Opublikowano 13 maja 200816 l Sporo zmian w Guitar Hero: - dojdą kolejne instrumenty: perkusja i mikrofon - kreator piosenek o dużych możliwościach, udostępnianie ich innym - same mastery - pierwsze potwierdzone zespoły: Van Halen, The Eagles, Linkin Park i Sublime - całkiem nowa gitara z jakimś gadżetem-niespodzianką Oooo. Dali Eagelsow to i moze Shadowsi sie zalapia. Wiem ze dla wielu z was to nie znane nazwy ale w swoich czasach te kapele wymiataly. Na na ch...j mi perkusja czy mikrofon - jak bede chcial to kupie RB ewentualnie Singstara na PS3. Kreator piosenek - to juz cos lepszego. Jak ktos lubi klimaty sprzed 3-4 czy nawet 5 dekad to smiga a jak ktos lubi techno-mloty tez sobie poradzi ( moze ). Nowa gitara - czy to znaczy ze gitara z GH3 nie bedzie dzialac. KICHA !!!!!! Pozdrawiam
Opublikowano 13 maja 200816 l Oooo. Dali Eagelsow to i moze Shadowsi sie zalapia. Wiem ze dla wielu z was to nie znane nazwy ale w swoich czasach te kapele wymiataly. Na na ch...j mi perkusja czy mikrofon - jak bede chcial to kupie RB ewentualnie Singstara na PS3. Kreator piosenek - to juz cos lepszego. Jak ktos lubi klimaty sprzed 3-4 czy nawet 5 dekad to smiga a jak ktos lubi techno-mloty tez sobie poradzi ( moze ). Nowa gitara - czy to znaczy ze gitara z GH3 nie bedzie dzialac. KICHA !!!!!! Pozdrawiam Spokojnie. Gitarka z GH3 będzie na pewno kompatybilna, bo to by był debilizm, gdyby nie dali takiej możliwości <_< I też nie wiem, po co perka i mic skoro to jest Guitar Hero... No i fajnie, że będzie LP. Mam nadzieję, że jakieś ciekawe kawałki Edytowane 13 maja 200816 l przez Bojan_Zaw
Opublikowano 13 maja 200816 l Sporo zmian w Guitar Hero: - dojdą kolejne instrumenty: perkusja i mikrofon - kreator piosenek o dużych możliwościach, udostępnianie ich innym - kreator designu gitary i perkusji - same mastery - pierwsze potwierdzone zespoły: Van Halen, The Eagles, Linkin Park i Sublime - całkiem nowa gitara z jakimś gadżetem-niespodzianką w sumie fajnie, ze juz nie bedzie coverow nowa gitara z gadzetem? moze wreszcie wykorzystaja to gniazdo RJ co od dwoch wydan gry jest nie uzywane? ja wlasnie licze na pedal - pewnie jakies dostorsion czy cos w ten desen. Tu akurat jestem zadowolony...VH dobrze wypadło w GH2, a linkin park zawsze chciałem ujrzeć w GH, niech tylko dadzą piosenki ze starych płyt, bo tych popowych gówien nie zdzierzę.... LP jest do sciagniecia do GH3 w paczce Warner/Reprise Track Pack (No More Sorrow - Linkin Park, Sleeping Giant - Mastodon, Pretty Handsome Awkward - The Used)
Opublikowano 13 maja 200816 l Autor Van Halen - dobrze Linkin Park - źle Kreator piosenek - za(pipi)iście Perkusja - źle Mikrofon - źle Rozbudowa gitarki - dobrze
Opublikowano 14 maja 200816 l Drum kit pokazany! http://darkzero.co.uk/game-news/guitar-her...drum-kit-shown/
Opublikowano 14 maja 200816 l Ha, i to mnie się podoba. A już miałem importować Rock Band Myślę, że poczekam na GHIV. A ceny RB do tamtego czasu powinny spaść (miejmy nadzieję).
Opublikowano 14 maja 200816 l - pierwsze potwierdzone zespoły: Van Halen, The Eagles, Linkin Park i Sublime hmmm to było pewne że i tu się w końcu dostaną :closedeyes: . A :bow: za Van Halen i Eaglesów! Edytowane 14 maja 200816 l przez Fab3r
Opublikowano 16 maja 200816 l Jak juz tak wszyscy sie rozpływamy nad metallicą, to ja sie zastanawiam, czemu nie ma GH Metallica, zamiast jakiegoś zyebiszczowego GH Aerosmith Bo Metallica nie musi w ten sposób zarabiać kasy. Wciąż są gwiazdami pierwszego formatu, koncertują (wkrótce sami się przekonamy w jakiej formie) i do tego pracują nad nową płytą, która ma zahaczyć o korzenie - co tym bardziej podkręca miliony fanów. A gwiazda Aerosmith jakby lekko przybladła i wypłowiała - stąd zastrzyk gotówki w postaci GH:A... btw: www.missionmetallica.com - zapowiada się świetny materiał...
Opublikowano 16 maja 200816 l Bo Metallica nie musi w ten sposób zarabiać kasy. Wciąż są gwiazdami pierwszego formatu, koncertują (wkrótce sami się przekonamy w jakiej formie) i do tego pracują nad nową płytą, która ma zahaczyć o korzenie - co tym bardziej podkręca miliony fanów. no tak. pracuja nad ta plyta juz 5 lat, wiec musi byc killer choc dla mnie metalika skonczyla sie na plycie And Justice For All... to jeszcze taki spin-off GH bym przelknal. Aero nie trawie.
Opublikowano 17 maja 200816 l Jak juz tak wszyscy sie rozpływamy nad metallicą, to ja sie zastanawiam, czemu nie ma GH Metallica, zamiast jakiegoś zyebiszczowego GH Aerosmith Bo Metallica nie musi w ten sposób zarabiać kasy. Wciąż są gwiazdami pierwszego formatu, koncertują (wkrótce sami się przekonamy w jakiej formie) i do tego pracują nad nową płytą, która ma zahaczyć o korzenie - co tym bardziej podkręca miliony fanów. A gwiazda Aerosmith jakby lekko przybladła i wypłowiała - stąd zastrzyk gotówki w postaci GH:A... btw: www.missionmetallica.com - zapowiada się świetny materiał... Nie no siur, że nie musi, ale zastanawiam sie czemu activision sie o to nie stara. Ale jak nie wadomo o co chodzi to chodzi o kasę
Opublikowano 20 maja 200816 l metalika skonczyla sie na plycie And Justice For All... Nie. Metallica skończyła się na Kill'Em All :potter: Aerosmith wieje chu'jem znaczy nudne. GH chce chce byc konkurencją dla RB -_- no nie wiem...niech dają dobre kawałki a nie jakieś emo-shit. Edytowane 20 maja 200816 l przez _Be_
Opublikowano 21 maja 200816 l http://www.gametrailers.com/player/34270.html Pierwszy trailer. Można zauważyć gitarki (choć jeszcze się im nie przyglądałem), perkusję w "ruchu" i mikrofon(y?). Edytowane 21 maja 200816 l przez keetiv
Opublikowano 21 maja 200816 l Calkiem niezle. Perkusja fajniejsza od tej z Rock Band. Gitara juz duzo bardziej "powazniejsza". Szkoda ze taki krotki gryf:P Hmm, po guzikach perkusji widac ze wersja na Xboxa 360. Ciekawe jak bedzie sie ksztaltowala cena kompletu Ile stawiacie? Cos ala Rock Band (800 zł) czy moze zamknie sie w 500 zł :>?
Opublikowano 21 maja 200816 l Gra zmienia tytuł na World Tour + pierwsze oficjalne obrazki. Zaczynam mieć podjarkę, ale coś czuję, że jak zobaczę nutki to mi przejdzie...
Opublikowano 21 maja 200816 l Butch, weź daj sobie siana z tymi ich powrotami do korzeni bo to wygląda tak samo jak w przypadku Korna Metallica gra aktualnie country, nagrywają w jakiejś piwnicy i wciąż nie mogą znaleźć prawdziwego perkusisty, czarny album szło przełknąć jeszcze
Opublikowano 21 maja 200816 l Wow, edytor to bedzie gratka dla prawdziwych pasjonatów i ludzi z cierpliwoscia Nie mniej mozna sie spodziewac zalewu swietnych jak i gow.nianych "produkcji". Ciekawe jak rozwiaza dystrubcje tego stuffu. Microsoft niezbyt chetnie podchodzi do otwarcia DLC dla zwyklych smiertelnikow w przeciwienstwie do Sony (mapy do np UT, Echochrome).
Opublikowano 21 maja 200816 l No podobno będzie można uploadować 5 kawałków (bez wokala) i jak userzy ocenią jako szajs to więcej nie wrzucisz. Jak dobre - dajesz dalej.
Opublikowano 21 maja 200816 l Też uważacie, że perka z Rock Banda nie będzie kompatybilna :potter: ? Cena zapewne standardowo - w Ameryce 200$, w Europie 300euro
Opublikowano 22 maja 200816 l Metallica gra aktualnie country, nagrywają w jakiejś piwnicy i wciąż nie mogą znaleźć prawdziwego perkusisty, czarny album szło przełknąć jeszcze Dobrze wiedzieć że St.Anger to country I co ty chcesz od Larsa? PS. Przy nowej płycie wywalili Rocka i wynajęli Rubina, więc może będzie dobrze (mocno na to liczę) A co do GH, ciekawe czemu zrezygnowali z liczby IV?
Opublikowano 22 maja 200816 l Pierwszy trailer http://www.gametrailers.com/player/34271.html Czytaj uważnie forum, już była informacja o nim. Co do zmiany cyferki IV na "World Tour"...hm, myślę, że to jest spowodowane tym, iż dodali inne instrumenty. Sporo osób, niewiadomo dlaczego, miało problem z tym, że w kolejna część GH nie będzie tylko o gitarze. To takie moje przemyślenia
Opublikowano 22 maja 200816 l Tak, myślę że usunięcie "IV" z "Guitar Hero" daje do zrozumienia, że go nie jest już gra tylko o gitarze Mogliby w ogóle tylko "Hero" zostawić. I kupić Jeta Lee. Najchętniej wydaliby zupełnie nową serię, ale GH to już zbyt znana marka, żeby tak po prostu odpuścić.