Skocz do zawartości

Guitar Hero World Tour

Featured Replies

Opublikowano

Wątpie aby był dużo gorszy niż ten sam gówniaty pedał w RB1. ;-P

• Odpowiedzi 562
  • Wyświetleń 53 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szybkie pytanie.   W quickplay nie mam wszystkich utworów. Jak je odblokować? Wyczytałem że podobno są od początku a nie ma np. 30 second to mars - The Kill.... Wie ktoś coś???   Pozdrawiam,

Opublikowano

Set z RB2 i po krzyku :).

BTW. pożyczyłem od kumpla GH:WT, żeby przejść karierę, bo swoje sprzedałęm jakiś czas temu bo potrzebowałem kasy, gram i co? oj, dobrze, ze sprzedałem, takiego badziewia to ja nie widziałem dawno ; /.

Opublikowano

On tylko podał ci rozwiązanie. Warto pograć dla Trapped Under Ice, kawałków Hendrixa, czy choćby Scream Aim Fire (ze względu na hardkorowe nawalanie ^^). No, ale wydawać hajs na te parę kawałków to... :P

Opublikowano

No dokładnie bojan, Trapped lubię ale mam GH:M gdzie mam masę innych lepszych piosenek a za resztą nie przepadam. Oczywiście zależy kto ma jakie gusta, jeden lubi to, drugi to, ja swą opinie wyraziłem pod kątem swojego gustu oraz gameplayu na perce :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak doradzacie nauczyć się grać na wszystkich pięciu kolorach? Zupełnie nie łapię. Jak najlepiej to chwycić i powiedzcie na jakim utworze najłatwiej to przećwiczyć?

Opublikowano

Spróbuj na basie przejść Harda. Co do złapania gitary - jak potrzebuję użyć pomarańczowego buttona to po prostu przesuwam dłoń o jeden przycisk (tak, by pierwszy palec był na czerwonym).

Edytowane przez miki77

Opublikowano

wskazujący na czerwonym. posluchalem rad uzytkowników i teraz tak gram, i jest bardzo dobrze :)

Opublikowano

Szybkie pytanie.

W quickplay nie mam wszystkich utworów. Jak je odblokować? Wyczytałem że podobno są od początku a nie ma np. 30 second to mars - The Kill.... Wie ktoś coś???

Pozdrawiam,

Opublikowano

Część utworów odblokowuje się dopiero w trakcie przechodzenia gra. Jak powiedział Bojan. Przejdź grę to wszystko odblokujesz.