Skocz do zawartości

Guitar Hero World Tour

Mikes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Niezły LOL... nie wiem czy empik śledzi nasze forum, ale cena już "się poprawiła" - z 719 na 799, w ciągu kilku godzin :)

http://www.empik.com/guitar-hero-world-tou...a,prod3970192,p

Czyli empik stosuje 50zł rabatu w stosunku do ceny sugerowanej przez dystrybutora (LEM).

Tym samym znowu moje zakupy się oddaliły...

Edytowane przez Butcher
Opublikowano

Powymiatał już ktoś gitarką z nowego GH? Jak się sprawdza? Jakieś niedogodności lub problemu z jej funkcjonowaniem (naczytałem się troszkę o takowych).

Co do samej listy utworów - jak dla mnie absolutny perfekt! Z miejsca zakochałem się w tym tytule, a teraz "leże i kwicze" bo z zakupem trzeba się wstrzymać do stycznia/lutego :/

Gość Maiden
Opublikowano

We Francji leży tego masa na wszystkie konsole (Wii, 360, PS3). Cena 200 euro, więc ściąganie się nie opłaca.

Opublikowano (edytowane)

Uwaga z zakupem przez empik, upewnijcie się, że nie będziecie czekać w kolejce, ponieważ na całą Polskę, łącznie na obie platformy(x360 i ps3) są 64 bundle!! (info od pracownika salonu empik- pozdro dla niego :) ) Salon z mojego miasta w ogóle nie dostał ani jednej sztuki i nie dostanie w najbliższym czasie. Bezczelnie informują, że nadszedł koniec czekania, a teraz to! Czemu nie powiedzieli, jak naprawdę sprawa wygląda. Trzeba zgłosić polygamii, na pewno ich zjadą.

Edytowane przez stabik
Opublikowano

Wczoraj byłem w empiku (Galaxy) w Szczecinie, był bundle na PS3 i X360 (po jednym), ale nie kupiłem bo moja paczuszka jest już w Szczecinie w magazynie UPS, czekam tylko na dostawę w poniedziałek, a do zapłaty jedyne 719zł xD

Opublikowano

Dobra, szukam kogoś ogarniającego kto mi powie jak działa ten cały "neck slider" w nowej gitarze czy solówki tapuje się łatwiej niż zwykłe klasycznie hammer-ony i pull-offy na zwykłych przyciskach? Czy nie ma większej różnicy? Bo sam śmigam na Explorerze z GH2 i nie miałem okazji porównania, a zastanawiam się czy warto zainwestować w instrument, no i czy można go kupić "luzem"?

Aha, chodzi mi odczucia z solówek granych na expercie bo na easy i medium to nieważne;]

pozdro

Opublikowano

Na expercie jakoś nie mam problemu z graniem solówek bez używania necka slidera choć mam gitarę od czwórki. Jeżeli nie potrzebujesz drugiej gitarki i chcesz kupić ją tylko dla neck slidera to ci się nie opłaca bulić tych 2 stów.

Opublikowano

Zamierzam kupić zestaw z gitarą, więc mam kilka pytań:

- Czy planowana jest łatka dodająca możliwość używania mikrofonów z Lips?

- Mam zamiar dokupić później perkę z RB. Są jakieś drastyczne różnice w graniu utworów (w końcu tam mamy tylko cztery bębny)?

- Czy gitara działa w starych GH?

Opublikowano
Na expercie jakoś nie mam problemu z graniem solówek bez używania necka slidera choć mam gitarę od czwórki. Jeżeli nie potrzebujesz drugiej gitarki i chcesz kupić ją tylko dla neck slidera to ci się nie opłaca bulić tych 2 stów.

Nie męczysz Joego Satriani na expercie przy jego solo momentach? Respekt stary. Jesteś dla mnie polskim ImChris4Life ;)

Jak wróce na Xbl to mozna śmiało coś poBandować.

W takim razie więcej będe grał, mniej chciał wydawać pieniędzy.

pozdro

Opublikowano (edytowane)

Na początku miałem problemy z Satrianim ,ale jak coś nie idzie to się najwyżej star powera włącza i leci dalej :D

W ogóle solówki nie są trudne w tych piosenkach ,nie mogę za to zagrać SOAD'a na expercie ,bo jakiś dziwny rytm dla mnie jest. :D

Jak co to wysyłaj requesta to pociśniemy coś :D

Edytowane przez Wallerot
Opublikowano
Na początku miałem problemy z Satrianim ,ale jak coś nie idzie to się najwyżej star powera włącza i leci dalej :D

W ogóle solówki nie są trudne w tych piosenkach ,nie mogę za to zagrać SOAD'a na expercie ,bo jakiś dziwny rytm dla mnie jest. :D

Jak co to wysyłaj requesta to pociśniemy coś :D

SOAD na expercie? Szybkie góra-dół struną i trzymanie zielonego przycisku (lub innego najbliżej lewej strony w zależności od nutek).

Opublikowano

panowie z neversoftu postanowili zrobić prezent w postaci 5 kawałków które można ściągnąć za darmo z ich strony

http://freemusic.guitarhero.com/

wystarczy posiadać gitarę od guitar hero world tour i instrukcje musimy wpisać 2 kody pierwszy z końca instrukcji a drugi jest ukryty pod miejscem na baterie możemy wybrać 5 kawałków z puli 10 piosenek mamy do wyboru nirvane smashing pumpkins boston REM oasis i cos tam jeszcze posiadacze pełnych zestawów też mogą uczestniczyć w tej promocji ;]