Mikes 65 Opublikowano 22 października 2008 Autor Opublikowano 22 października 2008 W sumie nie wiedziałem, gdzie to napisać, więc pisze tutaj. Mam w planie, no w sumie to na razie tylko myślę o tym, aby stworzyć jakąś polską stronę o grach muzycznych, w szczególności GH&RB&RR. Możnaby też się pokusić o polską wersję SH, choć to takie raczej marzenie, no ale do rzeczy. Oczywiście sama strona nie jest problemem, bo mam w tym doświadczenie, tylko raczej chodzi mi tutaj, czy wg was takie coś by się przydało? I czy pomoglibyście w tworzeniu takiego serwisu? (Prosze o nie usuwanie tego posta ) Ja pomogę bardzo chętnie. Jestem totalnym fanbojem gier muzycznych, grałem chyba w kazdą, kazde GH obcykane na expercie, już dawno myślałem o takiej stronce, jak coś, jestem pierwszy w kolejce. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Czy możliwe jest by kiedyś dodali DLC ze Slipknotem, czy już kiedyś się ten temat przewijał i były problemy z przekleństwami czy satanizmem? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Lubie ten zespol ale w takiej grze widziec bym go nie chcial. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 27 października 2008 Autor Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) 7.9 na ign. Ciekawe. Chociaż ta recka to totalny żal, koleś narzeka na to, że nie można w karierze wygrac busa jak w rock band o__O. Kogo obchodzą takie pierdoły? Edytowane 27 października 2008 przez Mikes Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) Dla mnie i tak jest dyszka zakladajac ze nic nie spieprzyli.Jesli wsjo bedzie dzialalo jak wczesniej to niech tam nawet i dlugopisy w karierze daja za koncerty smiga mnie to zupelnie.Nie wybaczylbym tylko jednego.Jesli zrobili by granie offow tak jak w RB ze nie mozna nacisnac nutki wczesniej niz pojawi sie w odp polu.Dla mnie to by byla katastrofa.I z usmiechem przywitalbym Star Power na zasadzie RB (dla odmiany to plus). Tak przelecialem ta recke i o ile opcja skladania wlasnych songow wypada niezle to jednak wychodzi na to ze sa w podlej jakosci audio.Nic to sie zobaczy 7 listopada sie gry spodziewam pod wlasnym dachem to sam ocenie. Edytowane 27 października 2008 przez El Loco Chocko Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Pogralem troche dluzej i stwierdzam, ze wiekszosc piosenek (szczegolnie tych chu.jowych) jest ZA DLUGA. Chyba ze lubicie grac jakies 7-minutowe country. Jak ktos chce kupic zestaw z instrumentami, cyt. z MaxConsole: A number of forums across the web have gamers rather angrily complaining that their yellow cymbals are broken or the red pad is not registering in Guitar Hero World Tour. One member of IGN writes "from what I've heard 95% of people have their yellow cymbals broken or red pad not registering." News Source: IGN, complaints are also at the Guitar Hero forums and Red Octane to name just a few... Cytuj
stabik 3 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) El Loco Chocko"Lubie ten zespol ale w takiej grze widziec bym go nie chcial" Gdyby sprzęt był na gwarancji to czym się martwić? 8) Edytowane 27 października 2008 przez stabik Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Tym, ze Activision nie ma czegos na wzor specjalnego help-line'a z Rock Banda, w ktorym sie zglaszalo awarie instrumentow i wszystko szlo szybko i sprawnie. Tutaj trzeba przechodzic normalna procedure gwarancyjna, a noz nie uda sie udowodnic, ze to wada perki, a nie cos co wyniklo z nieprawidlowego uzytkowania i tym samym uszkodzenia mechanicznego? Cytuj
BartX 9 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Poza tym w wielu utworach Slipa używana jest podwójna stopka w perkusji. Zastanawiam się, dlaczego do GH zawsze daje się rockowe cienizny, które każdemu się już przejadły. I dlaczego wydaje się takie bzdury jak Guitar Hero Aerosmith a nie dajmy na to - by nie szukać daleko - Guitar Hero Metallica albo GH Slayer W GH 4 jest podobnie? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Zastanawiam się, dlaczego do GH zawsze daje się rockowe cienizny, które każdemu się już przejadły. I dlaczego wydaje się takie bzdury jak Guitar Hero Aerosmith a nie dajmy na to - by nie szukać daleko - Guitar Hero Metallica albo GH Slayer W GH 4 jest podobnie? Akurat GH Metallica było oficjalnie zapowiedziane już jakiś czas temu, cały Death Magnetic jest jako DLC do GHWT, więc Meta nie jest dobrym przykładem. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 IGN coś się zeszmacił, 7.9 przy średniej ogólnej 9.0 a 8.8 dla wersji Wii od niego...ehh Tak czy siak biorę. I DM też biorę :]. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Dont łory . Najpierw trzeba było się nachapać, miejmy nadzieję, że po zdobyciu szerokiego grona graczy przyjdzie czas na miłośników bardziej niszowej muzyki . Chociaż kurde- wyobrażacie sobie grać def metal na plastikowej gitarce? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Ną :]. In Flames w GH 3, ale to Melodic Death . Jeden pies. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 13 listopada wszyscy umrzemy - NOWE PIOSENKI (i to nie byle jakie i nie byle kogo ) Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Gra jest srednia a track lista najgorsza ze wszystkich czesci. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Co do tracklisty to się zgodzę, oprócz hitów takich jak Crazy Train czy Mr. Crowley, albo Hendrix spodobała mi się tylko jedna piosenka: Heartbreaker. Cienko. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Gra jest srednia a track lista najgorsza ze wszystkich czesci. Nie wiem co Wy chcecie od tej tracklisty - bardziej mi pasi niż RB2 i poprzednie GH. Gorzej niż w trójce już chyba nigdy nie będzie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 O_o imo trójka miała prawie najlepsza trackliste ever. Pierwsze miejsce należy do GH1/2 ex-equo ;] Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) IMO chyba trochę lepsza jak dla mnie tracklista jest w RB 2 ;p. Taka bardziej "Metalowa". Ale GH: WT ma również sporo hiciorów i co najważniejsze nie ma prawie w ogóle No-name'ów tak jak w trójce były. Edytowane 29 października 2008 przez Pelipe Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Wazne tez zeby DLC nie zawiodlo.RB jest tu dla mnie wzorem.Przepuscilem tam juz tyle kasy ze boje sie tego zliczyc. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 IMO chyba trochę lepsza jak dla mnie tracklista jest w RB 2 ;p. Taka bardziej "Metalowa". Ale GH: WT ma również sporo hiciorów i co najważniejsze nie ma prawie w ogóle No-name'ów tak jak w trójce były. Jakie no-name? Idealny balans był zachowany imo, ale fakt DLC to przy takiej grze podstawa. Nie biorę tutaj pod uwagę Rock Bandów, bo gitara w RB najzwyczajniej w świecie ssie. I jeszcze nie ma hyperspeed'a. World Tour rzeczywiscie ma tragiczną jak narazie track liste. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Guitar Hero World Tour Custom Compilation Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 wie ktoś może gdzie wybiera się scenę na jakiej się chce grać bo ja moge tylko piosenki wybierać MAX 5 a potem wywala mnie do losowej scenerii miałem nadzieję żę będzie tak samo jak w przypadku gh3 gdzie wybieraliśmy scenę na której chcemy grać no i czy da się wybierać osoby z jakimi chcemy grać ?? czy możemy wybrać sami perkusistę basistę i wokalistę czy tak w przypadku gh3 jest to losowe Cytuj
arq 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Witam. Mam takie,czy instrumenty zGH:WT,bedá dzialac z gry rock band Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Gdzieś była informacja, że Harmonix i Activision będą starały się, aby ich instrumenty współpracowały z obydwiema seriami, także raczej tak. Na Polygamii chyba nawet testowali tę kompatybilność i wszystko działało w obie strony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi