s1ntex 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2009 Wątpie aby był dużo gorszy niż ten sam gówniaty pedał w RB1. ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 20 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2009 Set z RB2 i po krzyku . BTW. pożyczyłem od kumpla GH:WT, żeby przejść karierę, bo swoje sprzedałęm jakiś czas temu bo potrzebowałem kasy, gram i co? oj, dobrze, ze sprzedałem, takiego badziewia to ja nie widziałem dawno ; /. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 20 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2009 to nie graj Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 A po co jest forum? Po to by wyrazić swą opinię i ewentualnie poinformować innych aby tego nie kupowali, więc nie bądź już taki mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 On tylko podał ci rozwiązanie. Warto pograć dla Trapped Under Ice, kawałków Hendrixa, czy choćby Scream Aim Fire (ze względu na hardkorowe nawalanie ). No, ale wydawać hajs na te parę kawałków to... Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 No dokładnie bojan, Trapped lubię ale mam GH:M gdzie mam masę innych lepszych piosenek a za resztą nie przepadam. Oczywiście zależy kto ma jakie gusta, jeden lubi to, drugi to, ja swą opinie wyraziłem pod kątem swojego gustu oraz gameplayu na perce Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2009 Jak doradzacie nauczyć się grać na wszystkich pięciu kolorach? Zupełnie nie łapię. Jak najlepiej to chwycić i powiedzcie na jakim utworze najłatwiej to przećwiczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2009 (edytowane) Spróbuj na basie przejść Harda. Co do złapania gitary - jak potrzebuję użyć pomarańczowego buttona to po prostu przesuwam dłoń o jeden przycisk (tak, by pierwszy palec był na czerwonym). Edytowane 2 sierpnia 2009 przez miki77 Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2009 wskazujący na czerwonym. posluchalem rad uzytkowników i teraz tak gram, i jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2009 Co tu doradzać? Niech się ludzie uczą, tak jak im wygodniej, kurde... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2009 Szybkie pytanie. W quickplay nie mam wszystkich utworów. Jak je odblokować? Wyczytałem że podobno są od początku a nie ma np. 30 second to mars - The Kill.... Wie ktoś coś??? Pozdrawiam, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2009 Albo przejdź całą grę albo znajdź czita na to. Jest na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2009 Część utworów odblokowuje się dopiero w trakcie przechodzenia gra. Jak powiedział Bojan. Przejdź grę to wszystko odblokujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi