stabik 3 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 W robsonie za 699zł i to dodatkowo 7 listopada! Cytuj
jarken 33 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Zestaw gitara+gra w robsonie za 309zł? Coś tu nie pasuje... Cytuj
stabik 3 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 nie, nie pasuje tylko preordery składać ^ ^ Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 1 listopada 2008 Autor Opublikowano 1 listopada 2008 Ta, a potem zmieną cene na 420 jak to gram.pl ma Cytuj
stabik 3 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Najwyżej, gorzej jak zmienią potem i już nie będziesz mógł kupić taniej(patrz. rynek gry LBP) Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 czy robson wysyla 7.11 tak jak jest w pre order czy cos sie zmieniło ? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Z tego co wiem, to wysyłają 6-ego. Tegoż dnia można będzie osobiście odebrać w sklepiku na warszawskim Bemowie Dziś chyba Activision rzuciło na Rynek coś R.E.M., reklama jest w Dashboardzie. Jak będą cotygodniowe DLC, to GH ma jakiekolwiek szanse z RB, gdzie dotrzymywany jest termin i tydzień w tydzień mamy nowe piosenki. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Na chwilę obecną Robson wysyła ok. 20 dni wcześniej niż reszta i jest taniej o jakoś 50zł Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Ciekawe cóż tak tanio. Śmierdzi mi jakimś przekrętem. Cytuj
Redmitsu 975 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Po wideo-recenzji gametrailers jestem troszke zawiedziony a szczegolnie ta perka, ktora sie psuje (talerze nie 'lapia'). Mysle ze skusze sie jednak na Rock banda 2, ktory mnie bardziej kreci. Btw: wiem, ze to bylo walkowane n-ty raz ale dla upewnienia. Gitarka od GH dziala w RB2 i na odwrot ? Nie ma zadnych problemow? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Gitary z GH zawsze ze wszystkim współpracowały Cytuj
stabik 3 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Niestety, robson wysyła dopiero 7 Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 3 listopada 2008 Autor Opublikowano 3 listopada 2008 http://www.gametrailers.com/player/42275.html 2:24, jakis gig w polsce? Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 tak jest Polska gramy tam smashing pumpkins today Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Przy sobotnim graniu z kumplem po raz kolejny dala znac o sobie powazna wada tej gry. Przy wiekszosci piosenek krzyczelismy "kiedy to sie kurrrwa skonczy!?"... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 No zgadzam się z tobą i kumplem tracklista to ( sa wyjatki) w większości jakieś bezpłodne Country. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Ja to musze w graniu sprawdzic bo czesto i gesto lepiej sie gra niz slucha.Zreszta jak co jest RB Cytuj
stabik 3 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) Czy komuś udało się wynegocjować z Robsonem by wysłali grę czwartek? Strasznie wkurza fakt, że w czwartek na pewno to będzie w Warszawie, ale, że premiera jest w piątek to dopiero w piątek sprzedadzą, co z tymi, którzy nie wybierają odbioru osobistego?! Mi niemiła Pani nie chciała pomóc," bo tak i tyle" Edytowane 5 listopada 2008 przez stabik Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 czyli robson wysyła dopiero w piątek ?? kurde to na poniedziałek dopiero będzie oby przyszło przed 11 ;/ Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Activision zaczyna lecieć w ptaka z tą serią. Planuje wprowadzenie płatnych subskrypcji na utwory tworzone przez użytkowników. Link Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Chyba juz ich pojebalo na maxa.Pazery jedne ;/ Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) Czytałem na neogafie, że Activison tak do serca sobie wzięło płacz fanów o kompatybilność instrumentów z RB, że po podłączeniu perkusji od RB do GHWT standardowe pięć ścieżek nutek z GH zmienia się w cztery, bo w instrumencie Harmonix są tylko cztery bębny. Ktoś może to zdementować/potwierdzić, bo tam nie było żadnego źródła, więc ktoś mógł to sobie z palca wyssać. Edytowane 7 listopada 2008 przez Hela Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Ktoś wcześniej dał link do filmiku na forum, zobacz, poszukaj. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) po podłączeniu perkusji od RB do GHWT standardowe pięć ścieżek nutek z GH zmienia się w cztery, bo w instrumencie Harmonix są tylko cztery bębny. dokładnie tak jest - zresztą tak jak obiecali (kompatybilność) Neversoft went well above and beyond in making sure that competitor Rock Bandâs instruments work with their game. Not only can you use the microphone, guitar and drum, when you use the RB2 drums in Guitar Hero World Tour it actually changes the way you play. The game reduces the number of âlanesâ on the musical highway from Guitar Heroâs five to Rock Bandâs four. Pretty impressive and a great service to cross-title gamers. Może też kogoś zaciekawi: porównanie głośności garów GHWT vs RB2 Edytowane 7 listopada 2008 przez Butcher Cytuj
stabik 3 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) Robson wysyła w pon, a we wtorek jest święto, więc najszybciej pogramy w środę ;/ Oczywiście perka z GH jest tak samo głośna, ale za to ma przyjemniejszy dla ucha odgłos, a w rb 2 to jak by się w biurku biło Edytowane 7 listopada 2008 przez stabik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi