Scorp1on 8 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/item581395120_guitar...nowa_dhl24.html Co prawda pierw sprawdzalem fotki, dopiero pozneiej mialem przeczytac sobie opis. Lipa sadzilem ze caly zestaw jest tani a tu 2x wiecej trzeba placic. Narazie odpadam Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 2x więcej? Przesadzasz. Za 790 + wysyłka już jest ; ) Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Wciaz za duzo - za 400 mialem 2xgitara + GH2 i 3, wiec z 600 moglbym dac max za WT Cytuj
impreza83 16 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 czy w world tour mozna grac we dwójke tak jak w trójce to jest jedna osoba na gitarze plus druga osoba na padzie jako na basie na przykład?? Cytuj
Infected 1 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Oczywiscie ze sie da! Ale nici jesli masz samego pada... bo na padzie w nic nie pograsz, musisz miec gitarke, perke albo pad + mic zeby sobie pograc Cytuj
impreza83 16 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 ale uzyc pada jako drugiej gitarki sie nie da?? jedna gitare mam... w guitar hero legends of rock byla taka fajna opcja face to face we dwóch grało sie fajnie tutaj tego nie potrafie znalezc.. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Tylko instrumenty. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Która gitara i perkusja będzie lepsza do obu gier RB2/GH WT Cytuj
SzczeMar 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Witam wszystkich, Mam pytanko odnośnie GH World Tour dotyczące dźwięku. Xboksa mam podpiętego pod sprzęt audio kablem optycznym i całość pracuje w zestawie 5.1. Problem zauważyłem przy GH World Tour oraz przy demku GH Metallica. Przy starcie gry sprzęt ustawia się w tryb Dolby Digital natomiast po załadowaniu stanu gry przełącza się w tryb Dolby Pro Logic i zostaje tak już przez cały czas gry. Wkurza mnie to niemiłosiernie, czy spotkaliście się z takim problemem u Was? GH III działa normalnie w DD. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Dokładnie w demku GH:M mam tak samo, ale nie wiem z czego to wynika...Słyszę jednak niekorzystną różnicę w jakości dźwięku Cytuj
Hummer 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Witam wszystkich, Mam pytanko odnośnie GH World Tour dotyczące dźwięku. Xboksa mam podpiętego pod sprzęt audio kablem optycznym i całość pracuje w zestawie 5.1. Problem zauważyłem przy GH World Tour oraz przy demku GH Metallica. Przy starcie gry sprzęt ustawia się w tryb Dolby Digital natomiast po załadowaniu stanu gry przełącza się w tryb Dolby Pro Logic i zostaje tak już przez cały czas gry. Wkurza mnie to niemiłosiernie, czy spotkaliście się z takim problemem u Was? GH III działa normalnie w DD. Gdy grasz jakąs piosenkę musisz spauzowac gre, wejść do opcji dźwięku, tam gdzie suwaki do głośności poszczególnych instrumentów i na ekranie w lewym dolnym rogu masz przełącznik (taka czerwona lampka) do włączenia DD. Cytuj
SzczeMar 0 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Wielkie dzięki za pomoc, twoja rada zadziałała. Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 kupiłem Gh metallice w komplecie z gitara i mam mały problem.struna skrzypi jak cholera w jedna stronę(w drugą jest normalnie).reklamować to czy próbować jakiś domowych sposobów?jeśli tak to jakich? Cytuj
Soban 4 046 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 jestem totalny laik jesli chodzi o majsterkowanie.trzeba rozkręcać gitare? Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Nie po prostu celujesz w dziurę i strzelasz płynem, następnie szybko strumuj przez chwilę żeby płyn dostał się wszędzie. Cytuj
Spooky Monkey 0 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Czym się różni Rock Band od GH World Tour'a? Co jest lepsze..? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Ile ludzi jeszcze zada to pytanie? Różni się systemem hopo, interfejsem i tracklistą. Lepszy jest Rock Band. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Oraz ogólnie wyglądem postaci, stroną graficzną i realizacją "teledysków". Imo RB zjada bez popity każde GH (poza GH:M z wiadomych powodów ) Cytuj
JPek 0 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Zakupiłem dziś Guitar hero world tour z gitara i mam następujący problem: nie działa mi Touch Slider, a raczej większość czasu nie działa a raz załapie, ale to bardzo rzadki przypadek. Na ekranie widać jakby na sliderze ciągle była naciśnięta zielona nutka mimo że nie jest. Ktoś miał podobny problem? Zostało tylko oddanie na gwarancji czy da to sie jakimś cudem naprawi? Cytuj
Spooky Monkey 0 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Mi się wydaje że perkusja jest lepsza w GH:WT niż w RB bo ma talerze, jakoś to się przekłada na fun z gry? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Kwestia gustu, gra się fajnie(choć z przyzwyczajenia do 4 bębnów lamiłem ostro). Ale słyszałem o nie łapiącym czasami czerwonym padzie. Aha, także pedał bassowy jest do kitu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi