Krakers 4 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Jest ktoś się nie wk.urwia na turniejach Tekkena to moim zdaniem nie jest normalny. Nic mnie bardziej nie irytuje jak ta gra. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Jest ktoś się nie wk.urwia na turniejach Tekkena to moim zdaniem nie jest normalny. Nic mnie bardziej nie irytuje jak ta gra. Więc wychodzi na to że jesteś równie nienormalny jak ta osoba która się nie denerwuje. To jak ktoś podchodzi i reaguje na takie rzeczy jest tylko kwestią temperamentu. Jeden przyjmie to w miarę spokojnie a inny będzie miał ochotę rozwalić telewizor. I to wszystko jest jak najbardziej normalne. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Hehehe.Dobre rozkminy macie panowie xD nie ma co. Wszyscy czasem się wqurwiają i bluzgają na gry , ludzi , zachowania - więc nie dziwię się nikomu. Niektórym przydało by się trochę dystansu do sportów elektronicznych a innym troche mniej. Jak dla mnie poqurwiło was wszystkich w jednym temacie i tyle xD Ale nie ma to jak banan na ryju kiedy banda ziomków spiera się o jakieś bzdety #Sneju - zrób sobie odwyk od grania na 2/3 tygodnie - puknij coś , zachlej robaka a wszystko będzie lepiej #Nevan - Przestań tyle pić bo robi ci sie melasa z szarych komórek #Pychu - Nie słyszałem że jecie koty ?? #Liber - Tylko ty potrafisz nie wycierać mikro w sticku więc myślę że nie należysz do osób które rzucają telewizorem.Ale boje sie o twoje potomstwo - już widze ten pas wiszący nad drzwiami. xD Sory za Off ale musiałem pozlewać. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Junior - no nie za bardzo da sie to zrobić Ale nie martw sie, w zachlewaniu robaka mi to nie przeszkadza. Jeśli chodzi o pukanie "czegoś", to tu już wszystko zależy od tego co masz na myśli ;] A w ogóle to w czerwcu chciałem zrobić u siebie coś ala Waz00n Cup, no ale to już w swoim czasie w innym temacie. Krakers - no dobra, ale ty nie drzesz ryja na całą kamienice tylko z tego powodu, że nie udało ci sie w pore nacisnąć dobrej rączki przy tacklu. Jak dla mnie to takie coś bardziej świadczy o tym, że ktoś traktuje granie zbyt poważnie. Na pewno bardziej niż to, co ja napisałem, o tej garstce postaci które chciałbym żeby znikneła. Edytowane 15 maja 2009 przez Snake. Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 No rzeczywiście, nie wydzieram się - od tego jest Grey-FoX. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 (edytowane) Dudes, go play your own lifes Tiaaaa.Ale czemu mieli byśmy w to grać!? Przecie (pipi)o****wą grafe to ma. xD xD xD Edytowane 16 maja 2009 przez Keii Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 @ Keii Za swoje chleję więc f**k off! Cytuj
MTC 0 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 Ty to może byś się angielskiego pouczył co ? Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Pierwszy filmik Tekkena 7: xDDDDDDDDDDD Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Rzut pingwinem !! : ) Na to czekałem : ) Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 No. Teraz każdy gracz dorzuci cie do swojej listy najbardziej lubianych w Polsce. Cytuj
MTC 0 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Zbędny sarkazm. Ale jeśli o to chodzi to tak, jak dorzuci pół litra dodam do do zakładek na GG "lubiani" Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 (edytowane) Dzieki wielkie chłopaki^^ EDIT: Może niedługo już bede znany na scenie tekkena hehe Edytowane 27 maja 2009 przez DamixLBN Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 (edytowane) Końcówka Pandy:D Coś dla Di Edytowane 27 maja 2009 przez DamixLBN Cytuj
alik 0 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Damix Ty już jesteś znany na Polskiej scenie tekkena ^_^ ale powiedz mi czy to dobrze czy źle? Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 (edytowane) @Alik: No właśnie się ciesze z tego,że moge porozmawiać z graczami ze sceny.Tylko szkoda że mieszkam aż daleko ale na turniejach zawsze spotkać się można EDIT: Tylko,żeby chociaż jeden gracz mnie uważał za spoko Edytowane 30 maja 2009 przez DamixLBN Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Ja myśle, że jesteś spoko :potter: A skąd jesteś właściwie? Cytuj
Di 839 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 A skąd jesteś właściwie? Z Internetu. Nie widać tego? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi