiadomo,co kto lubi. Jak rockowe metalowe klimaty to tylko jazz rock na sławkowskiej - zaje.bisty klub. dnb albo dubstepy to krzysztofory, fajnie jest też w społem, błędnym kole - tam raczej normlana muzyka do zabawy, przeboje z radia itp. I jedno miesjce, które trzeba odwiedzić koniecznie - kamienica na wielopolu. Na kazdym piętrze kluby, i na samej górze, najsłynniejszy Kitsh.. Jedna wielka speluna, kible zasyfione ale zawsze tam jest tłum ludzi i dużo chetnych niewiast w przedziale wiekowym 15-30. W weekedny impreza jest do 8. Niestety liżacy sie geje to też nie najrzadszy widok. Edytowane 6 października 2011 przez puszkin 1 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Ok dzięki Jakieś ciekawe muzea, fajne miejscówki? Olej inne propozycje i idz do MOCAK-u. Najlepsze muzeum sztuki wspolczesnej w Polsce. Spedzisz tam dobrze caly dzien. No chyba, ze sztuka wspolczesna Cie nie kreci, to uciekniesz po 5 minutach, ale pominiecie tego miejsca na kulturalnej trasie po KRK to fatalny blad. Muzeum pod Rynkiem jest koszmarnie nudne. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Teraz to już po fakcie bo dawno zdążyłem wrócić z Krakowa Może następnym razem. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Jak spedzic 36 godzin w Krakowie wedlug New York Times: http://travel.nytime...kow-poland.html Bunkier Sztuki, MOCAK, Galeria Plakatu, Wodka Cafe Bar - ktos ogarniety to pisal. Piszac o Galerii Plakatu mogli wspomniec o znajdujacej sie obok Ambasadzie Sledzia, ale skoro dali juz WCB to w sumie niech bedzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi