artur z londynu 0 Opublikowano 13 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2008 Sporo zmian w Guitar Hero: - dojdą kolejne instrumenty: perkusja i mikrofon - kreator piosenek o dużych możliwościach, udostępnianie ich innym - same mastery - pierwsze potwierdzone zespoły: Van Halen, The Eagles, Linkin Park i Sublime - całkiem nowa gitara z jakimś gadżetem-niespodzianką Oooo. Dali Eagelsow to i moze Shadowsi sie zalapia. Wiem ze dla wielu z was to nie znane nazwy ale w swoich czasach te kapele wymiataly. Na na ch...j mi perkusja czy mikrofon - jak bede chcial to kupie RB ewentualnie Singstara na PS3. Kreator piosenek - to juz cos lepszego. Jak ktos lubi klimaty sprzed 3-4 czy nawet 5 dekad to smiga a jak ktos lubi techno-mloty tez sobie poradzi ( moze ). Nowa gitara - czy to znaczy ze gitara z GH3 nie bedzie dzialac. KICHA !!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 13 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2008 (edytowane) Oooo. Dali Eagelsow to i moze Shadowsi sie zalapia. Wiem ze dla wielu z was to nie znane nazwy ale w swoich czasach te kapele wymiataly. Na na ch...j mi perkusja czy mikrofon - jak bede chcial to kupie RB ewentualnie Singstara na PS3. Kreator piosenek - to juz cos lepszego. Jak ktos lubi klimaty sprzed 3-4 czy nawet 5 dekad to smiga a jak ktos lubi techno-mloty tez sobie poradzi ( moze ). Nowa gitara - czy to znaczy ze gitara z GH3 nie bedzie dzialac. KICHA !!!!!! Pozdrawiam Spokojnie. Gitarka z GH3 będzie na pewno kompatybilna, bo to by był debilizm, gdyby nie dali takiej możliwości <_< I też nie wiem, po co perka i mic skoro to jest Guitar Hero... No i fajnie, że będzie LP. Mam nadzieję, że jakieś ciekawe kawałki Edytowane 13 maja 2008 przez Bojan_Zaw Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 13 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2008 Sporo zmian w Guitar Hero: - dojdą kolejne instrumenty: perkusja i mikrofon - kreator piosenek o dużych możliwościach, udostępnianie ich innym - kreator designu gitary i perkusji - same mastery - pierwsze potwierdzone zespoły: Van Halen, The Eagles, Linkin Park i Sublime - całkiem nowa gitara z jakimś gadżetem-niespodzianką w sumie fajnie, ze juz nie bedzie coverow nowa gitara z gadzetem? moze wreszcie wykorzystaja to gniazdo RJ co od dwoch wydan gry jest nie uzywane? ja wlasnie licze na pedal - pewnie jakies dostorsion czy cos w ten desen. Tu akurat jestem zadowolony...VH dobrze wypadło w GH2, a linkin park zawsze chciałem ujrzeć w GH, niech tylko dadzą piosenki ze starych płyt, bo tych popowych gówien nie zdzierzę.... LP jest do sciagniecia do GH3 w paczce Warner/Reprise Track Pack (No More Sorrow - Linkin Park, Sleeping Giant - Mastodon, Pretty Handsome Awkward - The Used) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 13 maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2008 Van Halen - dobrze Linkin Park - źle Kreator piosenek - za(pipi)iście Perkusja - źle Mikrofon - źle Rozbudowa gitarki - dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 13 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2008 Perka cacy, majk be. Gitara+ perka albo sama perka najlepiej ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
skypawel 2 Opublikowano 14 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2008 Drum kit pokazany! http://darkzero.co.uk/game-news/guitar-her...drum-kit-shown/ Cytuj Odnośnik do komentarza
keetiv 5 Opublikowano 14 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2008 Ha, i to mnie się podoba. A już miałem importować Rock Band Myślę, że poczekam na GHIV. A ceny RB do tamtego czasu powinny spaść (miejmy nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 14 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2008 Stooopaaa \m/ ]:-> \m/ <headbangiiin> Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 14 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2008 (edytowane) - pierwsze potwierdzone zespoły: Van Halen, The Eagles, Linkin Park i Sublime hmmm to było pewne że i tu się w końcu dostaną :closedeyes: . A :bow: za Van Halen i Eaglesów! Edytowane 14 maja 2008 przez Fab3r Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 16 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2008 Jak juz tak wszyscy sie rozpływamy nad metallicą, to ja sie zastanawiam, czemu nie ma GH Metallica, zamiast jakiegoś zyebiszczowego GH Aerosmith Bo Metallica nie musi w ten sposób zarabiać kasy. Wciąż są gwiazdami pierwszego formatu, koncertują (wkrótce sami się przekonamy w jakiej formie) i do tego pracują nad nową płytą, która ma zahaczyć o korzenie - co tym bardziej podkręca miliony fanów. A gwiazda Aerosmith jakby lekko przybladła i wypłowiała - stąd zastrzyk gotówki w postaci GH:A... btw: www.missionmetallica.com - zapowiada się świetny materiał... Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 16 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2008 Bo Metallica nie musi w ten sposób zarabiać kasy. Wciąż są gwiazdami pierwszego formatu, koncertują (wkrótce sami się przekonamy w jakiej formie) i do tego pracują nad nową płytą, która ma zahaczyć o korzenie - co tym bardziej podkręca miliony fanów. no tak. pracuja nad ta plyta juz 5 lat, wiec musi byc killer choc dla mnie metalika skonczyla sie na plycie And Justice For All... to jeszcze taki spin-off GH bym przelknal. Aero nie trawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 17 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2008 Jak juz tak wszyscy sie rozpływamy nad metallicą, to ja sie zastanawiam, czemu nie ma GH Metallica, zamiast jakiegoś zyebiszczowego GH Aerosmith Bo Metallica nie musi w ten sposób zarabiać kasy. Wciąż są gwiazdami pierwszego formatu, koncertują (wkrótce sami się przekonamy w jakiej formie) i do tego pracują nad nową płytą, która ma zahaczyć o korzenie - co tym bardziej podkręca miliony fanów. A gwiazda Aerosmith jakby lekko przybladła i wypłowiała - stąd zastrzyk gotówki w postaci GH:A... btw: www.missionmetallica.com - zapowiada się świetny materiał... Nie no siur, że nie musi, ale zastanawiam sie czemu activision sie o to nie stara. Ale jak nie wadomo o co chodzi to chodzi o kasę Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 20 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2008 http://www.psnathome.com/news.php?extend.977 Obrazki (skany). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2008 (edytowane) metalika skonczyla sie na plycie And Justice For All... Nie. Metallica skończyła się na Kill'Em All :potter: Aerosmith wieje chu'jem znaczy nudne. GH chce chce byc konkurencją dla RB -_- no nie wiem...niech dają dobre kawałki a nie jakieś emo-shit. Edytowane 20 maja 2008 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
keetiv 5 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 (edytowane) http://www.gametrailers.com/player/34270.html Pierwszy trailer. Można zauważyć gitarki (choć jeszcze się im nie przyglądałem), perkusję w "ruchu" i mikrofon(y?). Edytowane 21 maja 2008 przez keetiv Cytuj Odnośnik do komentarza
lutoslav 0 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 Calkiem niezle. Perkusja fajniejsza od tej z Rock Band. Gitara juz duzo bardziej "powazniejsza". Szkoda ze taki krotki gryf:P Hmm, po guzikach perkusji widac ze wersja na Xboxa 360. Ciekawe jak bedzie sie ksztaltowala cena kompletu Ile stawiacie? Cos ala Rock Band (800 zł) czy moze zamknie sie w 500 zł :>? Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 Gra zmienia tytuł na World Tour + pierwsze oficjalne obrazki. Zaczynam mieć podjarkę, ale coś czuję, że jak zobaczę nutki to mi przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 Butch, weź daj sobie siana z tymi ich powrotami do korzeni bo to wygląda tak samo jak w przypadku Korna Metallica gra aktualnie country, nagrywają w jakiejś piwnicy i wciąż nie mogą znaleźć prawdziwego perkusisty, czarny album szło przełknąć jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
lutoslav 0 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 Wow, edytor to bedzie gratka dla prawdziwych pasjonatów i ludzi z cierpliwoscia Nie mniej mozna sie spodziewac zalewu swietnych jak i gow.nianych "produkcji". Ciekawe jak rozwiaza dystrubcje tego stuffu. Microsoft niezbyt chetnie podchodzi do otwarcia DLC dla zwyklych smiertelnikow w przeciwienstwie do Sony (mapy do np UT, Echochrome). Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 No podobno będzie można uploadować 5 kawałków (bez wokala) i jak userzy ocenią jako szajs to więcej nie wrzucisz. Jak dobre - dajesz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 Też uważacie, że perka z Rock Banda nie będzie kompatybilna :potter: ? Cena zapewne standardowo - w Ameryce 200$, w Europie 300euro Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 Pierwszy trailer http://www.gametrailers.com/player/34271.html Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 22 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2008 Metallica gra aktualnie country, nagrywają w jakiejś piwnicy i wciąż nie mogą znaleźć prawdziwego perkusisty, czarny album szło przełknąć jeszcze Dobrze wiedzieć że St.Anger to country I co ty chcesz od Larsa? PS. Przy nowej płycie wywalili Rocka i wynajęli Rubina, więc może będzie dobrze (mocno na to liczę) A co do GH, ciekawe czemu zrezygnowali z liczby IV? Cytuj Odnośnik do komentarza
keetiv 5 Opublikowano 22 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2008 Pierwszy trailer http://www.gametrailers.com/player/34271.html Czytaj uważnie forum, już była informacja o nim. Co do zmiany cyferki IV na "World Tour"...hm, myślę, że to jest spowodowane tym, iż dodali inne instrumenty. Sporo osób, niewiadomo dlaczego, miało problem z tym, że w kolejna część GH nie będzie tylko o gitarze. To takie moje przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 22 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2008 Tak, myślę że usunięcie "IV" z "Guitar Hero" daje do zrozumienia, że go nie jest już gra tylko o gitarze Mogliby w ogóle tylko "Hero" zostawić. I kupić Jeta Lee. Najchętniej wydaliby zupełnie nową serię, ale GH to już zbyt znana marka, żeby tak po prostu odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi