rafal_roma 1 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Cena nadal wysoka, ale już tak bardzo nie straszy...850 zł to jakiś zart. Za 720 - można brać. Jakby było za 650, eh marzenia. Trzeba za granicę wybywać ; ) Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) Niezły LOL... nie wiem czy empik śledzi nasze forum, ale cena już "się poprawiła" - z 719 na 799, w ciągu kilku godzin http://www.empik.com/guitar-hero-world-tou...a,prod3970192,p Czyli empik stosuje 50zł rabatu w stosunku do ceny sugerowanej przez dystrybutora (LEM). Tym samym znowu moje zakupy się oddaliły... Edytowane 11 grudnia 2008 przez Butcher Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Butcher - w merlinie jest znośna cena.. http://merlin.pl/Guitar-Hero-World-Tour-Co...t/8,629344.html Wysyłka gratis z tego co wiem. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Tak, o merlinie już czytałem w tym wątku. Jeśli mają mnie zwodzić tygodniami ściągając grę z zachodu, to sam mogę sobie tam kupić... Cytuj
stabik 3 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Byłem dzisiaj w empiku; pusto ;/ Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Powymiatał już ktoś gitarką z nowego GH? Jak się sprawdza? Jakieś niedogodności lub problemu z jej funkcjonowaniem (naczytałem się troszkę o takowych). Co do samej listy utworów - jak dla mnie absolutny perfekt! Z miejsca zakochałem się w tym tytule, a teraz "leże i kwicze" bo z zakupem trzeba się wstrzymać do stycznia/lutego Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Gitarka jak najbardziej do polecenia, wszystko fajowo chodzi tylko struna skrzypi czasami to trzeba ją WD40 potraktować. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 We Francji leży tego masa na wszystkie konsole (Wii, 360, PS3). Cena 200 euro, więc ściąganie się nie opłaca. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 (edytowane) Uwaga z zakupem przez empik, upewnijcie się, że nie będziecie czekać w kolejce, ponieważ na całą Polskę, łącznie na obie platformy(x360 i ps3) są 64 bundle!! (info od pracownika salonu empik- pozdro dla niego ) Salon z mojego miasta w ogóle nie dostał ani jednej sztuki i nie dostanie w najbliższym czasie. Bezczelnie informują, że nadszedł koniec czekania, a teraz to! Czemu nie powiedzieli, jak naprawdę sprawa wygląda. Trzeba zgłosić polygamii, na pewno ich zjadą. Edytowane 12 grudnia 2008 przez stabik Cytuj
Hubcio 0 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Wczoraj byłem w empiku (Galaxy) w Szczecinie, był bundle na PS3 i X360 (po jednym), ale nie kupiłem bo moja paczuszka jest już w Szczecinie w magazynie UPS, czekam tylko na dostawę w poniedziałek, a do zapłaty jedyne 719zł xD Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 Dobra, szukam kogoś ogarniającego kto mi powie jak działa ten cały "neck slider" w nowej gitarze czy solówki tapuje się łatwiej niż zwykłe klasycznie hammer-ony i pull-offy na zwykłych przyciskach? Czy nie ma większej różnicy? Bo sam śmigam na Explorerze z GH2 i nie miałem okazji porównania, a zastanawiam się czy warto zainwestować w instrument, no i czy można go kupić "luzem"? Aha, chodzi mi odczucia z solówek granych na expercie bo na easy i medium to nieważne;] pozdro Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Na expercie jakoś nie mam problemu z graniem solówek bez używania necka slidera choć mam gitarę od czwórki. Jeżeli nie potrzebujesz drugiej gitarki i chcesz kupić ją tylko dla neck slidera to ci się nie opłaca bulić tych 2 stów. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Zamierzam kupić zestaw z gitarą, więc mam kilka pytań: - Czy planowana jest łatka dodająca możliwość używania mikrofonów z Lips? - Mam zamiar dokupić później perkę z RB. Są jakieś drastyczne różnice w graniu utworów (w końcu tam mamy tylko cztery bębny)? - Czy gitara działa w starych GH? Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 - Tak - To zależy, troszkę bardziej realistyczna gra bo jednak te talerze czujemy, a tak to nie ma żadnej różnicy - Tak Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Na expercie jakoś nie mam problemu z graniem solówek bez używania necka slidera choć mam gitarę od czwórki. Jeżeli nie potrzebujesz drugiej gitarki i chcesz kupić ją tylko dla neck slidera to ci się nie opłaca bulić tych 2 stów. Nie męczysz Joego Satriani na expercie przy jego solo momentach? Respekt stary. Jesteś dla mnie polskim ImChris4Life Jak wróce na Xbl to mozna śmiało coś poBandować. W takim razie więcej będe grał, mniej chciał wydawać pieniędzy. pozdro Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 (edytowane) Na początku miałem problemy z Satrianim ,ale jak coś nie idzie to się najwyżej star powera włącza i leci dalej W ogóle solówki nie są trudne w tych piosenkach ,nie mogę za to zagrać SOAD'a na expercie ,bo jakiś dziwny rytm dla mnie jest. Jak co to wysyłaj requesta to pociśniemy coś Edytowane 17 grudnia 2008 przez Wallerot Cytuj
jarken 33 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Na początku miałem problemy z Satrianim ,ale jak coś nie idzie to się najwyżej star powera włącza i leci dalej W ogóle solówki nie są trudne w tych piosenkach ,nie mogę za to zagrać SOAD'a na expercie ,bo jakiś dziwny rytm dla mnie jest. Jak co to wysyłaj requesta to pociśniemy coś SOAD na expercie? Szybkie góra-dół struną i trzymanie zielonego przycisku (lub innego najbliżej lewej strony w zależności od nutek). Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Ech, złodziejstwo w tym empiku. 849 zł to przynajmniej 100 zł za dużo. A już mogłem mieć grę w domu... Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Czy w GH:WT znajdę jakikolwiek kawałek (może być DLC) Red Hit Chilli Peppers ? To samo pytanie odnośnie Rock Band1 . Wiem, że coś tam w RB2 jest , ale akurat tej gry brat nie posiada. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 W pierwszym Rock Band masz "Dani California" na płycie, a do tego dochodzi cały album "Blood Sugar Sex Magik" oraz "Snow ((Hey Oh))", "Tell Me Baby" w sklepiku. W GH:WT chyba nic nie ma. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Dzięki. A cokolwiek z albumu Californication albo najlepiej cały ? Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Ee, a widzisz piosenki które wymienił wrog? Czy jakaś z nich jest z albumu Californication? Nie. Nie ma innych piosenek. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 A że niby skąd mam wiedzieć czy wrog czegoś nie pominął ? Przecież wyraźnie napisał : "W GH:WT chyba nic nie ma" . Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 panowie z neversoftu postanowili zrobić prezent w postaci 5 kawałków które można ściągnąć za darmo z ich strony http://freemusic.guitarhero.com/ wystarczy posiadać gitarę od guitar hero world tour i instrukcje musimy wpisać 2 kody pierwszy z końca instrukcji a drugi jest ukryty pod miejscem na baterie możemy wybrać 5 kawałków z puli 10 piosenek mamy do wyboru nirvane smashing pumpkins boston REM oasis i cos tam jeszcze posiadacze pełnych zestawów też mogą uczestniczyć w tej promocji ;] Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 (edytowane) W GH:WT masz w sklepiku do ściągnięcia jakieś 10 piosenek i o dziwo nie ma tam RHCP. Edytowane 23 grudnia 2008 przez s1ntex Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi