Butcher 70 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Czy mi się wydawało, czy miał być osobny zestaw gra + perka ? Nie zamierzam wydawać >700 zł, żeby kurzyła mi się druga gitara i trzeci mikrofon... Cytuj
stabik 3 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Może Ci się pomyliło z europejską wersją rock banda 1 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Czy mi się wydawało, czy miał być osobny zestaw gra + perka ? Nie zamierzam wydawać >700 zł, żeby kurzyła mi się druga gitara i trzeci mikrofon... Mam dokładnie ten sam problem. Zastanawiam się teraz czy nie kupić samej perki od RB albo najwyżej trochę później checknąć allegro czy aby ktoś oddzielnie perki z GH nie sprzedaje. Moim zdaniem trochę lipa, że nie ma takiego zestawu. W końcu to zupełnie nowy instrument w serii, strasznie się nim chwalą, itd. Z drugiej strony flagowym instrumentem serii jest, jak sama nazwa wskazuje, gitara, więc oddzielny, jedno-instrumentowy zestaw właśnie z gitarą może być uzasadniony . Cytuj
Redmitsu 975 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Oby był osobny zestaw gra+gitara i gra+perkusje+(najwyzej)mikrofon. Bo nie bedzie mnie stac by odrazu wydac 700zl po czym i tak pewnie bede cioral na jednym z instrumentow przez dluzszy okres. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Imo bez sensu jest kupowanie perki od RB1, jak na rynek wchodzi GHWT z całkiem nowym rozwiązaniem, rozbudowanym, czułym na nacisk, kompatybilnym ze wszystkimi grami i - co dla mnie najważniejsze - wyciszonym w stosunku do RB. Skoro tyle wytrzymałem, poczekam jeszcze kilka tygodni. I znowu zachodni eBay się wzbogaci, trzeba będzie polować na aukcje z GHWT na części... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Imo bez sensu jest kupowanie perki od RB1, jak na rynek wchodzi GHWT z całkiem nowym rozwiązaniem, rozbudowanym, czułym na nacisk, kompatybilnym ze wszystkimi grami i - co dla mnie najważniejsze - wyciszonym w stosunku do RB. Skoro tyle wytrzymałem, poczekam jeszcze kilka tygodni. I znowu zachodni eBay się wzbogaci, trzeba będzie polować na aukcje z GHWT na części... Ty masz ten komfort, że już sobie ponapierd!alałeś. Ja to mam jeszcze przed sobą . A trafiła mi się całkiem korzystna oferta kupna perki z RB, grę mam, najwyżej kupię na początku samą grę GH:WT. Oblookam na tej "słabszej" perce i jak stwierdzę, że naprawdę potrzebuję tej z GH to sprzedam perkaszyn namber łan i kupię perkaszyn hyper proł. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Na play.com sa juz dostepne pre ordery.Cenowo wyglada to tak : Guitar Hero: World Tour - Band Bundle (with FREE Wired Bass Guitar Controller) | Xbox 360 £149.99 Free Delivery Guitar Hero: World Tour (Guitar Bundle) | Xbox 360 £69.99 Free Delivery Guitar Hero: World Tour (Game Only) | Xbox 360 £39.99 Free Delivery | You Save £10.00 (20%) Dostepne od 07/11/08 z wyjatkiem pierwszego zestawu ktory ma sie pojawic 14/11/08 Dziwne ze nie ma zestawu z sama perka ;/ Ogolnie cenowo drozej niz za RB mowiac o calym zestawie. Ogladajac filmiki jakies na ju tjubie srednio te wyciszenie wyszlo imo.Tak czy owak drugiej perki juz nie kupie a i gitary tez nie bo mialbym juz czwarta a magazynu w domu nie mam. Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Dostepne od 07/11/08 Huh, Gears of War 2, Call of Duty 5 i Guitar Hero World Tour w jeden dzień. Nieźle :nonie: Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 http://pl.youtube.com/profile_videos?p=r&a...ecrj&page=1 Gameplay'e Gitary z fulla. ... Hot for teacher <3 mmm Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 19 października 2008 Autor Opublikowano 19 października 2008 Zamawia ktoś z dvdcrave? Z tego co widze kosztuje tam jakieś 250zł(zestaw z gitarką) Cytuj
opall 4 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 hehe a widziales ile wychodzi wysylka ?? :> bo takie rzeczy wysylaja tylko UPS Express i pewnie wyjdzie drozej niz sam zestaw Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 19 października 2008 Autor Opublikowano 19 października 2008 No, myslalem ze wysylka bedzie tansza a wychodzi 400zl o_____O (pipi)ać, zamawiam na gram.pl Cytuj
stabik 3 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Nie widzę preordera na gram.pl Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 no gierka naprawdę fajna możemy wybierać style w jakich będzie poruszał się nasz spiewak ja narazie gram piosenke LOS LOBOS LA BAMBA bardzo fajna ogólnie gierka bije na głowę rock band 2 graficznie a resztę się zobaczy ;] Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Można grać na padzie, czy only instrumenty jak w RB? Kur.wa, GHWT, GoW2, FC2 i F3 już krążą a ja akurat ROD'a dostałem ;/ Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 W sumie nie wiedziałem, gdzie to napisać, więc pisze tutaj. Mam w planie, no w sumie to na razie tylko myślę o tym, aby stworzyć jakąś polską stronę o grach muzycznych, w szczególności GH&RB&RR. Możnaby też się pokusić o polską wersję SH, choć to takie raczej marzenie, no ale do rzeczy. Oczywiście sama strona nie jest problemem, bo mam w tym doświadczenie, tylko raczej chodzi mi tutaj, czy wg was takie coś by się przydało? I czy pomoglibyście w tworzeniu takiego serwisu? (Prosze o nie usuwanie tego posta ) Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Jestem za. DLC warte ściągnięcia, newsy, rankingi, turnieje. Ja osobiście widzę w tym miejscu w Polszy sporą niszę i nie chodzi tylko o stronę (chociaż to bardzo dobry pomysł, w razie sukcesu można iść dalej), ale o stworzenie jakby społeczności graczy "muzycznych". Czekam na wielkie otwarcie Twojej strony/serwisu. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Spokojnie, na razie potrzebuję grupę zgranych osób, co ty na to? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Mysle ze to dobry pomysl, ale zeby nie okazalo sie to slomianym zapalem.Ogolnie w temacie ze tak powiem siedze bo te gry najwiecej mi daja fanu wiec i taka stronke z checia bym odwiedzal Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Nie da sie grac na padzie. Well, grajac na instrumentach z RB stwierdze tyle - perka jest latwa w wiekszosci utworow, (w RB gralem na hardzie, w GHWT hard/expert) gitara w przeciwienstwie do RB wreszcie sie zrobila interesujaca, mikrofon lepiej wyczuwa skale glosu. Tutaj jest ciezko grac kombinacja gitara + mikrofon naraz. Rock Band zdaje mi sie mial wiecej takich przyjemniejszych kawalkow, a mniej nakur.wiania. Kwestia gustu. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Hmm gre juz zamowilem, ale martwi mnie z leksza co mowisz.Tez nie lubie jak jedyne co trzeba na perce to naparzac jak opetany doprowadzajac zreszta otoczenie do szewskiej pasji hehe.Przynajmniej mozna pograc lepiej na gitarce ktora w RB zupelnie mi sie nie podoba i zagralem kariere tylko zeby zagrac i wiecej juz nie siegnalem po nia. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Gdzie mozna najtaniej zamowic bundle z gitara? Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 czy sciagniete piosenki z gh 3 działają w gh iv ? bo ja tam takiej opcji nie moge znalesc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi