Skocz do zawartości

Guitar Hero World Tour

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sporo zmian w Guitar Hero:

- dojdą kolejne instrumenty: perkusja i mikrofon

- kreator piosenek o dużych możliwościach, udostępnianie ich innym

- same mastery

- pierwsze potwierdzone zespoły: Van Halen, The Eagles, Linkin Park i Sublime

- całkiem nowa gitara z jakimś gadżetem-niespodzianką

Oooo. Dali Eagelsow to i moze Shadowsi sie zalapia. Wiem ze dla wielu z was to nie znane nazwy ale w swoich czasach te kapele wymiataly.

Na na ch...j mi perkusja czy mikrofon - jak bede chcial to kupie RB ewentualnie Singstara na PS3.

Kreator piosenek - to juz cos lepszego. Jak ktos lubi klimaty sprzed 3-4 czy nawet 5 dekad to smiga a jak ktos lubi techno-mloty tez sobie poradzi ( moze ).

Nowa gitara - czy to znaczy ze gitara z GH3 nie bedzie dzialac. KICHA !!!!!!

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Oooo. Dali Eagelsow to i moze Shadowsi sie zalapia. Wiem ze dla wielu z was to nie znane nazwy ale w swoich czasach te kapele wymiataly.

Na na ch...j mi perkusja czy mikrofon - jak bede chcial to kupie RB ewentualnie Singstara na PS3.

Kreator piosenek - to juz cos lepszego. Jak ktos lubi klimaty sprzed 3-4 czy nawet 5 dekad to smiga a jak ktos lubi techno-mloty tez sobie poradzi ( moze ).

Nowa gitara - czy to znaczy ze gitara z GH3 nie bedzie dzialac. KICHA !!!!!!

Pozdrawiam

Spokojnie. Gitarka z GH3 będzie na pewno kompatybilna, bo to by był debilizm, gdyby nie dali takiej możliwości <_< I też nie wiem, po co perka i mic skoro to jest Guitar Hero... No i fajnie, że będzie LP. Mam nadzieję, że jakieś ciekawe kawałki ^^

Edytowane przez Bojan_Zaw
Opublikowano
Sporo zmian w Guitar Hero:

- dojdą kolejne instrumenty: perkusja i mikrofon

- kreator piosenek o dużych możliwościach, udostępnianie ich innym

- kreator designu gitary i perkusji

- same mastery

- całkiem nowa gitara z jakimś gadżetem-niespodzianką

w sumie fajnie, ze juz nie bedzie coverow :)

nowa gitara z gadzetem? moze wreszcie wykorzystaja to gniazdo RJ co od dwoch wydan gry jest nie uzywane? ja wlasnie licze na pedal - pewnie jakies dostorsion czy cos w ten desen.

Tu akurat jestem zadowolony...VH dobrze wypadło w GH2, a linkin park zawsze chciałem ujrzeć w GH, niech tylko dadzą piosenki ze starych płyt, bo tych popowych gówien nie zdzierzę....

LP jest do sciagniecia do GH3 w paczce Warner/Reprise Track Pack (No More Sorrow - Linkin Park, Sleeping Giant - Mastodon, Pretty Handsome Awkward - The Used)

Opublikowano (edytowane)

hmmm to było pewne że i tu się w końcu dostaną :closedeyes: . A :bow: za Van Halen i Eaglesów!

Edytowane przez Fab3r
Opublikowano
Jak juz tak wszyscy sie rozpływamy nad metallicą, to ja sie zastanawiam, czemu nie ma GH Metallica, zamiast jakiegoś zyebiszczowego GH Aerosmith :/

Bo Metallica nie musi w ten sposób zarabiać kasy.

Wciąż są gwiazdami pierwszego formatu, koncertują (wkrótce sami się przekonamy w jakiej formie) i do tego pracują nad nową płytą, która ma zahaczyć o korzenie - co tym bardziej podkręca miliony fanów.

A gwiazda Aerosmith jakby lekko przybladła i wypłowiała - stąd zastrzyk gotówki w postaci GH:A...

btw:

www.missionmetallica.com - zapowiada się świetny materiał...

Opublikowano

Wciąż są gwiazdami pierwszego formatu, koncertują (wkrótce sami się przekonamy w jakiej formie) i do tego pracują nad nową płytą, która ma zahaczyć o korzenie - co tym bardziej podkręca miliony fanów.

no tak. pracuja nad ta plyta juz 5 lat, wiec musi byc killer ;)

choc dla mnie metalika skonczyla sie na plycie And Justice For All... to jeszcze taki spin-off GH bym przelknal. Aero nie trawie.

Opublikowano
Jak juz tak wszyscy sie rozpływamy nad metallicą, to ja sie zastanawiam, czemu nie ma GH Metallica, zamiast jakiegoś zyebiszczowego GH Aerosmith :/

A gwiazda Aerosmith jakby lekko przybladła i wypłowiała - stąd zastrzyk gotówki w postaci GH:A...

btw:

www.missionmetallica.com - zapowiada się świetny materiał...

Nie no siur, że nie musi, ale zastanawiam sie czemu activision sie o to nie stara. Ale jak nie wadomo o co chodzi to chodzi o kasę :)

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)
metalika skonczyla sie na plycie And Justice For All...

Nie.

Metallica skończyła się na Kill'Em All :potter:

Aerosmith wieje chu'jem znaczy nudne.

GH chce chce byc konkurencją dla RB -_- no nie wiem...niech dają dobre kawałki a nie jakieś emo-shit.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Calkiem niezle. Perkusja fajniejsza od tej z Rock Band. Gitara juz duzo bardziej "powazniejsza". Szkoda ze taki krotki gryf:P Hmm, po guzikach perkusji widac ze wersja na Xboxa 360. Ciekawe jak bedzie sie ksztaltowala cena kompletu :) Ile stawiacie? Cos ala Rock Band (800 zł) czy moze zamknie sie w 500 zł :>?

Opublikowano

Butch, weź daj sobie siana z tymi ich powrotami do korzeni bo to wygląda tak samo jak w przypadku Korna

Metallica gra aktualnie country, nagrywają w jakiejś piwnicy i wciąż nie mogą znaleźć prawdziwego perkusisty, czarny album szło przełknąć jeszcze

Opublikowano

Wow, edytor to bedzie gratka dla prawdziwych pasjonatów i ludzi z cierpliwoscia :) Nie mniej mozna sie spodziewac zalewu swietnych jak i gow.nianych "produkcji". Ciekawe jak rozwiaza dystrubcje tego stuffu. Microsoft niezbyt chetnie podchodzi do otwarcia DLC dla zwyklych smiertelnikow w przeciwienstwie do Sony (mapy do np UT, Echochrome).

Opublikowano

No podobno będzie można uploadować 5 kawałków (bez wokala) i jak userzy ocenią jako szajs to więcej nie wrzucisz. Jak dobre - dajesz dalej.

Opublikowano
Metallica gra aktualnie country, nagrywają w jakiejś piwnicy i wciąż nie mogą znaleźć prawdziwego perkusisty, czarny album szło przełknąć jeszcze

Dobrze wiedzieć że St.Anger to country :lol:

I co ty chcesz od Larsa? :)

PS. Przy nowej płycie wywalili Rocka i wynajęli Rubina, więc może będzie dobrze (mocno na to liczę)

A co do GH, ciekawe czemu zrezygnowali z liczby IV?

Opublikowano

Czytaj uważnie forum, już była informacja o nim.

Co do zmiany cyferki IV na "World Tour"...hm, myślę, że to jest spowodowane tym, iż dodali inne instrumenty. Sporo osób, niewiadomo dlaczego, miało problem z tym, że w kolejna część GH nie będzie tylko o gitarze. To takie moje przemyślenia :)

Opublikowano

Tak, myślę że usunięcie "IV" z "Guitar Hero" daje do zrozumienia, że go nie jest już gra tylko o gitarze ;) Mogliby w ogóle tylko "Hero" zostawić. I kupić Jeta Lee.

Najchętniej wydaliby zupełnie nową serię, ale GH to już zbyt znana marka, żeby tak po prostu odpuścić.