standby 1 725 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udało się bez problemu znaleźć parking na podgórskiej koło mostu powstanców śląskich. Dzieny chłopaki, swoją droga w małopolsce polowa kierowców to debile. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 31 maja 2018 Opublikowano 31 maja 2018 Kraków nadal jest tak samo nudny jakim go zapamiętałem z wycieczki w podstawówce. Do tego w powietrzu cały czas się unosi zapach spalonej gumy. To już Wrocław swoją zabytkową zabudową zrobił na mnie większe wrażenie. No nie polecam. 1 Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 31 maja 2018 Opublikowano 31 maja 2018 Smrod moze, ale przecież nie o tej porze roku. Nudny? Ponoć jedno z atrakcyjniejszych miejsc turystycznych w Europie, no ale to nie Las Vegas tylko staroć. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 maja 2018 Opublikowano 31 maja 2018 Kraków najbardziej przehajpowane miasto Polski. Katowice > Kraków Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 czerwca 2018 Autor Opublikowano 1 czerwca 2018 Wrocław > Kraków, zdecydowanie - szczególnie do życia. Kraków fajnie raz na jakiś czas odwiedzić w celach turystyczno-towarzyskich i spyerdalać stamtąd jak najszybciej. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 Wrocław > Gdańsk > Katowice > Kraków Pozdrawiam. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 2 minuty temu, selene napisał: Wrocław > Gdańsk > Katowice > Kraków Pozdrawiam. Warszawa wszystko Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 Wrocław zawsze najlepszy! Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 O jak jesteśmy przy temacie - troche wstyd się przyznać ale nigdy nie byłem w Warszawie, Wrocławiu ani Poznaniu, a to podobno bardzo fajne miasta. Po 2 dni w wakacje w każdym stykną żeby obadać co najlepsze? Polecacie jakieś tanie miejsca do przekimania? Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 W Poznaniu to i 2 godziny starczą. W parkach bywa dosyć tanio, odpalasz wiewiórkom trochę orzechów i masz spokój. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 23 minuty temu, selene napisał: Dlaczego kłamiesz? Nie kłamie, mieszkalem w Wrocławiu, Krakowie i Gdańsku oraz Warszawie i radzę ci uwierzyć. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 Jakbym mial gdzieś żyć to Gdańsk i jego świeże powietrze. W Poznaniu raz na rok juz tylko jestem i czasem nie pamietam nawet nazw ulic To mówicie, żeby zadomowic się jednak w Warschau? Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 Krzysztof Gonciarz twierdzi inaczej. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 5 minut temu, _Red_ napisał: To mówicie, żeby zadomowic się jednak w Warschau? Zależy czego potrzebujesz, do spokojnego życia 3miasto będzie ok, całkiem ładnie, morze - no nie ma na co narzekać pod tym kątem, ale generalnie posucha kulturalna i towarzyska spowodowała, że odwiedzam rodzinne strony dość rzadko i wcale nie żaluje. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 To już w Łodzi dzieje się wiecej ciekawego niż w Gdańsku. Chociaż Slayerka macie i Kelly Family. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, maciucha napisał: O jak jesteśmy przy temacie - troche wstyd się przyznać ale nigdy nie byłem w Warszawie, Wrocławiu ani Poznaniu, a to podobno bardzo fajne miasta. Po 2 dni w wakacje w każdym stykną żeby obadać co najlepsze? Polecacie jakieś tanie miejsca do przekimania? byłem trzy razy we Wrocławiu i trzy razy nocowałem w hostelu Absynt. Nie są to luksusy ale jest przyjemnie, i co najważniejsze, dość tanio i 500m od rynku (obok jest jakiś klub i potrafi być głośno w nocy, ale do przeżycia). Jakbyś się zdecydował to możesz mi napisać, podeślę ci link na booking.com dzięki któremu po wymeldowaniu zwrócą ci (i przy okazji mi) 50 zł na kartę Edytowane 1 czerwca 2018 przez c0ŕ 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 Jeśli chodzi o Wrocław to Hostel Bemma tylko i wyłącznie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 53 minuty temu, _Be_ napisał: To już w Łodzi dzieje się wiecej ciekawego niż w Gdańsku. Chociaż Slayerka macie i Kelly Family. A Gdańsk bardzo fpytkę, nawet pomimo tych 4 lat w Wawce. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 To był zart, (pipi) wizir ja je,be xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 (edytowane) Domyśliłem się, ale nie wiedziałem czy jesteś świadom, że KF wystąpił w Gd. Edytowane 1 czerwca 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 1 godzinę temu, maciucha napisał: O jak jesteśmy przy temacie - troche wstyd się przyznać ale nigdy nie byłem w Warszawie, Wrocławiu ani Poznaniu, a to podobno bardzo fajne miasta. Po 2 dni w wakacje w każdym stykną żeby obadać co najlepsze? Polecacie jakieś tanie miejsca do przekimania? 2 dni byłem we Wrocku i trochę mało, jeszcze jeden by się przydał. Co do spania to polecam hostel Bemma, pod samym rynkiem, tanio i czysto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi